Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από baiosss: “Είναι λίγο χάλια η αυτονομία με την τελευταία eu dev, η εμένα μου φαίνεται; Βέβαια εχθές την πέρασα και δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα ακόμα. Αλλά συνήθως η καλή αυτονομία φαίνεται από τις πρώτες ώρες. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 8.3.29 και 8.3.22 eu είχαν κακή αυτονομία. Η καλύτερη rom που χα βαλει απο άποψη αυτονομίας ηταν η 8.3.15 eu για μένα. Αυτή τη στιγμή έχω την τελευταία stable (ελληνική) και ειναι μια χαρά η αυτονομία. Έχει και…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓιωργο ακόμα και όταν είχα την ευκαιρία όταν κλωνιζοταν η θέση του, ουδέποτε την διεκδίκησα. Άλλωστε θεωρώ πως ο καιρός δεν είναι κατάλληλος για τέτοιες μεταβάσεις. Στηρίζουμε τον αρχιπριξελ στα τελευταία και στα δύσκολα... Όταν θα είναι πάλι καλά τότε μόνο αν πάρω την εντολή λαού θα διεκδικήσω ένα καλύτερο μέλλον για τη τρύπα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΦιλε αυτοδιορισμενε οι περιπετειες σου έχουν τραβηξει τοσο πολυ που αδυνατω και να σε τρολαρω...
-
Παράθεση από Nikos Kopanidis: “ΟΚ την περασα. ομως στην εγκατασταση διαλεξα την google καμερα. τωρα που την ανοιγω μου δειχβει μαυρη οθονη και στις δυο καμερες ομως στο βιντεο δουλευει . τι κανω? ” Πριν το πέρασμα της rom σου δούλευε; Εχεις θέμα και με τη στοκ; Είσαι ρουτ; Αν ναι βάλε το buildprop από play store, δώσε άδεια όταν το ανοίξεις και όταν γράψε στην αναζήτηση πάνω HAL3 και ανέβασε screenshot. Επιπλέον θέλω αλλο ένα screenshot από properties -> permissions
-
Παράθεση από lorenzo81: “Τόσες εκδόσεις καινούριες Google Camera, και η μόνη που δουλεύει από τη σειρά 5 είναι η 5.1.018 3.2 BSG. Το παράτησαν το mi5s? 5.1.019... 5.2.022 τίποτα και άλλες πολλές που δοκίμασα. Σας ανοίγει κάποια από τις τελευταίες χωρίς να κρασάρει; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ θυμαμαι αρκετές απο σειρά 5 όταν το είχα. Μήπως δεν εχεις καθαρίσει το data της εφαρμογής; Πάντως η σειρα 5 στο Mi5s για μενα δεν αξίζει. Πολύ παστέλωμα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο πριξελ ποτέ δεν πεθαίνει... (Frankestein approves)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜήτσο δες αυτό να ξεχαστεις youtu.be/QsfllQbCSNw
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜετονομαστε το thread οι περιπέτειες του αρχισκώληκα Πως τα κατάφερες πάλι;
-
Magic WormHole
Μήνυμα169 το meizudaki Meizu Pro 6 Plus: Τιμή και Χαρακτηριστικά Επιτιμε αν δεν το χεις πάρει, πάρτο
-
Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από Antretng: “Γενικά σε ταχύτητες χαμηλότερες από 1/10 τα πάει καλύτερα το mi note 3. Αλλά γενικά δεν θα το συνιστούσα αφού το 1/12 είναι ήδη αρκετά αργό και θα χάσεις και το hht που κάνει διαφόρα. ” Αν το βάλεις ας πούμε στα 2 η στα 4 δευτερόλεπτα το κλείστρο; Θέλει πολύ σταθερό χέρι ή βοηθάει αρκετά ο σταθεροποιητής; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι βοηθάει αλλά θα πρέπει κάπου να το στηρίξεις . Σε καγκελακι καταφέρνω 1 με 2 δευτ…