Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Ισα ισα με αυτό που λες επιβεβαιώνεις ακόμα περισσότερο τον ισχυρισμό μου. Οσον αφορά το υ.γ. μαζί σου. Αλλα εξηγώ γιατί το εγραψα αφου το θέμα ειναι να καταλαβαίνουμε ο άλλος τι γράφει. Ο Βαγγέλης ρώτησε βάσει της επισήμανσης μου και για αυτο το συνέχισα Τώρα μπορει να μην τις έβγαλε και ταυτόχρονα και να ειναι όντως στοκ. Αλλά και πάλι ειναι πολύ περίεργο που επέλεξε αυτή τη φορά σύγκριση με στοκ ενώ άλλες φορές βάζει απευθείας gcam. Κατά τα άλλα δεν έχω λόγο να μειώσω το night sight αφού ίσα …

• Παράθεση από fog: “1. Υπάρχει μια "μαμά" κάμερα σε κάθε rom η οποία λέγεται STOCK (και μπορεί νάναι οποιαδήποτε κάμερα, γι αυτό αναφέρουμε rom/camera, AKOMH και σε επίσιμη rom αναφέρουν έκδοση, προέλευση κλπ.) 2. Το 'κατώτερο" και το "ανώτερο" το κρίνει ο καθένας με βάση τις απαιτήσεις του, όταν συγκρίνει 2 πράγματα. 3. Στις τελευταίες προτάσεις σε έχασα μιας και η απάντηση/ερώτησή μου ήταν στο άτομο που ρωτούσε που θα βρει "stock" camera, μιας και stock, ότι rom και νάχει, θα έχει μέσα. ” 1. Βρ…

• Αν κάποιος διαβάσει σκέτα στοκ κάμερα καταλαβαίνει τη μαμά. Στις custom aosp/los μπορει να έχουν snapdragon camera, open camera, motorola camera, google camera κλπ (αλήθεια γιατί να μην πει κάποιος στοκ την gcam αφού σε πολλές custom την έχουν βασική). Έτσι λοιπόν σε συγκρίσεις (πχ στο xda) γράφουν το όνομα της κάμερας και όχι στοκ γιατί πολύ απλά είναι άγνωστο προς τρίτους ποια κάμερα εννοείς. Ακόμα και port της μαμά κάμερας να είναι γράφουν port γιατί πολύ απλά συνήθως υστερεί λόγω διαφορετικώ…

• Ειρηνη σε μια LOS/AOSP based rom μπορεί να έχει και πολλαπλές κάμερες οπότε δεν υπάρχει απαραίτητα μια "στοκ". Συνήθως στα συγκριτικα όταν λέμε στοκ κάμερα εννοούμε την official κάμερα της συσκευής θέλοντας να δούμε διαφορές μαμά κάμερας και αντίστοιχου app. Αν πεις στοκ ο άλλος καταλαβαίνει αυτή τη κάμερα μιας και αυτή είναι γνωστη σε ολους. Όμως κατι τέτοιο δεν είναι εφικτό (δεν ξέρεις ούτε ποιο app ειναι ούτε τι απόδοση έχει) ενώ σιγουρα υπολείπεται της μαμά κάμερας. Οπότε η διαφορά/βελτιωση …

• Pixel 2 XL hdr+ vs night sight . Πρώτα το κλασσικο hdr+ και μετα night sight (υπόψιν ειναι port... δεν εχει βγει για Pixel 2) Αυτές έκραζες... ρε ποσο θες να μας τρελάνεις Και έγραψες ξεκάθαρα οτι το hdr+ κάνει καλύτερη δουλειά απο το night sight. 30562195327_ab927f6618_z.jpgPixel 2 XL auto by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr 44588755025_5dbfaac1cb_z.jpgPixel 2 XL night sight by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr

• Παράθεση από demakhs: “Link από την gcam 6.1 / Night Sight ?? ( )” Εδώ είσαι GoogleCamera_6.1.013.216795316-debug.apk Αλλά θέλει pie νομίζω.

• Παράθεση από foxy4270: “mi5s 1.stock auto 2.gcam 6.1 / Night Sight stock auto by foxy4270, on Flickr night sight by foxy4270, on Flickr ” Αν κρίνω από αυτά που έγραφες myphone, προτιμάς την στοκ να υποθέσω

• Παράθεση από mixaliscy: “Άλβιν μου, απλά για να έχουμε σωστές μετρήσεις και για να βλέπουμε το απόλυτο, ειδικά σε συγκριτικά καμερών, δοκίμαζε να βγάζεις με το κινητό και το χέρι ακουμπισμένο κάπου σταθερά Ώστε να μην αδικούμε καμιά κάμερα, ειδικά όταν είναι πολύ κοντά η μία στην άλλη όπως εδώ Επίσης βλέπω πως οι παραπάνω βγάζετε μόνο μακρινές - τοπία - δρόμους κλπ Στις κοντινές τί γίνεται? Δοκίμασε κανείς? ” Στις κοντινές είναι δυσκολότερο να δεις διαφορές. Στις μακρινές λίγο να χάνει σε λεπτομ…

• @alvin δευτερο και τριτο σετ καλυτερη η gcam

• Μαλλον θα χει λερωμένο φακό και "ασπρίζει" όταν έχει λάμπες μέσα. Ας ανεβάσει καμία φωτογραφία και βλέπουμε. Αν είναι λερωμενος, καθαρίζεις με ένα πανάκι γυαλιών.

• Εδω είσαι Χρήστο OnePlus 6 Google Camera Port - Post #2020 . Βάζεις είτε αυτή που γράφω με τις ρυθμίσεις που προτιμάς είτε την τελευταία του fu24 (δεν έχει λειτουργικά denoise) Προσοχή. Όταν κάνεις σύγκριση στοκ με gcam, πριν τραβήξεις με στοκ καθάρισε το background από τις κάμερες. Είχα βρει ότι η στοκ υπολειτουργει αν έχεις στο background κάποια gcam (το επιβεβαίωσε μετά και ο cstark όταν το ποσταρα xda). Στο xda οι περισσότεροι κατέληγαν με το best all around. Αλλά νομίζω εσένα θα σου αρέσει …

• @pavlidisc έχω και για το δικό σου κινητό ρυθμίσεις. Τις βρήκες στο xda? Πρέπει να χω βάλει link τους στο thread του myphone

• Το θέμα ειναι αν υπάρχει εστω και μια φωτογραφία που βλέπετε καλύτερη τη στοκ. Γιατι μεχρι στιγμης η gcam κερδιζε μονο σε dynamic range. Έχανε σε λεπτομερια και φυσικοτητα. Οπότε ηθελε να εισαι σιγουρος ποτε την βαζεις ενω εγω προσπαθω να ειναι τουλάχιστον ισάξια με στοξ ωστε να μην σκέφτεσαι ποια βαζεις. Σωκράτη στο 6ο σετ αν κοιταξεις λιγο προς το κεντρο ψηλα που εχει περισοτερη σκια το κτήριο, η στοκ εχει περισσότερο θόρυβο ενω χαμηλα πο ειναι η φωτισμενη βιτρινα εχει καει λιγο περισσοτερο.

• Για δειτε λιγο stock vs gcam στο HTC U11 με δικα μου denoise parameters. Σε ταχυτητα ειναι σαν να το χεις medium. Η συγκεκριμένη έκδοση εχει χαμηλότερο/φυσικότερο contrast απο άλλες. Ποια προτιμάτε; Πρώτα στοκ 44529483705_b37ac0467c_z.jpgIMAG0311 by Andreas L., on Flickr 45392528422_0b1080240a_z.jpggcam custom denoise by Andreas L., on Flickr 44529254725_104f7a8db9_z.jpgIMAG0301(2) by Andreas L., on Flickr 45444332281_18fb0eaf24_z.jpggcam custom denoise by Andreas L., on Flickr 44529256335_5d86f…

• Παράθεση από alvin1983: “Ναι Αντρέα. Δεν έχω και το πιο σταθερό χέρι. ” Πλακα κάνεις; Εγω αν εβγαζα με 1 sec εκθεση θα ηταν σεισμοπληκτο Απλα με τετοιους χρονους δεν κανουμε δουλεια. Και στη στοκ αν βαλεις ταχυτητα πχ 1/4 θα ειναι καλυτερα απο αυτοματο. Το θεμα λοιπον ειναι τι κανει με "χερατες" ταχυτητες.

• Alvin με shutter speed 1 second?

• Παράθεση από foxy4270: “ακομα βρισκεται σε νηπιακο σταδιο το port. Θελει αρκετη δουλεια.Δεν εστιαζει καλα και εχει υπερβολικο Noise reduction...αυτα τα δυο φταινε για την ελλειψη λεπτομερειας. Παντως βλεπω αρκετο potential...σε κανα μηνα πιστευω θα ειμαστε καλα. ” Το εβαλα και στο u11 και οταν εχει υψηλη αντιθεση στις σκιες εχει desaturate και διαχυση χρωμάτων. Οποτε ναι εχει δουλειά ακομα.

• Παράθεση από foxy4270: “Με την καμερα του Pixel 3 mi5s hdr+ ar33 by foxy4270, on Flickr ” Νομιζω με αλλες gcams ειχες καλύτερη λεπτομέρια; Βεβαια δεν ειχες ανεβάσει και πολλές σε τέτοια ταχυτήτα. Τι αίσθηση σου αφήνει Κώστα;

• Νεα gcam που δουλευει εξαιρετικα σε HTC U11. Μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι ενα κλικ καλυτερη απο στοκ σε νυχτερινες αλλα αστραπιαια αφου τραβας με ZSL (η μεσαια επιλογη hdr+). Πολυ πιο γρηγορη απο στοκ, με σωστοτερο exposure και ελαφρως καλυτερο dynamic range. Σε καποιες περιπτωσεις/σημεια βλεπω και λιγοτερο θορυβο (πχ ο πανω οροφος του σπιτιου) Για benchmark χρησιμοποιησα και την gcam του urikill σε very high και Hdr+ enhanced (η δεξιοτερη επιλογη hdr+). Απο τα τεστ που χα κανει παλαιοτερα …

• Παράθεση από foxy4270: “καταρχην μοντελο βαλε Nexus 6.min iso = 1/5 ” Με 1/5 σε σχετικά καλό νυχτερινό φωτισμό μπορεί να του βγαίνουν χειρότερες (από το drop των κουνημμενων λήψεων) ή ακόμα και κουνημμενη. Σε πιο ζορικες συνθήκες όπου η απώλεια λεπτομέριας απο το nr ειναι μεγαλύτερη απο το camera shake, ναι το 1/5 είναι καλό. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το βάζεις καρφωτα και ανεξαρτήτως συνθηκών, όταν φεύγει από το base iso θα βάζει 1/5 (πχ 1/5 με iso 120) Το ιδανικο θα ηταν καποια εκδοση που θα …