Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Antretng - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Εγω πάντως επιβιωσα του black. Λέτε να μου τα φάνε στο cyber?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Κ αν το χεις "καρφωσει" στο 16:9, τότε τι το κάνει? ” Αν ο αισθητήρας είναι 4:3 και το βάλεις 16:9 απλα θα στην κροπαρει (χάνεις δηλαδή τις άκρες). Για αυτό κιόλας βλέπεις διαφορετικά mpixels.

• Magic WormHole

Μήνυμα

ΜΙλας με γριφους γεροντα!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από EvangeliaK: “Μόνο 70??? (Hidden Content) ” Εκτος αν εισαι Χαβαη που δεν ξεκλειδωνει ποτε

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Mix2s 350€ καλά τα άλλα δυο αλλά μπροστά του δεν ............ συν ότι μείωσαν εκεί ωστην xiaomi τον χρόνο αναμονής για ξεκλείδωμα στις 70 ώρες. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για 160 ευρω soc 835, ποιοτικη οθόνη και project android 0ne μια χαρα ειναι. Εχουν και διαφορα τιμης μην ξεχναμε. Κατα τα αλλα εννοειται οτι το mix 2s ειναι ανωτερη συσκευη και αν καποια επαιρνα για μενα, δεδομένου των ανωτερων απαιτήσεων μου στο mix θα πηγαινα. Δεν σχολιασα τις…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από EvangeliaK: “Παράθεση από spideman3: “Ξέχασες το Mix2s στα 350€ το plaisio νομίζω για λίγα τεμάχια. ” @Antretng To sony ήταν πολύ καλή προσφορά μέχρι που βγήκε το nokia 8 στα 160 και το ξετίναξε. Καλύτερο από το honor play θεωρώ το honor 10 επίσης στον Γερμανο. Κοντά στα 260€ με επιστροφή. ” Ισχυει ότι το nokia 8 ήταν η καλύτερη φετινή προσφορά. Βέβαια έχει και το xz1 κάποιους άσους στο μανίκι (πχ αδιαβροχοποιηση, ανωτερη ποιότητα βιντεου κλπ)

• Magic WormHole

Μήνυμα

@EvangeliaK αν εννοεις το nokia 8 που με την επιστροφη εβγαινε ουσιαστικά 160 ευρω εκανες πολυ καλή αγορά. Οι μονες καλες προσφορές στα κινητά ηταν το Nokia 8, sony xz1, honor play και ίσως και το samsung s7

• Παράθεση από pavlidisc: “Δεν έκανα συγκριτικό. Δεν τα έχω στήσει ποτέ το ένα δίπλα στο άλλο. Από "μακριά" και τα δύο το ίδια σΚ@τ@ μου φαίνονται. Άσε που στην Xiaomi...σήμερα μπορεί να λέμε ότι είναι καλύτερο π.χ το RN5 και αύριο παίρνει μια αναβάθμιση και πιάνει πάτο. Εδώ για να συγκρίνουμε συσκευή πρέπει να πούμε τί rom φοράει, ποια παρτίδα φακών έχει, ποια version είναι...εάν η γιαγιά της έχει ροδάκια κλπ...κλπ... Ένα RN5 vs A2 camera test μπορεί σήμερα να λέει πολλά και αύριο απολύτως τίποτα…

• @pavlidisc αν δεν κανω λαθος εχεις και rn5? Σε σχεση με εκεινο πως το βλεπεις το mi a2?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες. Προσοχή σήμερα με το βλακ φραίντεϊ μην καταλήξετε με σετ ψαρέματος εσκιμωου... (πριονακι πάγου)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Απο σένα φοξυ, περίμενα κάτι περισσότερο απ' αυτό...τόση ώρα πάει που σ' έχω καλέσει...Μ αφησες μόνο μου να τα βγάλω πέρα με το ... θηρίο! ” Ποιο θηριο;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κλαιω demakhs. Χαχαχαχαχα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Προσωπικά αν και δεν κανω βαριά χρήση έχω δουλέψει και gps καλοκαίρι , και γενικά έχω κάνει αρκετά cpu τεστ. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι τραγικό στο 5s. Επίσης να πω ότι δεν το έχω δει να ζεματάει όπως το mi5 και φυσικά όπως το le max 2 που τηγανίζεις αυγό χαλαρά. Να πω βέβαια ότι το έιχα πάρει με το που βγήκε. Δεν ξέρω αν η xiaomi σε άλλη παρτίδα είχε αλλάξει κάτι πάνω στην συσκευη. ” Εδω είναι το κουλο. Δεν ζεματαγε. Με το που ξεπερναγε τους 36 βαθμούς η μπαταρία έ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Antretng: “σε μένα τουλάχιστον. ” Δεν χρειάζεται ναπω κάτι άλλο για το θέμα.Ήμουν κάτοχος mi5s που το δωσα σε φίλη και αυτή τη στιγμή έχω και RN4X. Aπ όπου και να το πιάσεις δεν υπάρχει σύγκριση. Ούτε σαν ιδέα , ούτε σαν όνειρο. Τέσπα να μην το κουράζουμε πολύ. Χρηστάκη, λεβέντη μου , καλώς ήρθες στα λημέρια μας.. ” Είχες καλοκαίρι και τα δύο; Μιλάω αποκλειστικά και μόνο για την ταχύτητα. Ειδικά οδήγηση gps μετά έπρεπε να περιμένω κάνα 5 λεπτό να ρίξει θερμ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Σοβαρευτείτε... Τουλάχιστον να μην ακούω συγκρίσεις με mi5. Δεν θέλετε να δείτε ιστορικό με βλάβες από mi5 . Μέχρι τώρα έχω δει μόνο ένα mi5s και αυτό το βούτηξε στην πισίνα..(ακόμη ζει) Όσο για θερμοκρασίες, δεν θα πω πολλά. Το κινητό για έναν μέσω χρήστη ήταν ότι πρέπει. Για παιχνίδια και βαριά χρήση έχανε λίγο την απόδοση του αλλά ΠΟΤΕ δεν θα γινόταν RN4X ” Καλοκαιρι σερνόταν το mi5s σε μένα τουλάχιστον. Ειλικρινά δεν κάνω σκουλικιαρικη υπερβολή όταν λέω ότι έφτανε ν…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από Antretng: “Μάλλον απλα δεν καταλαβαίνεις διαφορές σε ταχύτητα. ” Κ συ δεν καταλαβαίνεις πως μιλάμε για συσκευή των 250€ όταν πρωτοβγηκε, υπερπληρη για τα δικά μου δεδομένα,, που συγκρίνουμε με τις υπολοιπες ..αρχιδες του 500-ρικου κ του 1000-ρικου, οι οποίες,για τα χρήματα που ζητάνε, καφέ δεν κάνουνε!!! ...ή κάνουνε??? ” Μπερδεύτηκα. Τελικά έχει throttling ή οχι; Όσον αφορά τη τιμή, ειλικρινά είχα φτάσει το καλοκαίρι με το rn4x να έχω καλύτερη εμπειρία χρήσης…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από CrisBalGreece: “Ίσως κανένα kernel...Θα δείξει... Χάρηκα που σε είδα εδώ πάντως... Εκεί στα ξένα μας ξέχασες.... Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και γω φίλε. Μακράν ο πιο εξυπηρετικός dev που χω γνωρίσει. Πραγματικά σε έβλεπα που σκιζοσουν. Παράθεση από spideman3: “Κάντε και μια συνεργασία να δώσετε κανένα MGC made greece Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν έχω ιδέα από κώδικα. Λίγη matlab δουλεύω μόνο για τις προσομοιώσεις μου να φανταστείς…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Γιατι να μην το υπερασπιστω αραχνια? Πήγα να το αποχώριστω κ το σκυλομετανιωσα. 2 mi8 κ 1 1+6 την πλήρωσαν. Φάνταζαν πολυ μικρά μπροστά του. Throttling κ jumping κ cycling πρώτη φορά τα διαβάζω κ, δυστυχώς, τυχαν κ στις δύο συσκευές που πήρε ο Αντρέας κ το μισό ... XDA, εμένα προσωπικά δε μου εμφανίστηκε τίποτα απ' όλα αυτά! Απλά επειδή το mix 2s είναι πολύ καλό έμεινα, αλλιώς θα παίρνε πόδι κ αυτό, στο φτερό, αφού ξέρεις...δεν έχω θέμα! ” Μάλλον απλα δεν καταλαβαίνεις δια…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από CrisBalGreece: “Μπα...κλαιν μαιν.. Τα παιδιά εδώ κάνουν τρομερή δουλειά... Γι αυτό το παρήγειλα... Να βάλω μια Ρομ απο εδώ και να κάνω επιτέλους διακοπές.... Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όλο και κάποια aosp θα κάνεις...