Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από baiosss: “Ναι και γω στην πρώτη περίπτωση αναφέρομαι. Δουλεύει η όχι το OIS όπως θα έπρεπε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το ois σε "ceteris paribus" σε βοηθάει να βγάλεις ευκολότερα sharp φωτγοραφία, δηλαδή όταν έχεις ίδιο shutter speed, ιδιο shutter lag και εξίσου καλό πιάσιμο (βάρος και διαστάσεις επηρεάζουν το κράτημα). Όμως τα κινητά με OIS βάζουν πιο αργούς χρόνους έκθεσης ώστε να λάβουν περισσότερο φως και να έχουν καλύτερο τελικό αποτέλεσμα (πε…
-
Μιλάς για κουνημμένη φωτογραφία ή για θολό κάποιον ανθρωπο που κινούταν; Το πρώτο λέγεται camera shake και το δευτερο motion blur. Το πρώτο αντιμετωπίζεται με σωστότερο κράτημα (πχ με 2 χέρια τα οποια να τα χουμε σχετικά κοντά στο σώμα μας ή να μην το τραντάζουμε οταν πατάμε το shutter) ή με υψηλότερο shutter speed. Το δεύτερο αντιμετωπίζεται μόνο με υψηλότερο shutter speed. Για περισσότερα δες εδώ Shutter Speed: A Beginner's Guide | Photography Mad
-
Παράθεση από apsogos4ever: “@Antretng καλησπέρα φίλε μου. Κάτι για αναμονή έλεγες για την 8.3.15. Η νέα stable είναι φοβερή. 2 ώρες οθόνη και προχωράμε. Φυσικά τα πάντα ανοιχτά! ” Ωραίος Εγώ το μόνο που είπα είναι να μην κρίνετε την αυτονομία μιας rom μέσα σε ελάχιστες ώρες. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Την 8.3.15 την πρότεινα μεταξύ των άλλων dev. Για stable δεν γνωρίζω. Χθες έβαλα την 9.5.4.0 οπότε είναι λίγο πρόωρο να βγάλω κάποιο συμπέρασμα.
-
Παράθεση από AK47: “Χρονια πολλα σε ολους παιδια...μια ερωτηση στο ΜΙ ΜΙΧ 2 το messenger δεν μου βγαζει ειδοποιηση το κυκλακι που βγαινει με την φωτο ξερει κανεις τι ρυθμιση πρεπει να γινει ? ” Αφού ανοίξεις το messenger, πάτα να εμφανίσει το multitasking/background και πάτα παρατεταμένα στο παράθυρο του messenger. Μετά πας "αλλα δικαιώματα" και ενεργοποιεις το "προβολή αναδυόμενου παραθύρου".
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠάντως για τσίκνισμα μίλησα... οχι για τσικνοπέμπτη
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από Antretng: “Ποιά Πέμπτη; Τι δεν καταλαβαίνω; Τι έχω πιει; ” Παράθεση από Antretng: “Μεταξύ τσικνίσματος και κρασοπιώματος πέρασα την 9.5.4.0 Έχει την ίδια κάμερα με το ίδιο μάλιστα BUG Άνοιξα thread για bug report. Όποιος θέλει ας κανει "confirm" Camera bug where HHT is enabled even in daylight with loss of detail - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum ” ” χαχαχαχαχαχαχαχα Βρε η τσίκνα ειναι ο καπνός απο το ψήσιμο του κρέατος.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Δεν ξέρω τι έφαγες σήμερα,ΑλλΑ μπορώ να φανταστώ ΤΙ ήπιες! ΚΥΡΙΑΚΉ είναι ΟΧΙ Πέμπτη! ” Ποιά Πέμπτη; Τι δεν καταλαβαίνω; Τι έχω πιει;
-
Παράθεση από Thracia: “@Antretng Σχολίασα αλλά "where the f@ck is confirm?" ” Ελα μου ντε "lol" Πάντως απο pc φαίνεται καθαρά. Οπότε ανοίχτε από pc και κάντε confirm. Camera bug where HHT is enabled even in daylight with loss of detail - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52392/
-
Παράθεση από chrisnik: “Παράθεση από Antretng: “Απλά βαζε hht το βραδυ. Το 1/4 δεν εχει ιδιαιτερο οφελος... άσε που ρισκάρεις να σου βγει κουνημμένη. Γενικά έχει καλή κάμερα το mi note 3. Αν εχει την ιδια με την dev, μονο στα σκοτάδια θα δεις όφελος απο πχ google camera. ” Αυτο το hht ειναι η λειτουργία νυκτος που εχει σαν επιλογη ή η αυτοματη ενισχυση σε χαμηλο φωτισμο που ειναι στο μενου της καμερας? ” Όταν έχεις ενεργή την αυτόματη ενίσχυση, όταν ξεπερνάει το iso 800 ενεργοποιεί αυτόματα το H…
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από Antretng: “Απλά βαζε hht το βραδυ. Το 1/4 δεν εχει ιδιαιτερο οφελος... άσε που ρισκάρεις να σου βγει κουνημμένη. Γενικά έχει καλή κάμερα το mi note 3. Αν εχει την ιδια με την dev, μονο στα σκοτάδια θα δεις όφελος απο πχ google camera. ” Θέλω να αποφύγω hht και gcamera. Ειδα οτι με manual μπορώ να βγάλω πολύ καλες. Κάποιο app θα ξέρεις για να βάλω οσο θέλω εγω shutter και iso. Για πες! ” Γιατι να αποφύγεις το HHT? Είναι σαν να έχεις το google pixel και να …
-
Magic WormHole
ΜήνυμαFormat fat προβλέπεται; Γιατί με όλα αυτά ποτυ τρώμε απο το πρωί δεν με βλέπω καλα...
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Antretng: “Ερώτηση... Πώς κρίνετε ότι μια rom εχει battery drain? Από τις ελάχιστες ώρες που την αφήσατε; Θελει μερικές μέρες να κάτσει η rom. Η 8.3.15 για μένα τουλάχιστον έχει μακράν την καλύτερη αυτονομία από όσες έχω δουλέψει. Χρόνια πολλά παιδιά!!! ” Την πάτησα Έβαλα την 8.3.15 με downgrade τις caches και χτύπαγε το mi cloud Αναγκαστικά factory reset ” Εμένα με wipe cache/dalvik ήταν οκ. Δεν μου βγάλε κάτι. Παράθεση από giannisatsi: “Παράθεση από apsogos4…