Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παιζει να θελει αλλο mi flash για το android 10.καπου το ειχα διαβασει αλλα δεν θυμαμαι που. Αν εχει καποιος τις τελευταιες εκδοσεις mi flash ας τις παραθεσει...
-
Βαλε την ρομ στην επιφανεια εργασιας. Να μην ειναι μεγαλο το path. Δεν εκανε εγκατασταση. Γενικα κανει κανενα δίλεπτο να σου κανει εγκατασταση.
-
Κανενας κινδυνος περαν του οτι θα στα σβησει ολα αν εχεις περασει εφαρμογες, επαφες κτλ. Μπες ομως απο υπολογιστή detail?guide=2 Κ κατεβασε το miflash καθως κ την τελευταια fastboot rom global για το Mi9 T pro Γενικα εχει τα βηματα τα οποια ειναι πολυ απλα. Προσεχεις κατω δεξια στο mi flash να τσεκαρεις το clean all μονο!!!! Αν θες κλειδωνεις ξανα μετα. Αλλα για αρχη MONO CLEAN ALL
-
Παράθεση από Marmar: “Το fastboot rom τι ακριβώς είναι ; Είναι official rom αλλά πιο στρωμένο; ” Σβηνει τα παντα κ γραφει το λογισμικο απο την αρχη. Σε σχεση με την recovery rom που παταει στην προηγουμενη ρομ.
-
Ακριβως αυτο. Ξεκλειδωμα κ fastboot rom να ισιωσει!!!
-
Δεν κανεις αιτηση ν ξεκλειδωσεις bootloader κ να φλασαρεις με mi flash παλι την ρομ για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ξανασυμβει κατι τετοιο??? Μετα αν θες ξανακλειδωνεις. Εγω σε τετοια περιπτωση αυτο θα εκανα. Αν κ δεν καταλαβα ποτε γιατι κολλησε ετσι το κινητο..
-
Πρεπει να ανεβασεις λιγο το sharpness νομιζω. Δεν ξερω βεβαια κ ποιες συνθηκες φωτισμου ειχες. Γενικα στο δικο μας θελει πολυ ψαξιμο κ τα configs που εχουν δωσει στο δικο μου ματι δεν μου αρεσουν σαν αποτελεσμα. Προσπαθω οσο μπορω να τα αλλαζω αλλα αν δεν ξερεις δεν γινεται να εχεις τελειο αποτελεσμα
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕχεις ξεκλειδωτο Bootloader γιαυτο. Αν δεν κλειδωσεις ξανα δεν θα αλλαξει. Αλλα δεν ειναι κ προβλημα...
-
Παράθεση από Damianos_7: “Πω ρε φίλε ευχαριστώ πολύ τουλάχιστον ένας που απάντησε . Παντού έχω γράψει από εδώ και ινσομνια μέχρι google play και email σε facebook app . Μου έχει φάει όλα τα δεδομένα η μ@λ@κια. Φίλε θα το πέταγα από τα νευρα μου .Οπότε περιμένω ! ” Βγαλε την επιλογη να σου κανει ενημέρωση με τα δεδομενα. Μονο wifi. Κ βαλε κ στο fb να μην κανει ενημερωση αυτοματα... Το ξερω είναι σπασαρχ...
-
Δεν εχει ακομη...Λογικα τον εχουν σε beta μορφη κ λογικα καποια στιγμη θα δωσουν την αναβαθμιση.Αυτος που παρεθεσα πιο πανω ειναι ο stock με συρταρι εφαρμογων κ δουλευει αψογα.Απλα η τελευταια εκδοση που βγηκε δεν ξερω γιατι αλλα μολις την κανεις εγκατασταση βγαζει error.Δεν μπορεις καν να μπεις ρυθμισεις...
-
Φιλε μου σου βγαζει ερρορ ετσι???? Με τι εισαι με gestures ή με τα κουμπια?? Κ στην μια η την αλλη περιπτωση πρεπει να μπεις στις τρεχουσες εφαρμογες. Δηλαδη με το αριστερο κουμπι. Πανω δεξια θα σου βγαλει διαχειριση εφαρμογων. Μπαινει βρισκεις τον launcher κ κανεις απεγκατασταση ενημερωσεων. Την πατησα κ εγω. Δεν δουλευει αυτη η εκδοση σε εμας
-
Βασικα θελεις ακριβεις λεπτομεριες.... Εχει ξεκλειδωσει με το δικο του account??? Αν ναι ας σου δωσει τους κωδικους του κ προσπαθησε να τρεξεις το unlock tool. Ξεκλειδωνεις κ ανοιγει κατευθειαν το κινητο. Αν δεν υπαρχει κωδικος mi account που εχει ξεκλειδωσει το τηλ τοτε εμπλεξε το πραγμα κ πας για test point κ θες κ authorized account για να το φλασαρεις.... Λογικα φλασαρε το china version κινητο με global κ πατησε το lock κ το brickare