Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Mi 9 Τ

chrisnik - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Πες σε τι φαση βρίσκεσαι.... Τι ρομ προσπαθεις να περασεις κ τι εχεις κανει μεχρι τωρα. Εχει κολλησει το κινητο στο mi logo?? Λεει unlocked απο κατω ή κλειδωσε κ δεν το πηρες γραμμη???

• Παράθεση από aaa: “καλησπερα!! φιλε crisnik σε παρακαλω αυτη την καμερα εννοεις? GCam_7.2.010_Urnyx05-v1.5.apk (Urnyx05, 2019-12-05, changelog)και αν μπορείς πες μας για τις ρυθμίσεις!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!! ” Ναι αυτη ειναι κ παρακατω οι ρυθμισεις που προτεινουν!! Ειναι στο libs patcher

• Με την ιδια ρομ κ εγω κ δεν εχω κανενα θεμα με το βιντεο της καμερας. Θελεις να μας πεις τι ρυθμισεις εχεις στο βίντεο??? Μηπως καταλαθως το βαζεις σε slowmotion???

• Google Camera Port: Urnyx05 apks Εδω εισαι!

• Mi9tPro miui

chrisnik - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Δεν εχεις miui 11 γιαυτο. Τι ρομ εχεις?? Αν θες αλλαξε χωρα απο τις ρυθμισεις λ βαλε Ελβετια ή Ινδια κ μπες στην αναβαθμιση λογισμικου κ θα σου βγαλει την miui11 λογικα

• Παράθεση από ariskouk: “Για mi 9T pro ποια είναι η gcam και που μπορώ να την βρω ? Ευχαριστώ. ” Μπαινεις στις διευθυνσεις πιο πανω κ κατεβαζεις την 1.5 του Urnyx. Ειναι απο τις καλυτερες μεχρι στιγμης!!

• Mi9tPro miui

Μήνυμα

Αλλαξτε χωρα κ βαλτε Ελβετια. Ανεβαζουν σταδιακα στους σερβερς γιατι γινεται πανικος με την αναβαθμιση....

• Το κουτι δεν γραφει κατι για global. Γραφει μπροστα mi9t pro. Οποτε αυτοματως ειναι global version. Ενα ειναι. Δεν υπαρχει αλλο.

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Σβηστα κ βαλτα απο την αρχη. Εγω εχω την global (MI) κ δεν εχω τετοιο θεμα μεχρι στιγμης. Μπορει να αλλαξαν κατι στον αισθητηρα.

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Πας στην εφαρμογή messages, ρυθμισεις κ απενεργοποιεις την λειτουργια συζητησης wifi. Αυτο καπου μπερδευει. Νομιζω θα σου λύσει το προβλημα

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

@trixtat αλλαξε region κ βαλε Ελβετια. Θα στην εμφανισει λογικα

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Εμενα γιατι δεν το κανει??? Να παω για factory λετε???

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Να ρωτησω κατι σε οσους εχετε global οταν ξεκλειδωνετε τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας ας το πουμε, κανουν κινηση ή ειναι σταθερα?? Ειναι ενα feature της 11

• Την astrophotography V7 εχω εγω κ λειτουργει κανονικα το config οπως παλια. Αλλα δεν εχω miui11... Δεν εχει ερθει σε global stable ακομη η miui11.

• Στις εκδοσεις 7.0 δουλευουν κανονικα οπως του xtreme. Επειδη δεν εχω miui11 με Android 10 μηπως εχεις κατεβασει εκδοση 7.2....εκει μπορει να ειναι διαφορετικα...

• Κ στο telegram εχουν αναφερει μελη οτι ειχαν global κ ξεκλειδωσαν κ εβαλαν eea rom κ κλειδωμα ξανα χωρις να γινει brick. Καλο ειναι αυτο. Παντα βεβαια σε mi9t pro κ οχι σε redmi k20 pro που ειναι για αλλες χωρες!!!

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Μαλλον βλεπει ip απο Ελλάδα κ τα εχουν κοψει... Δεν κανεις μια δοκιμη με vpn να δεις?

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Υπάρχει μια πιθανοτητα να μην λειτουργούν τα θεματα σε Ινδία. Δες κ σε Ελβετία που εμφανιζονται.

• Μεσα απο τις ρυθμίσεις αλλαξε χωρα κ τσεκαρε ξανα αν στην βγαλει!!! Ολοι την εχουν παρει. Κ στης αδερφης μου ηρθε χωρις αλλαγη...

• Αλλαξε χωρα κ βαλε Ελβετια, Ινδία κ μολις την κατεβασεις το ξαναγυρνας Ελλαδα. Τώρα ποια ρομ φορα???