Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 426.
-
Παιδια η μπαταρια στο mi5s capricorn πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια γενικα με την εκδοση android 8...γτ??τι να κανω? @MIUI_ART
-
Μπραβο παιδια!!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@MIUI_ART ελπίζω να την έχεις σύντομα... χαχα..
-
@MIUI_ART με ξεχασες...
-
Οκ @MIUI_ART περιμένω.... ευχαριστώ!
-
@MIUI_ART σε παρακαλώ πες μου τι φταίει....
-
@MIUI_ART το παταω αυτο και μου λεει δεν υπαρχουν πληροφοριες...ακομα και τωρα το ιδιο μου λεει που περασα την καινουργια 8.11.22 μεσα απο το vip mail.......
-
οκ @NasDriver σε ευχαριστω...εχεις κατι @MIUI_ART ???
-
τα εκανα ολα αλλα τιποτρα ρε παιδια/.....
-
@MIUI_ART αυτο κανω και δε μου το βγαζει τιποτα...λεει η συσκευη σας ειναι ενημερωμενη..γτ ρε γαμωτο?τι να κανω???
-
ναι @tan μολις ηρθε το vip mail ...απο εκει τις περναω δε δουλευι το ota...τι κανω? σε παρακαλω βοηθεια @MIUI_ART...
-
@tan μακαρι γτ νομιζω δε μου δουλευει το ota..θα δειξει!!!
-
@MIUI_ART εχει ερθει η ota 8.11.22 ?γτ κανω ελεγχο μεσα απο τον updater και δε μου βγαζει τπτ..αν ειναι ενημερωσε να δω αν δουλευει..ευχαριστω!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από gialaftis: “ναι... εχω τη τελευταια 8.11.15 που κανατε reupload...αρα??? ” Την κατέβασες από το VIP mail ?Αν ναι είσαι έτοιμος, και την επόμενο Σάββατο απόγευμα όταν κάνεις έλεγχο από την εφαρμογή αναβάθμισης θα σου βρίσκει την νέα ROM, και θα μπορείς να την κατεβάσεις από την συσκευή σου και να την αναβαθμίσεις. ” Μακαρι @MIUI_ART θα δειξει!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από gialaftis: “@MIUI_ART και παλι κανω ελεγχο μεσα απο τον updater και δε μου βγαζει update ενψ εχετε δωσει rom,,δε ξερω γτ? και δε δουλευει και η καμερα δε παιζει και κανει θορυβο το τηλ..φταει η ρομ σε ολα αυτα?> ” Ποια ROM έχεις τώρα ?Έβαλες καμία πρόσφατη από τις VIP ROM που σου στέλνουμε στα mail από την στιγμή που άλλαξε το android version ? ” ναι... εχω τη τελευταια 8.11.15 που κανατε reupload...αρα???
-
@MIUI_ART και παλι κανω ελεγχο μεσα απο τον updater και δε μου βγαζει update ενψ εχετε δωσει rom,,δε ξερω γτ? και δε δουλευει και η καμερα δε παιζει και κανει θορυβο το τηλ..φταει η ρομ σε ολα αυτα?>
-
Παιδια παλι κολλαει η καινουργια rom και δε δουλευει το ota...ειμαι vip...γτ????