Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Βασιλη για αυτό αν ειδες τη κριτική μου την εστίασα στην έκθεση αλλα και στο είδος της σκηνης. Αν ειχες χαμηλώσει την εκθεση και αν μάλιστα είχες πρόσωπα μέσα τότε το u11 θα είχε επικρατήσει. Το καλό ειναι οτι αν βρεις μια καλή gcam θα χεις και σωστά/εύκολα landscapes χωρις να παιδεύεσαι με exposure ή επεξεργασία μετά.

• Παράθεση από fog: “Αντρέα τα γνωρίζω αυτά από την καλή και την ανάποδη. To wb είναι ένα από τα θέματα που "εξετάζονται" οι φωτογραφικές μηχανές. Είναι άλλο θέμα αν εγώ το προτιμώ σε εσωτερικό χώρο, εσύ σε εξωτερικό ή σε κάποια φωτογραφία αν θέλω το εφέ και άλλο τι μπορεί να κάνει το μηχάνημα ή όχι. Δεν απάντησα με βάση το υποκειμενικό του τι προτιμώ, αλλά του τι βλέπω στο συγκριτικό. Η τρίτη φωτό -αν και τόχει πάει ένα βήμα παραπέρα, δε διαφωνώ σε αυτό- έχει κάνει την "καλύτερη" διόρθωση στο wb.…

• Ειρηνη άλλο πράγμα εννοεί ο Χρηστος. Οι φωτισμοί εχουν διαφορετικές θερμοκρασίες αλλα παρόλα αυτά ξέρουμε οτι το ανθρωπινο μάτι διορθώνει την θερμοκρασία και βλέπει πολύ μικρότερες διαφορές απο την πραγματικότητα. Αν μια φωτογραφία τραβήξει με ιδιο wb όλες τις φωτογραφίες θα διαφέρει σε τεράστιο βαθμό από αυτό που βλέπει το μάτι. Το "σωστό" wb προσπαθεί να φέρει την φωτογραφία σε αυτό που βλέπουμε. Όμως υπάρχουν φορές που υπερδιορθώνει το χρώμα και τελικά φτάνει να ειναι πιο ψυχρό και απο αυτό π…

• Παράθεση από linuxilakis: “Να βάλουμε και ένα συγκριτικό και με το htc u11 . Πρώτα το u11 μετά το op5t και τέλος το mix2 IMAG0039 by bill linuxilakis, on Flickr IMG_20180329_223726 by bill linuxilakis, on Flickr IMG_20180316_224312_HHT by bill linuxilakis, on Flickr Καλημέρα ” Βασίλη αν δεν ειχε υπερεκθεση το u11 θα το προτιμούσα αλλά δυστυχώς λόγω υπερέκθεσης έκαψε όλη την κολώνα (μέχρι και το πεζοδρόμιο που φώτιζε) και σε συνδιασμό με το χαμηλό nr εμφάνισε αρκετό θόρυβο στον ουρανό. Για αυτό γ…

• Παράθεση από thanostonia: “Παράθεση από thanostonia: “Μπορώ να περάσω gcam χώρις να είμαι rooted? Τώρα είμαι με την 8.4.12 global dev. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παίδες καμία βοήθεια? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να την περάσεις ναι. Να δουλέψει το hdr+ όχι.

• Παράθεση από tasos17: “εχω καστομ ρομ θελω να γυρισω στο miui πρεπει ντε και καλα να βαλω γκλομπαλ;; θα χασω και το twrp σωστα;; ” Οταν λες custom εννοείς miui based?

• Επιλογή συσκευής

Antretng - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Εγω προσωπικά δεν έχω κωλύματα με μάρκα. Ναι συμπαθώ xiaomi και συνήθως εδω ξαναγυρναω αλλά όταν τύχει κάποια καλή τιμή σε άλλη εταιρεία εννοείται ότι το κοιτάω. Το meizu pro 6 plus είναι η περσινή ναυαρχίδα της meizu... Τα 180 ευρώ είναι εξαιρετική τιμή.

• Παράθεση από pavlidisc: “Και το S9 παπάδες έκαμνε στα δείγματα που βλέπαμε αλλά μας βγήκαν καλόγεροι κακής ποιότητας.Όχι ότι δεν είναι καλή η κάμερα του S9... αλλά αυτά που έδειχνε το promotion απλά δεν υπάρχουν. from my Mi5s ” Χρήστο τα δειγματα δεν είναι από promotion όμως. Κοντός ψαλμός αλληλούια βέβαια.

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Το meizu pro 6 plus στα 180 απο το banggood, δεν το πρότεινε κάνεις.. ” Αυτό να σε βάλει σε υποψίες...

• Παράθεση από sso: “Πέρα από την κάμερα;;;; --->antutu 103000 --->χωρίς Β20 --->single sim;; ” Του Σκρουτζ έχει b20 αφού είναι το ευρωπαϊκό. Σε επεξεργαστή έχει τον εξαιρετικό 660. Στο gsmarena βλεπω ότι έχει hybrid dual sim.

• Στο Σκρουτζ βρίσκεις ευρωπαϊκό στα 400. Υπομονή 1-2 μηνακια και θα παίξει τρελή τιμή.

• 399 σε preorder Κώστα... σε 1-2 μηνες θα χει τιμη κάτω απο 350 και αντε γεια. Και μιλάμε και για ποιότητα κατασκευής Nokia έτσι;

• Πρώτα δειγματα απο Nokia 7 plus NOKIA 7 Plus | Flickr

• Έχει τόσο καλή κάμερα η oneplus που βγάλανε και port τη κάμερα... NOT!

• mi a2: snapdragon 660 + stock android με τιμές xiaomi???

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Τοτε δεν θα δεις διαφορές σε ταχύτητα

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Παράθεση από alani-jm: “Ότι παιχνίδια παίζει τώρα το pro θα παίζει και το plus σωστα?Απλώς πάω σε μεγαλύτερη οθονη, περισσότερα gb ram και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.Απο επεξεργαστή στα ίδια επίπεδα? ” Όχι. Το redmi note 3 pro έχει λιγο καλύτερη gpu. Οπότε ξαναλέω εξαρτάται από το αν παίζεις βαρια παιχνίδια. Στο asphalt 8 για παράδειγμα αν έπαιζες στο τέρμα τις ρυθμίσεις με rn3pro, τότε στο redmi 5 plus θα πρέπει να τις ρίξεις μια σκάλα για να χεις ίδιο smoothness. Παίζεις όμως όντως βαριά πα…

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Αν δεν παίζεις βαρια παιχνίδια όχι, καθε αλλο παρά υποβάθμιση θα είναι. Θα χεις καλύτερη αυτονομία, οθόνη και κάμερα.

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Αν μπορείς να περιμένεις 1 μήνα περιπου για το Redmi note 5 η αν βάλεις κάτι παραπάνω για το mi note 3. Αλλιώς αυτό που είπε ο Ανέστης. Εγώ το Redmi note3 pro θα το άλλαζα μόνο με mi note 3 και πάνω Redmi n3pro ” Συμφωνώ. Το rn3pro ακόμα και σήμερα είναι εξαιρετικό. Εκτός αν θες απλά βελτίωση σε κάμερα, οθόνη ή ήχο. Κατά τα άλλα snap 650, 4000mah μπαταρία και 3 gb ram το καθιστούν δυνατότερο από πολλά σημερινά κινητά των 200 ευρώ.

• Μοιράζει κουραμπιεδόσκονη το prixel του demakhs...