Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από CrisBalGreece: “Εκεί που με άφησες...LeMax2....PocoPhonistas... ωσονούπω.... Αφού τους τα δ:σαμε όλα και treble kai pie και Q πάνε να στήσουμε pocophonies τώρα.... Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πω. Τρομερά νέα. Με κάνεις να βλέπω το poco με άλλο μάτι!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από CrisBalGreece: “Η κάποιος βάζει ενα μικρο "χερ@κι" βοηθείας... Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Που σαι ρε Cris? Αγαπημένος dev παιδιά. Στα leco μας είχε σώσει!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝαι ναι. Αλλά δυστυχώς το μισό xda ή και παραπάνω ήταν εξίσου κωλοφαρδοι :p
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔυο φορές το πήρα. Τόσο "τυχερος" ήμουν πια; :p
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Αντρέα, αυτά τα διαδιδεις εσύ κ οι...όμοιοι σου παραθεσε μου σε παρακαλώ μια τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του παράλογου throttling κ μια του λογικού, για να μπορέσω κ γω να σε αντιπαρατεθώ ” Είχα κάνει benchmarks και με το που ξεπερναγε τους 34 βαθμούς έριχνε ταχύτητα. Βασικά δεν χρειαζοσουν καν benchmarks. Τι κινητό σερνόταν μετα από 5-10 λεπτά χρήσης. Ειδικά όταν ήταν καλοκαίρι δεν παλευοταν.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠοια σέρνονται; Τα άλλα ή το πριξελ που με το που έπιανε 36 βαθμούς η μπαταρία άρχιζε να κολλάει από το παραλογο throttling?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Την στάμπα ξέχασες Ανδρέα και το νεκρό δακτυλικό αποτύπωμα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τη στάμπα εννοούσα. Είχα φτιάξει και σχετικό φίλτρο στο photoshop. Shot with prixel
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝαι ναι. Ξέρω. Είχε προσωπικότητα ρε παιδί μου. Έβαζε τις δικές του πινελιές (πχ κοκους στον ουρανό... Ενίοτε και θολούρα από λουκούμι σκόνη του Τάκη)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “την έχει αυτήν την φωτο το πριξελάκι με...νεκρά!! ” Ξέρεις ότι το είχα το prixel... Και σε αυτή τη φώτο όντως ήταν σαν νεκρό :p
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣκωληκα πάρε μια από u11. Ξέρω ωχριά μπροστά στο πριξελ αλλά τι να κάνω και γω... 30955683587_a2d21ec90a_z.jpgIMG_20181115_181603 by Andreas L., on Flickr
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε δεν υπάρχετε. Είχα να μπω κάτι μήνες και παλι για το πριξελ λέτε... Πείτε του ντε ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει νσ τελειώνουμε. Τι αντιστέκεστε; :p
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟχι μη μου το κάνεις αυτό. Δεν θα αντέξω τέτοιο οδοστρωτήρα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “άλλες ώρες, άλλες μέρες, άλλους μήνες, άλλες εποχές, άλλα χρόνια, με διαφορετικά ποσοστά υγρασίας, με διαφορετικά αυτοκίνητα μπροστά και διαφορετικά στον καθρέφτη...το λες συγκριτικό τώρα εσύ αυτό? ” Εσείς δεν συγκρίνατε καν ίδια τοπία/φωτισμό. Το δικό μου συγκριτικο σε χαλασε; Πάντως επειδή τα είχα και τα 2 σου λέω με βεβαιότητα πως έχει καλύτερη κάμερα το 1+6. Εδώ έχει καλύτερη από mi8 (κάναμε σύγκριση με ένα φίλο)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜε την βελτιωμένη κάμερα ήταν. Είχα κάνει και σύγκριση με την παλαιότερη και είχαν τρελή διαφορά υπέρ της καινούργιας
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Ποιο από τα δυο (1+6 ή Mi Note3) έχει καλύτερη κάμερα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 1+6. Έχω κάνει και συγκριτικό. aHsmrR86Nu
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι έγινε; Πώς μπορώ να βοηθήσω;
-
Παράθεση από theopan: “Εγώ στις συσκευές που το δοκίμασα όμως δεν έχω ARΩΜΑ... Για official global stable μιλάω. ” Νομίζω οτι οι ARΩMA έχουν τα sources από τη global. Οπότε πέραν οτι έχουν ενεργοποιήσει το api2, δεν πρεπει να έχουν άλλη διαφορά. Ίσως καλύτερα να ρωτήσετε στο thread της συσκευής. Εκεί θα ξέρουν καλύτερα.
-
Παράθεση από theopan: “Δεν δουλεύει αδερφέ. Μην επιμένεις. Τον οδηγό σου είχα ακολουθήσει και παλιότερα για να ορίσω τα permissions και έτσι από περιέργεια μόλις το ξαναδοκίμασα. "Σφάλμα κάμερας Αδυναμία σύνδεσης με την κάμερα" βγάζει η στοκ με το που ενεργοποιείται το api2. Αν και είναι προφανές νομίζω ότι δεν θα μπορούσαν να φταίνε τα permissions στο HAL3 καθώς η gcam δουλεύει κανονικά. Η στοκ εφαρμογή είναι που παρουσιάζει το πρόβλημα όταν ενεργοποιείται αυτή η ρύθμιση, για λόγους που ίσως οι…
-
Οχι nougat ημουν. Δεν παίζω ποτέ με module, προτιμώ πάντα να τα πειράζω ο ιδιος για να ξέρω τι έχω κανει. Δεν λεω ότι φταίει η συσκευή σου αλλά μήπως απλά δεν το κάνεις σωστά. Γιατι δεν είμαι μόνο εγώ αλλά και άλλα παιδιά που δεν είχαν θέμα (ακόμα και στο mido). Ρίξε μια μάτια αν θες στον οδηγό μου. Από εκεί και πέρα εσυ ξέρεις Εν πάση περιπτώσει, ακόμα και αν για κάποιο παράδοξο λόγω η συσκευή σου είναι η εξαιρεση, δεν αντιμετώπισα σε καμία άλλη συσκευή τέτοιο πρόβλημα (πχ mn3, mi max 2, mi a1,…