Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από giannisatsi: “το λεω γτ εχω δει και τρωει μπαταρια το google services ειναι καπου 37,4 % ” Αστο κάνα 2 μέρες, καντου και καμιά επανεκκίνηση και βλέπεις. Πάντως να ξέρεις ότι σε όλες τις εταιρείες/συσκευές το τελευταίο καιρό έχει κάποια random drains τα google services.

• Ερώτηση... Πώς κρίνετε ότι μια rom εχει battery drain? Από τις ελάχιστες ώρες που την αφήσατε; Θελει μερικές μέρες να κάτσει η rom. Η 8.3.15 για μένα τουλάχιστον έχει μακράν την καλύτερη αυτονομία από όσες έχω δουλέψει. Χρόνια πολλά παιδιά!!!

• Χριστός Ανέστη Κώστα. Χρονια πολλα σε ολους. Καλή χώνεψη :p Mi note 3 auto 40591014904_734a9f9fd0_z.jpg2018-04-08_01-29-26 by Andreas L., on Flickr

• Παράθεση από baiosss: “Η τελευταία 8.4.4 eu τι λέει Αντρέα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βγήκε 8.4.4? Νόμιζα ότι δεν θα βγάζαν αυτή την εβδομάδα.

• Πάρτε bonus την ίδια από xperia xz2 39422293810_2e44cddd8a_z.jpgDSC_0129 by Linus TechLinus, on Flickr

• Εγώ πάντως τελικά βλέπω ότι παστελιάζει άσχημα. Για δείτε το ταπεινό mi note 2 vs p20 pro auto vs p20 pro night mode (με τις πολλαπλες λήψεις για 4 δευτερόλεπτα). Όσον αφορά το xperia xz2 που έβαλα παραπάνω... απογοητευτικές οι νυχτερινές του. 31332359995_b01131cd37_z.jpgIMG_20161125_220343_HHT by Linus TechLinus, on Flickr 39485616730_2a26f706a9_z.jpgIMG_20180331_233723 by Linus TechLinus, on Flickr 39485616120_236ea35201_z.jpgIMG_20180331_233759 by Linus TechLinus, on Flickr

• Γεια δειτε εδω μερικά δειγματα που βρηκα απο αξιόπιστο reviewer για το πως δουλεύει το χεράτο long exposure στο p20 pro. Πρώτα η auto (από οτι καταλαβαίνω) και μετά η "long exposure". Πάντως σαν διαφορά ποιότητας σίγουρα δεν μου κάνει για πραγματικα 4 sec έκθεση. Άσε πουείτε ρίχνει το iso μόνο ένα στοπ είτε ανεβάζει κατά 1 στοπ την φωτεινότητα. Βέβαια σίγουρα έχει βελτίωση και αν το καταφέρνει όντως χεράτα είναι χρήσιμο. 39485616730_2a26f706a9_z.jpgIMG_20180331_233723 by Linus TechLinus, on Flic…

• Συμφωνω ότι τα πήγε καλά η stock. Γενικά το mi note 3 έχει την καλυτερη στοκ καμερα για νυχτερινές της xiaomi (προφανώς μαζί με mi6 που έχουν ίδια κάμερα). Βέβαια το mi5s παραμένει η καλύτερη κάμερα για ημερήσιες ενω με gcam μάλλον τρώει και το mi note 3 το βράδυ (δουλεύει καλύτερα στο mi5s). Πάντως γενικά έχει βελτιωθεί η xiaomi σε όλες τις κατηγορίες συσκευών της.

• Η gcam με λιγο photoshop Χμμμ δεν την έκανα εντελώς match με stock. Αλλά προσωπικά εκεί μου αρέσουν shadows/highlights κλπ. Εμφάνισα και λίγο τα σύννεφα από πίσω. 40581637304_b92d58747a_z.jpgIMG_20180406_204902-ed by Andreas L., on Flickr

• Παράθεση από lorenzo81: “Παράθεση από Antretng: “Γενικά μέχρι αυτές τις συνθήκες τα καταφέρνει καλά η στοκ.Έσωσε βέβαια αν δεις τα highlights στην είσοδο της εκκλησίας. ” Έχεις δίκιο, και στη καμπάνα επίσης! Σκοτεινιάζει όμως πολύ και χάνει σε χρώματα! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κοίτα, αν δεις τις σκιές δεν τις έχει χαμηλώσει σε φωτεινότητα. Οπότε λειτούργησε όπως το κλασσικό HDR, δηλαδή χαμηλωσε τα φωτεινά χωρίς να κατεβάσει τις σκιές (ή το ανάποδο... αναλόγως πως το δ…

• Magic WormHole

Antretng - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Tά έκαψε λιγουλάκι ο μάστορας τα σουβλάκια Μήτσο αλλά οκ... τι λές και εσύ επιστήμονα ψήστη @MarkosVL ; ” Και ειχαν και HDR οι φωτογραφίες... φαντάσου ποσο πιο καμμένα ηταν...

• Παράθεση από lorenzo81: “Δε νομίζω ότι του χρειάζεται το hdr+ του note 3 Ανδρέα. Η πρώτη είναι καλύτερη, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γενικά μέχρι αυτές τις συνθήκες τα καταφέρνει καλά η στοκ. Έσωσε βέβαια αν δεις τα highlights στην είσοδο της εκκλησίας.

• @arisgkogkas χαμενοι στη μετάφραση . Επειδή συζήταγε για την stable νόμιζα οτι τελικά την έβαλε και μίλαγε για αυτήν. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι για να μην μπερδευόμαστε. Όλες οι dev στα σκοτάδια το iso φτάνει 9746 ένω έχουν bug όπου ενεργοποιεί το HHT ακόμα και την ημέρα. Δεν χρειάζεται να το τσεκάρουμε σε κάθε dev. Και ναι, ειναι βελτιωμένη σε σχέση με την stable. Το θέμα ειναι από αυτά που έγραψε ο @apsogos4ever κανα 2 σελίδες πισω (δες εδώ Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason) ) δηλαδή αν πήρε…

• Παράθεση από apsogos4ever: “Το ενεργοποιεί.... Έβγαλα μια τώρα έξω στο μπαλκόνι με συννεφιά ” Έχει ακριβώς την ίδια κάμερα. Ειναι bug. Κανονικά την ημέρα δεν πρέπει να το ενεργοποιεί. Δεν περίμενα να μην το χουν διορθώσει στη stable. Αν θες παραπάνω λεπτομέρεια την ημέρα, πήγαινε ρυθμίσεις και απενεργοποίησε την αυτόματη ενίσχυση νυκτερινής λήψης. Απλά μετά θα πρέπει να θυμάσαι το βράδυ να ενεργοποιείς το HHT. Προσωπικά έχω ενεργό και το save previous mode οπότε την νυχτα αν τραβάω πολλαπλές φωτ…

• Mi Note 3. Πρώτα stock auto (HHT) και μετά gcam (HDR+) Δεξιά είχα μια λάμπα που μου χάλαγε λιγο την λήψη (έκανε "ασπρίλα"). Νομίζω φωτογραφικά το λένε "light polution" (αν και συνήθως το χρησιμοποιούν για τα φώτα της πόλης που σε δυσκολεύον για φωτογραφίες των άστρων την νύχτα) 26421441487_a7d4b27128_z.jpgIMG_20180406_204847_HHT by Andreas L., on Flickr 26421443037_41da29d9c0_z.jpgIMG_20180406_204902 by Andreas L., on Flickr[COLOR="#bbc"]

• Παράθεση από theopan: “Παράθεση από theopan: “Παιδιά δοκιμάζω σε ένα mido τη διαδικασία, άλλαξα το build.prop, έδωσα τα σωστά permissions αλλά το camera compatibility συνεχίζει να μου βγάζει κόκκινες όλες τις λειτουργίες. Τι μπορεί να φταίει; ” Θα με ενδιέφερε μια εικασία έστω για το τι μπορεί να φταίει για αυτό το πρόβλημα γιατί τελικά φαίνεται να μην έγινε τίποτα και η UriKill_MGC_5.1.018_FinalMOD_All_Inc.apk που εγκατέστησα κάνει και force close. Mάλλον όταν είναι ενεργοποιημένο το HDR+ RAW+J…

• Παράθεση από apsogos4ever: “@Antretng iso 9746 και shutter 1/12 στα μαύρα 8.3.29 dev ” Λογικά στις βραδυνές πρέπει να χεις καλύτερα χρώματα. Δεύτερη ερώτηση. Αν βγάλεις φωτογραφια την ημέρα σου ενεργοποιει hht? Στη κατάληξη του τίτλου της φωτογραφίας (πάτα λεπτομέρειες) γράφει hht? Ή στο ενεργοποιει μόνο το βράδυ;

• Magic WormHole

Antretng - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημερες!!!

• Παράθεση από apsogos4ever: “@Antretng καλημέρα!οκ μπερρδεμα έγινε. Νόμιζα ότι η 8.3.15 έχει την καλή κάμερα μόνο και γι αυτό μπήκα στο κόπο.Τελικα κατέληξα να είμαι με 8.4.4. eu.Μεχρι να βγάλουν τα παιδιά τη νέα ” Καλημερα. Μέχρι και την 9.2.2.0 σίγουρα είχε κατώτερη κάμερα. Αλλά άμα μου λες ότι άλλαξε η συμπεριφορά της κάμερα και στην 9.5.4.0 λογικά έχει την ίδια. (πχ σε iso 500 έχει shutter 1/17 και σε τέρμα σκοτάδια φτάνει iso 9746) Προσωπικά προτιμώ την 8.3.15 γιατί πέραν της κάμερας εχειμκα…

• Σωκρατη μην μπλέκεις με κάμερες. Πριν καν το πάρεις σου είπα ότι δεν πιστεύω να έχει περιθώρια βελτίωσης λόγω του τρόπου που παίζει η στοκ. Παίζει ήδη στο ανώτερο της επίπεδο.