Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από Antretng: “Ναι ρε συ. Η 9.5.4.0 που μου είπες πιθανότατα έχουν ίδια κάμερα. Κακος την άλλαξες. ” Δεν μου είπες ότι η 8.3.15 έχει την καλη κάμερα που βγάζει με χαμηλό isο πχ 6000 στο απόλυτο σκοτάδι?@Antretng 8.3.29 και σήμερα έβαλα την 9.5.4.0 stable ” Όχι ρε συ. Την 8.3.15 την έβαλα για τη μπαταρία. Για το drain μίλαγα. Μετά επειδή μου είπες για την κάμερα σε ρώτησα τι iso φτάνεις στα σκοτάδια για να σου πω αν έχει την βελτιωμένη κάμερα. Μάλιστα όταν είπ…

• Ποια είχες πριν μπεις σε όλο αυτό το μπελά;

• Ναι ρε συ. Η 9.5.4.0 που μου είπες πιθανότατα έχουν ίδια κάμερα. Κακος την άλλαξες.

• Για μένα πάντως Βασίλη κινητό που με hdr+ δεν καταφέρνει να ξεπεράσει τη λεπτομέρεια στοκ κάμερας αλλού κινητού χάνει... Σίγουρα βολευεσαι πάντως. Αλλά αυτά τα εκανα προσωπικά στο mi max 2, mi a1 κλπ οικονομικά κινητά. Στα 500 ευρώ όμως δεν ξέρω... Φυσικά μιλάω μόνο για τη κάμερα.

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Antretng: “Έχω σοβαρό battery drain στην τελευταία dev. Έχει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα; ” Είχες την 8.3.22 EU?Γιατί και εγώ βλέπω drains και έχω την εντύπωση ότι φταίει η εφαρμογή Google ” Και σε αυτην ειχα. Αλλα η 8.3.29 ειναι ακομα χειροτερη. Γυρισα στην τουμπανο 8.3.15 με dirty flash και ενα απλο clear cache/dalvik

• Magic WormHole

Antretng - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Φρανκενστάιν Αλέκος Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk ” ενω στη xiaomi δεν έχουμε διαφορετικά parts. Δεν αλλάζουμε οθόνες ή κάμερες :p Οκ βέβαια εδώ μιλάμε για refurbished.

• Παράθεση από apsogos4ever: “9746 πωπω μαπα....θα γυρίσω στη developer @Antretng ” περίμενε. Γιατί μάπα; Τόσο πάει και η dev. Η παλιά είναι που πάει μέχρι 6400 (δεν το γραψα ξεκάθαρα )

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ουτε μια στο τρις για το p20pro, εκτός κ αν οργανώσω καμία ληστεία σε καμία χρηματαποστολη!!! Εδω το meizudaki που είναι κ τζάμπα κ αδυνατώ... ” Ναι φίλε. Πάρτο. Το meizu μην το φοβάσαι... Δεν είναι πλάκα... Το πήρε πραγματικά ο Σωκράτης...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σωστα. Και όλα αυτά εφόσον είχα πάρει το mix 2 του Βασίλη που το δωσα στον αδερφό μου... Και τελικά αντάλλαξα με Σωκράτη το meizu με mi note 3 και τελικά επειδή δεν βολεψαν ξανανταλλαξαμε... Και την ίδια μέρα πηρα op5t αλλά τελικά το έδωσα και κράτησα mi note 3

• Παράθεση από apsogos4ever: “Καλησπέρα! Παρατήρησα κάποιες φορές όταν μένει ανοιχτό το βράδυ κατα την διάρκεια του ύπνου. Αν έρθει κάποιο notification μπορεί να μείνει το Light ανοιχτό με αποτέλεσμα να κάνει drain. Έβαλα την νεα stable σήμερα θα την δω και θα σου πω. ΠΆΝΤΩΣ Θα ήθελα να τη βάλεις και εσυ για να τσεκάρεις και την κάμερα 9. 5.4.0 stable ” Έκανα dirty flash τελικα την 8.3.15 που ειχα μακραν την καλύτερη αυτονομία. Όσον αφορά την 9.5.4.0 η κάμερα στα σκοτάδια σε τι iso τελικιάζει; Φτά…

• Έχω σοβαρό battery drain στην τελευταία dev. Έχει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα;

• Τα περισσότερα είναι θέμα binaries, kernel και λογισμικού γενικότερα. Μπορεί 2 κινητά να έχουν ίδιο soc αλλά να έχουν διαφορετικά προβλήματα με gcam.

• Παράθεση από fog: “Δεν ξέρω αν ισχύει το παρακάτω, αλλά επειδή σε όσες κάμερες έχω δοκιμάσει το 6p δουλεύει μόνο video και το auto για φώτο, υποθέτω είναι θέμα επεξεργαστή. Μιας και το max 2 έχει τον ίδιο με το Kenzo τείνω προς το σίγουρο. Δεν είναι τυχαίο ότι στις τελευταίες Kenzo specific - σε αυτή που προτιμώ τουλάχιστον - έχει αφαιρεθεί εντελώς η επιλογή. ” Ειρηνη το κινητό το είχα και δουλευε κανονικά με nexus 6p. Απλά ειναι θεμα της έκδοσης του arnova. Για αυτό του γράφω για bsg ή παλαιότε…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “μα, τα φορμάτ θα τα συνεχίσω στο πριξελ, τι τρελες ιδέες σου πέρασαν από το μυαλό? ” Ζει ακόμα;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Οχι θα την άφηνα...τέτοιες ευκαιρίες παρουσιάζονται ...10 στις...1000!!! ” Και επειδη δεν εχει εναλλακτικες roms θα γλυτωσουμε και απο τα format

• Βασικά να προτιμάς BSG (μπορει να το γραφει και ως MSG). Οχι arnova.

• Παράθεση από psilos: “@Antretng στο model nexus 6p δουλευει μόνο το βίντεο η φωτό είναι μαύρη... Στο 6 auto δουλεύουν κομπλέ... Ευχαριστώ! ” Περιεργο. Ποια κάμερα έχεις βάλει; Βάλε και ενα screenshot τις ρυθμισεις. Πάντως με model nexus 6p είχε την καλύτερη απόδοση. Για δοκίμασε κάποια παλαιότερη πχ του arnova version 1.2.

• @psilos δες εδω μερικά δειγματα μου stock vs gcam έτσι για να σε ψαρώσω λίγο Mi Max 2 | Flickr

• Παράθεση από psilos: “Καλησπέρα παιδιά!!! Για mi max 2 υπάρχει κάποιο apk? Μηπως διορθωθεί λίγο η φωτογραφία γενικά... Το api2 είναι ενεργοποιημένο. ” Βάλε καποια του bsg και με ρυθμισεις model nexus 6p, config nexus 6 και parameters αναλογως ποσο γρηγορο vs ποιοτικό το θέλεις. Για περισσότερα περι gcam, δες υπογραφή μου για hdr+.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ ” Οταν το προτεινα εγω με λέγατε meiuzu fanboy