Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Σε mido με σιγουριά μπορώ να σου πω ότι δεν έχει θέμα. Το είχα πριν κάνα χρονο δοκιμάσει και δεν είχε θέμα. Η στοκ δούλευε κανονικά. Μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο @ANDREAS54. Μόνο στην αρχή που δεν είχαμε βρει τα σωστά permissions είχαμε θέμα (κρασαρε σε hht ή hdr). Παράθεση από theopan: “Δεν είδα το δικό σου ποστ παρά μόνο του foxy γιατί με έβγαλε σε νέα σελίδα στο τοπικ. Όχι δεν νομίζω ότι είναι θέμα permissions. Το ενεργοποιώ εξάλλου το api2 αυτόματα έχοντας το Magisk να τρέχει το ανάλογο …

• Παράθεση από theopan: “Τι αποκλείεται; Όπως ακριβώς σου το λέω είναι. Σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί παράλληλα η stock camera εφόσον ενεργοποιηθεί το api2 για να δουλεύει η gcam. Ο μόνος τρόπος να επανέλθει σε λειτουργία είναι να αναιρεθεί η αλλαγή που αφορά το api2 στο build.prop. Σε Santoni και Mido με official global stable τουλάχιστον. ” Όπως σου ειπα και πριν, μάλλον δεν έχεις δώσει σωστά permissions. Διαβασε το οδηγό της υπογραφής μου και σιγουρεψε οτι έχεις δώσει τα σωστά. Εχω δοκιμάσε…

• Παράθεση από theopan: “Γιατί πολλοί από εμάς που έχουμε βάλει gcam δεν έχουμε άλλη επιλογή καθώς η stock παύει να λειτουργεί με ενεργοποιημένο το api2. ” Μηπως εχεις δωσει λανθασμένα permissions? Σε μενα δεν υπήρξε συσκευη που να μην δουλευε η στοκ και εχω αλλάξει πολλες συσκευές. Ειδικά στο mi note 3 που εχει ο @Stoni90 το εχω τεστάρει με ενεργο api2 και δουλευε κανονικά η στοκ τοσο σε φωτογραφίες (hht, hdr κλπ) όσο και σε βιντεο.

• Παράθεση από Stoni90: “Antre. Να σε ρωτήσω. Με την gcam αν τραβηξω βίντεο σε 1080 και 720 ειναι σκοτεινό. Αν βαλω 4Κ τοτε γινεται παλι φωτεινό. Bug είναι? Δοκιμασα τα παντα. Δε φτιάχνει. ” Μηπως τραβαει σε 60 καρέ οταν ειναι χαμηλη αναλυση και σε υψηλη αναγκαστικά τραβάει 30; Αν ναι, δινει δυνατοτητα στη καμερα να βαλει πιο αργο shutter speed και τελικα να φωτισει το βιντεο περισσότερο (το βιντεο δεν ειναι παρα πολλες φωτογραφίες μαζεμένες). Αλλα γιατι να τραβηξεις βιντεο με gcam? Δεν νομιζω να …

• Παράθεση από Stoni90: “Ακολουθώντας τις οδηγίες από εδω έβαλα την gcam στο MI NOTE 3. Εβαλα την εκδοση GoogleCamera_6.1.013.216795316-debug.apk arnova και δουλευει με καποια μικροπροβληματακια. Το πιο περίεργο όμως είναι ότι μπαινω σε night mode, η οθόνη είναι μαυρη σα να μη δουλευει η κάμερα, παταω να βγαλω φωτο και βγαζει κανονικα με night mode. παραθέτω δυο παραδείγματα. Stock me night mode ” Είναι bug σε αρκετές συσκευές με oreo. Αλλά πάντα μπορείς να καδραρεις πριν επιλεξεις night οπότε μικ…

• Παράθεση από foxy4270: “δεν τραβαει με αργο κλειστρο...ειναι εξιδεικευμενοι αλγοριθμοι και γενικα προηγμενη τεχνολογια ” Στα αρθρα γράφουν ότι βαζει πιο αργο χρόνο κλείστρου, ενώ αν το βάλεις σε τρίποδο τραβάει έκθεση 1 second. Ε λοιπον ειπα να κανω το ίδιο στο κλασσικο σπαμ-καδρο μου. Βεβαια δεν εβαλα τριποδο αλλα απλα το στηριξα στο κάγκελο (ίσως να ειχα και καλύτερη ποιότητα με τριποδο). Πείτε μου αν πλησιάζει τις φωτογραφίες που είχε ο reviewer. Μιας και ειμαστε πιο xiaomakides εδώ μέσα, βαζ…

• Για να υπενθυμίσω πόση μεγάλη διαφορά μπορείς να πετύχεις αν βάλεις πιο αργό κλείστρο και hdr+ βαζω τα παρακάτω. Πρώτα stock auto και μετά hdr+ με πιο αργό κλείστρο. Τότε μάλιστα δεν ειχα στήσει τα denoise parameters. Αν τράβαγα σημερα θα ήταν ακόμα καλύτερες. 29351681477_e0e4cc40be_z.jpgIMAG1716 by Andreas L., on Flickr 42479394320_25daee7877_z.jpggcam by Andreas L., on Flickr 42261795100_66c1e3485b_z.jpgIMAG1630 by Andreas L., on Flickr 42261797900_cc1e53a811_z.jpgGcam with lower shutter speed…

• Παράθεση από foxy4270: “οποιος θελει να ξεχασει το ονομα του...ας ριξει μια ματια εδω Night sight by Google !!! AF1QipORpeUAZWxwy-Jti6zjM1TD47Nf-a3jTTsCLGDd9Ozhj04GIiB4OFpDuB59DYDlOg?key=RlEzaUU3WWNXdnh3NlNHb1lhbTZTQ1FmanpxMmdR ” Πόσες φορές όμως δεν μας εχουν εντυπωσιάσει στα preview και ξενερώνουμε οταν τελικά το πιάνουμε στο χέρι; Ας το δουμε και σε κυκλοφορία και το official γιατι έχω την αισθηση αυτά που κάνει το night sight εμείς μπορούσαμε σε μεγάλο βαθμό να τα κάνουμε με τις ported και π…

• Παράθεση από alvin1983: “Ενδιαφέρον άρθρο για τη νεα έκδοση 6.1.021 που βγήκε απο τον BSG ήδη πριν λίγο μόνο για Pixel 3 προς το παρόν. Google Camera 6.1.021 adds Night Sight, continues work on Time Lapse [APK Insight] - 9to5Google ” από ένα άλλο άρθρο που διάβασα το κανονικό δεν έχει fix 0.3 second αλλά αναλόγως αν είναι σε τρίποδο ή χερατο βάζει άλλους χρόνους. Σε τρίποδο φτάνει 1 sec. Επιπλέον θεωρητικά από τη σκηνή κρίνει αν πρέπει να την φωτίσει περισσότερο ή όχι. Αυτά είναι καλά νέα για αυ…

• Παράθεση από demakhs: “Δεν είναι, γιατί τα night sight κάνει νυχτερινούς...παπάδες!!! ” Αφου δουλεύει ΚΑΙ σε oreo. Γιατι να αλλάξεις rom? Και αν δεν δουλεύει καμια έκδοση σημερα, όλο και κάποια έκδοση θα βγει στο μέλλον που θα περιλαμβάνει και την εκάστοτε oreo συσκευή. Αν μη τι άλλο, πριν αλλάξει κάποιος rom, ας δοκιμάσει τις εκδόσεις που εχουν βγει. Μπορει να γλυτώσει την ταλαιπωρία.

• Μα αυτο σας λεω. Οτι εχουν βγει εκδόσεις gcam του pixel 3 οι οποίες δουλεύουν ΚΑΙ σε oreo. Προσωπικά, οι πιο stable εκδόσεις που δουλεύουν σε μενα ειναι η τελευταία του tolyan και η έκδοση gcam για OP6T του arnova. Του mi max 2 ενω εχει τα φόντα να δουλέψει πιο ολοκληρωμένα (πχ το viewfinder δουλεύει σωστα στο night sight) έχει περισσότερα κρασαρίσματα. Το θέμα ειναι οτι μου στέλνουν μηνυματα παιδια και με ρωτάνε αν αξίζει να αλλάξουν rom να βάλουν καποια AOSP για android 9 μονο και μόνο για το …

• Γιώργο έχουν βγει και εκδόσεις 6.1.0.13 που δουλεύουν με oreo. Αν δεν με πιστεύετε που σας λεω οτι μου δουλεύει εμένα σε oreo, ενδεικτικά βάζω κάποιες που ακόμα και στο changelog το γράφουν καθαρά. Δουλεύει ολοένα και σε περισσότερες συσκευές που έχουν oreo. (έχουν βγει και νεώτερες απλά βάζω αυτές που το γράφουν καθαρά) BSG Παράθεση: “ - MGC_6.1.013_MiMAX2_V1_A8.1+.apk Changelog: For Android 8.1+. Working night mode, with some nuances: - on model n5x does not work. - when switching between came…

• Παντως ο developer μια χαρά γράφει ότι υποστηρίζει oreo. Υπάρχουν αρκετές εκδόσεις που το γράφουν.

• Μουχαχαχαχαχα. Τρέλανε μας :p

• Μιλας με γέροντες γρίφε...

• Δουλευει και σε αρκετές συσκευές με oreo πλέον. Στο u11 τουλάχιστον δουλεύει το night sight.

• Magic WormHole

Antretng - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “@Antretng Χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις με υγεία, ευτυχία πάντα καλότυχος. ” Ευχαριστώ πολύ Γιώργο. Και συ ο,τι επιθυμεις

• Εγω εχω ανάμεικτα συναισθηματα απο το night mode της xiaomi. Απο τη μια ανοίγει σκιές, κατεβάζεις highlights σώζει στις δυσκολες σκηνές. Απο την άλλη τι το θέλει τόσο sharpening και clarity? Για ψευδαίσθηση λεπτομέριας; Βρε xiaomi έκανες ηδη τρελή δουλίτσα με τα highlights/shadows... γιατι καταστρέφεις τη φωτογραφία με τοσο sharpening όταν μάλιστα προσφέρεις την επιλογή να την ανεβάσουν για όσους πραγματικά το θέλουν μεσα απο τις ρυθμίσεις; Πόνεσαν τα μάτια μου. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο δεν μου…

• Παράθεση από alvin1983: “έχω βάλει και εγώ Αντρέα πιο πάνω. Για τσέκαρε. ” Σε αυτό λες; Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών Δεν βλέπω stock auto. Μονο stock night vs google. Εκτός αν εννοείς άλλο post.

• Παράθεση από spideman3: “@foxy4270 Αυτό που είπε ο Δημήτρης. MGC 6.1.0.13 V1 IMG_20181109_183154 by giorgos ioannidis, on Flickr Stock camera night mode IMG_20181109_183154 by giorgos ioannidis, on Flickr ” Έχεις βάλει την ιδια φωτογραφία. Παντως αν κρινω απο του @xostel77, το Night mode της xiaomi σώζει μεν higlight και ανοιγει τις σκιες (αποκαλυπτοντας και περισσοτερη λεπτομερια σε αυτες) αλλα από την άλλη εχει πολυ sharpening. Ανεβαστε μερικες stock auto vs stock night ακόμα. Ας δουμε πρωτα τ…