Πες σε τι φαση βρίσκεσαι.... Τι ρομ προσπαθεις να περασεις κ τι εχεις κανει μεχρι τωρα. Εχει κολλησει το κινητο στο mi logo?? Λεει unlocked απο κατω ή κλειδωσε κ δεν το πηρες γραμμη???
Παράθεση από aaa: “καλησπερα!! φιλε crisnik σε παρακαλω αυτη την καμερα εννοεις? GCam_7.2.010_Urnyx05-v1.5.apk (Urnyx05, 2019-12-05, changelog)και αν μπορείς πες μας για τις ρυθμίσεις!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!! ” Ναι αυτη ειναι κ παρακατω οι ρυθμισεις που προτεινουν!! Ειναι στο libs patcher
Με την ιδια ρομ κ εγω κ δεν εχω κανενα θεμα με το βιντεο της καμερας. Θελεις να μας πεις τι ρυθμισεις εχεις στο βίντεο??? Μηπως καταλαθως το βαζεις σε slowmotion???
Δεν εχεις miui 11 γιαυτο. Τι ρομ εχεις?? Αν θες αλλαξε χωρα απο τις ρυθμισεις λ βαλε Ελβετια ή Ινδια κ μπες στην αναβαθμιση λογισμικου κ θα σου βγαλει την miui11 λογικα
Παράθεση από ariskouk: “Για mi 9T pro ποια είναι η gcam και που μπορώ να την βρω ? Ευχαριστώ. ” Μπαινεις στις διευθυνσεις πιο πανω κ κατεβαζεις την 1.5 του Urnyx. Ειναι απο τις καλυτερες μεχρι στιγμης!!
Να ρωτησω κατι σε οσους εχετε global οταν ξεκλειδωνετε τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας ας το πουμε, κανουν κινηση ή ειναι σταθερα?? Ειναι ενα feature της 11
Στις εκδοσεις 7.0 δουλευουν κανονικα οπως του xtreme. Επειδη δεν εχω miui11 με Android 10 μηπως εχεις κατεβασει εκδοση 7.2....εκει μπορει να ειναι διαφορετικα...
Κ στο telegram εχουν αναφερει μελη οτι ειχαν global κ ξεκλειδωσαν κ εβαλαν eea rom κ κλειδωμα ξανα χωρις να γινει brick. Καλο ειναι αυτο. Παντα βεβαια σε mi9t pro κ οχι σε redmi k20 pro που ειναι για αλλες χωρες!!!