Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παιδια το ΕΕΤΤ ειναι μια π@π@ρια.Δεν κανει τπτ... Αν μπορουσαμε να συνταξουμε ενα κείμενο κ να υπογραφει απο πολλα ατομα κ να φυγει η καταγγελία στον Συνήγορο του καταναλωτή... Μονο απο εκει εχω βρει ακρη σε οποια θεματα ειχα....

• Χάσαμε τον Φορτιστη

chrisnik - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Σου στελνω τα χαρακτηριστικά απο φορτιστη xiaomi note 4 100-240V, 50-60Hz, 5V-2A Τωρα δεν γνωρίζω ποιος φορτιστης εχει αυτα τα χαρακτηριστικά του εμποριου αλλα μπορεις νομιζω να το βρεις ευκολα....

• Χάσαμε τον Φορτιστη

chrisnik - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Αν ειναι μονο το ψυχολογικο κομματι κ αν εισαι απο Αθηνα πηγαινε στο mi store κ παρε τον original... Αλλιως οπως σου ειπαν πιο πανω!!

• Αρα καταληγουμε οτι οι devs μπορουν να το κανουν enable απλα δεν πολυασχολουνται... Τεσπα...

• Νομιζω υπαρχει ενα τρικ αν εισαι ρουτ να το κανεις enable... Εδω εχουν τα mtk δεν θα εχει ο snapdragon...?? Καπου εχει αναφερθει σε καποιο thread... Θα το ψαξω αυριο κ θα το παραθεσω!!

• Δεν εχουν βαλει το αποτυπωμα να ξεκλειδωνει οταν ακουμπας ενω ειναι κλειστη η οθονη... Θα επρεπε καποια στιγμη αλλα...

• Μεχρι κ η κοπελα μου με εκραξε που της εκανα την αναβαθμιση.... Δεν κραταει η μπαταρια λεει...

• Αν θες να βαλεις επισημη θα μπεις στο twrp κ θα κανεις factory reset. Μετα θα κατεβασεις fastboot rom κ μεσω mi flash θα την περασεις. Πλεον εχει ελληνικα. Εγω global dev φοραω κ ειναι μια χαρα. Απο την αλλη αν θες να περασεις την τελευταια dev ελληνικη παλι factory reset πρεπει να κανεις... Εχεις μεινει πισω πολυ

• Ελεος με το gearbest... Παραγγελια mi box 3 απο 10/9 κ εχει κολλησει εδω κ ενα μηνα στην Αυστρια.... Εχω ανοιξει ηδη ticket κ μου λενε να περιμενω μεχρι 12/11... Πλεον απο οτι διαβαζω μονο bang good...

• Τελος καλο ολα καλα!!! Καλωδιο ηταν τελικα!! Σας ευχαριστώ πολύ ολους σας για την αμεση βοήθεια!!!

• Θα σας ενημερώσω μεσημερακι γιατι ειμαστε κ οι δυο στη δουλεια... Το ειχε παντως ολο το βραδυ σε φορτιση κ το πρωι εφτασε μολις 70%...μου μυριζει καλωδιο ή φορτιστης... Μια ή αλλη θα το δοκιμασω κ με τα δικα μου που δουλευουν μια χαρα!

• Φορτιστη το εβαλε σε εναν αλλον αλλα με το δικο του καλωδιο.. Αυριο το πρωι θα βαλω τα δικα μου να δω αν φταει κατι απο τα δυο... Αν πουμε οτι δεν φτανε αυτα τι αλλο κανω?? Αλλαγη ρομ??

• Παιδες μια βοηθεια... Mi5 64gb με global stable 8.5.3 της αδερφης μου... Ξαφνικα δεν φορτιζει γρηγορα... Ενω βγαζει το σηματακι του quick charge απο 13% στο 15% κανει μιση ωρα.... Τι κάνουμε τωρα???? =============== Οκτ 12th 2017, 11:45pm =============== Βασικα τωρα δεν φορτιζει καθολου ενω ειναι στον φορτιστή....

• Καλησπερα σε ολους!! Μια βοηθεια... Το κινητο της γυναικας μου ξαφνικα αρχισε να εχει battery drain. Ειναι με global dev. Εσβησα κατι εφαρμογες που ειχε κατεβασει τελευταια που εμφανιστηκε αυτο, τσεκαρα κ αν εχουν δωθει δικαιωματα για να τρεχουν οι εφαρμογές αυτοματα, εκανα κ την τελευταια ενημερωση 7.9.22.μπορω να κανω κατι αλλο να τσεκαρω αν οντως εχει θεμα το κινητο?? Εχει καποιος αλλος αντιμετωπίσει θεμα με μπταρια??

• Κ εγω θεμα με gearbest...Aπο τις 19/9 εχει κολλησει το mi Box στην Αυστρια...Επικοινωνησα κ μου ειπαν να περιμενω μεχρι 12/10 οπου κ ληγει η προθεσμια για να παραλαβω οποτε κ θα μου κανουν νεα προσφορα...Τωρα τι εννοουν...Θα δειξει

• Σε global dev δεν εχω καποιο θεμα... Πολυ μεγαλη βελτιωση σε μπαταρια κ θερμοκρασίες

• Αναβάθμιση Developer ROM

chrisnik - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Φιλε μου η 9 μολις πριν μια εβδομαδα βγηκε οποτε μικρο bugs μπορει να εχει... Σιγουρα ομως ειναι καλυτερη απο την 8 κατα την γνωμη μου. Οποτε ή περιμένεις μεχρι την Παρασκευή κ βαζεις την νεα developer που θα βγει ή απλα κατεβαζεις την τελευταια stable xtrv κ την κανεις εγκατάσταση που ειναι 8.Ειδαλως περιμενεις νεα stable 9 σε κανενα μηνα+...

• Εισαι με official rom κ εβαλες twrp κ του τραβηξες ρεμπουτ???? Δεν πρόκειται ται να ανοιξει ποτε φιλε μου...προσπαθησε να μπεις παλι twrp κ βρες την ρομ να την φλασαρεις αλλιως αν σου δειχνει πανω στο internal storage 0mb πρεπει να κανεις format data περασμα την ρομ στο τηλεφωνο, ρεμπουτ στο twrp κ install την ρομ...

• Παράθεση από tasos17: “θα βγει σημερα miui9 ΟΤΑ sto mi5 για την global stable?? ” Stable δεν νομιζω... Βγηκε ηδη global dev απο το πρωι miui 9 @geozn8 εγω στην global δεν εχω νομιζω τετοιο θεμα με την αρχικη οθονη.. Την περασα κ δεν μου αλλαξε τπτ. Οπως τα ειχα κ πριν ειναι..

• China ή global???