Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από Tasos12koufales: “Παιδιά καλησπέρα έχω το mi note 2 ποια εφαρμογή μπορώ να κατεβάσω για να φτιαχτουν οι φωτο λίγο το βραδάκι... εχω περασει τόσες google camera και δεν δουλεψε καμία. ” Εφόσον έχεις ενεργοποιήσει το api2 (βλέπει υπογραφή μου για hdr+) η μόνη google camera που δουλεύει στο Mi note 2 ειναι αυτή εδώ. GC_3.2_Android-6.0 _arm-arm64_C2API.apk .Βέβαια δεν θα την σύστηνα αφού στις νυχτερινές έχει χειρότερη απόδοση από την στοκ. Παρεμπιπτόντως τις φωτογραφίες σου τις έχεις τσ…

• Mi Note 3 stock και λιγη επεξεργασία με snapseed Ντρεπόμουν να βγάλω κινητό, αλλά έτσι όπως έκατσε μπροστά μου δεν μπορούσα να αντισταθώ. 41215181502_0d7a40f80d_z.jpgDevoutness by Andreas L., on Flickr

• Απανταω απλα για την υπογραφη.

• Παράθεση από spideman3: “Συγχρονισμό με το google foto και έλυσε το θέμα του χώρου. Πόσο μπροστά είσαι @demakhs ” Δεν στα αποθηκευει σε png ομως. Μονο συμπιεσμενα jpeg

• Και τι θα τραβαει μονιμα png? Ουτε 128αρα καρτα δεν θα τον φτάνει.

• Παράθεση από linuxilakis: “Μα αφού εντόπισα που την έβγαλες και πήγα να σου κάνω συγκριτικό. Χεχε ” Και έπιασες ακριβώς την ίδια γωνία με το ίδιο αμάξι παρκαρισμενο ρε μπαγασα...

• Παράθεση από linuxilakis: “,Ε να βάλω και εγώ μια σαν αυτή που είχε τραβήξει ο Ανδρέας όταν πήρε το mix μου......... 27360722198_1029574048_c.jpg ” Και μετά σου λένε ότι οι γειτονιές έχουν κρατήσει την προσωπικότητά τους... Ρε φίλε πόσο ίδια είναι η φωτογραφία που έβγαλες;

• Παράθεση από Thracia: “Να οργανωθούμε παιδιά για μια ομαδική! ” Ομολογώ πως έτρεξε ένα σαλακι...

• Τελικα το Ναύπλιο μοιάζει πολύ με Αθήνα ... Πολύ παρόμοιες φωτογραφιες βγάλαμε.

• Magic WormHole

Antretng - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Ακριβως αυτό. Η gcam βοηθαει όταν εχει πολυ θόρυβο (που τελικά με το nr έχασε όλη τη λεπτομέρεια). Από ότι φαίνεται το rn3 είχε μπόλικο θόρυβο ακόμα και την ημέρα. Κοίτα είχα και την rx100 εκείνη την περίοδο αλλά από ότι φαίνεται δεν της είχα δώσει και τόσο σημασία της κάμερας του rn3

• Magic WormHole

Antretng - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Άργησα, πολεμούσα κάτι τέρατα Επίσημη rom κάνεις ότι σου είπε ο @alvin1983. Αν δεν υπάρχει η γραμμή, για να κάνεις το 0->1, την προσθέτεις ολόκληρη. Για custom roms (android 7/8) υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές gcam, αλλά αυτή που κάνει τη διαφορά στα σκοτάδια, θέλει 1/2 χρόνο έκθεσης. Στο kenzo, που δεν έχει ois, προϋποθέτει στήριξη. ΟΜΩΣ σε οτιδήποτε έχει ημίφως κάνει τρελή διαφορά από τις κλασσικές gcam hdr+ -για τη stock δεν το συζητάω καν- που μπαίνουν στην επίσημη …

• Ίσα ίσα που τώρα είναι που δεν αποτελεί auto αφου παρεμβηκες και το εκλειδες Άλλωστε δεν είναι η μόνη εταιρεία που κάνει stacking (βλέπε lg, samsung κλπ). Απλά η xiaomi σου δίνει την δυνατότητα να παρεμβεις. Το nr έχει στηθεί σε συνεργασία με το hht. Αν το απενεργοποιησεις χαλάς εντελώς το στήσιμο της κάμερας.

• Το hht ενεργοποιειται αυτόματα στο mi note 3 οποτε κακος το απενεργοποιήσες. Εκτός αν προτιμάς να το ανοίγεις χειροκίνητα εκεί που κρίνεις. Αλλά βράδυ πρέπει να το βάζεις. Αντίθετα το HQ δεν ενεργοποιειται αυτόματα επειδη ρίχνει shutter speed και έχει πιο επιθετικό nr. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη δυσκολία λήψης και πιο παστέλ αποτέλεσμα. Όσον αφορά το hdr γενικά είναι μέτριο αλλά δεν το χει και τόσο ανάγκη. Οι ημερήσιες που τράβηξα είναι με κλειστό hdr (στο op ενεργοποιήθηκε αυτόματα)

• Ισχυει. Ακομα και τα φτηνα της που εχουν κακή κάμερα (πχ rn4x) δεν εχει πιο κακή κάμερα από το μεσο κινητό αυτών των χρημάτων. Στα 125 ευρω που το βρισκεις Ελλάδα το rn4x, ποιο άλλο 5,5αρη δικαρτο έχει καλύτερη κάμερα. Θέλω να πω ότι σε όλες τις κατηγορίες έχει βελτιωσει τη κάμερα.

• Χαχαχαχαχα. Η 800αρα αποτελεί urban legend στη xiaomi Τη συγκριση δεν την εβαλα παντως για να μειώσω το op αλλά για να δειξω (για ακομα μια φορα) πόσο αδικημένη ειναι η xiaomi στο τομέα κάμερας.

• Επειδη μαλλον παρεξηγηθηκα, δεν ειπα ποτε οτι εχει κακη αυτονομια το Op. Απλά το Mi note 3 εχει ακομα καλύτερη

• Ποια eu dev ειχες; Γιατι η καμερα εχει βελτιωθει και άλλο. Κοίτα εγώ οτι τραβηξα ανέβασα. Και μάλιστα τράβηξα πάρα πολλές για να ειμαι σιγουρος οτι δεν ετυχε λογω κουνηματος ή έστιασης. Αυτό που βλέπω ειναι οτι στις νορμαλ συνθηκες ειναι πολύ κοντά (πχ indoor lighting). Αλλά σε πιο ζόρικες συνθηκες με υψηλο iso και σκοτεινο το κύριο σου θεμα χάνει πολύ σε λεπτομέρεια και χρώματα. Όσον αφορά τη κάμερα ειναι αυτο που σου είπα. Στη χρήση εχει πολύ χαμηλότερη κατανάλωση αλλά το op5t εχει φοβερο stan…

• @baiosss η συγκριση ηταν με την dev που εχει αλλάξει ριζικα την κάμερα του mi note 3. Με ποια rom είσαι εσυ; Όσον αφορά την αυτονομία, έχω ενα 15% κάτω σε sot. Βέβαια αν το αφήσεις τη νυχτα το mi note 3, επειδη εχει μεγαλύτερο drain στην αναμονή, αν το φορτίζεις το κινητό μια φορά στις 3 μέρες τότε αλλάζει το πράγμα.

• Παράθεση από baiosss: “Πώς σου φαίνεται το Oneplus πέρα από την κάμερα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν εξαιρέσουμε ότι έχει λιγο μικρότερη αυτονομία (εκει δεν το τρωει κανένα το Mi note 3) ειναι εξαιρετικό. Οθονάρα (φωτεινή και με καλό contrast και calibration), σφαιράτο (πολυ smooth και εξαιρετικό multitasking) και εντυπωσιακό το face recognition αφού με το που ανάψει η οθονη, αν τυχει να με διπλα ξεκλειδώνει άμεσα. Επιπλέον έχει πολύ ενδιαφέρουσες χειρονομίες. …

• Μίκρυναν (οριακά) τη μπαταρία... Ο ίδιος ουσιαστικά επεξεργαστής... Μένει να δούμε ποιότητα οθόνης και κάμερας... Διαφορετικά γιατί να φύγεις από mi a1