Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣε τάισαν πιτούλα Μήτσο; Σε λυπηθηκαν έτσι χαμενο survivor που σε ειδαν;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι να πουμε; Τα γραφει και μονος του Εν το μεταξυ προχθες μου στελνει να βγαλω το mi note 3 απο αγγελία και να του πω που ειμαι να ερθει να το πάρει (τιμη σκουληκιάρικη βέβαια). Αν έλεγα ναι τότε ηταν που θα χανοταν . Ο μητσος να ψάχνει στην Αθηνα...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “ @vrs5 Αν τυχόν συναντηθείτε (που δεν το πιστεύω) φεύγοντας να ψαχτείς για το κινητό σου. ”
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Μαγκεςςςςςς...πολύ τρέξιμο λέμε...κ κυριολεκτικά κ μεταφορικά..αν μετρήσω τα χλμ που χω γράψει χτες κ σήμερα, θα πάθω σοκ!!!!! Κάτι με πιάνει όταν πατάω στην στέρεη Ελλάδα, όπως με το format data ένα πράγμα!! Το Δήλεσι, είναι κοντά σου @vrs5 ?? ” Και δεν μπορεις να της κανεις και format κιολας...
-
Συγκριτικό OP5t vs Mi Note 3. Πρώτα OP5t και μετά Mi Note 3 Στο op5t ενεργοποίησε HDR (στο Mi note 3 δεν ειναι αυτόματο και το άφησα κλειστό). 39368189070_51ab561b85_z.jpgIMG_20180402_114558 by Andreas L., on Flickr 39368193250_abb527fc53_z.jpgIMG_20180402_114635 by Andreas L., on Flickr 41134427032_d1b248a635_z.jpgIMG_20180402_114610 by Andreas L., on Flickr 41134437672_ec4273dcb8_z.jpgIMG_20180402_114656 by Andreas L., on Flickr Παμε και μερικές νυχτερινές. Πάλι με την ίδια σειρά. Στο τέλος εί…
-
Ειναι και αυτο που σου ειπε ο Χρηστος και δεν το προσεξα οτι το χες γραψει. Έχεις βαλει HDR. Στη xiaomi το hdr δεν δουλευει σωστα τη νυχτα. Κάνει κατι σαν long exposure, δηλαδη έχει πιο αργο κλειστρο με αποτέλεσμα να ειναι επιρρεπες σε camera shake. Ξαναδοκιμασε την ιδια χωρις hdr. Και δες με και χωρις hht (λειτουργια νυκτος) να δεις ποια προτιμας. Τραβα αρκετές (3-4) και κράτα τις λιγοτερο θολές.
-
Παράθεση από Babis19944: “Αυτη είναι από χθες το βράδυ, τα φώτα είναι μια χαρά αλλά με HDR έχει πολύ κόκκο. Πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση; Η φώτο είναι τραβηγμένη με την στοκ κάμερα, καθώς με Gcam φαινόταν μπλέ ο ουρανός με πιο πολύ κόκκο. 40306942185_1bff772458_c.jpgIMG_20180402_223323_HDR by Babis Dafermos, on Flickr ” Παρεμπιπτόντως νομίζω πως δεν έχεις εστιάσει σωστά και ίσως εχει και ενα ελαφρύ camera shake.
-
Παράθεση από ANDREAS54: “Το Redmi Note 3 έχει ΗΗΤ; Θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει; Η GCam στο MInISO και σε σταθερό σημείο ή τρίποδο ή μέγγενη έστω δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52246/ ” Ανδρεα αν δεν εχει αλλαξει κατι το HHT δεν βοηθαει και τοσο δυστυχως στο rn3pro. Αν το ενεργοποιησεις, εχει μεν περισσοτερη λεπτομέρεια αλλά εχει και πολύ περισσότερο θόρυβο. Οπότε ειδικά για τους κόκους που ρώταγε ο φίλος δεν νομιζω να τον συμφέρει. Όσον αφορά την gc…
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από Antretng: “Σε αυτή τη περίπτωση μην βάλεις *2 το exposure. ” Θα το δοκιμάσω και θα σου πω! @Antretng καλημερα και καλο μηνα! θα μπορουσες να μου πεις για το redmi 5 plus ποιες ρυθμισεις και ποια εκδοση gcam Να βαλουμε ; σε ευχαριστω εκ των προτερων ” Καλό μήνα. Έλα στο θέμα για τις φωτογραφίες, ανέβασε μερικά δείγματα χαμηλού φωτισμού με gcam γράφοντας και τις ρυθμισεις που έβαλες και το συζητάμε. (δεν έχω την συσκευή σου οπότε πρέπει να το δουλέψουμε μαζ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟ Σωκράτης τρελάθηκε όταν του στειλαν τις φωτογραφίες. Πάλι καλά γιατί μείναμε όλοι ικανοποιημένοι
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Και ίσως να μην μπορείς χωρίς xiaomi; Να σου πω κι εγώ καλόμαθα με την οθόνη του Me max 2..... Οπότε επιστροφή στα πάτρια εδάφη και για τους δυο μας Το μόνο μου παράπονο είναι το χαμένο unboxing Μας δίνει όμως την ευκαιρία ο Ντουάγκης Νο 2 να το ξαναζήσουμε ” Δεν ξερω. Μπορεί. Αλλά η υπαρξη μονο ενος κουμπιου με ζοριζει. Η αληθεια ειναι οτι εχει ΟΘΟΝΑΡΑ. Αλλά οκ μπορω να ζήσω και με του Mi note 3. Ελά μωρε με το unboxing. Ισα ισα επειδη το δοκιμασα θα βαλεις snap camera που ει…
-
Magic WormHole
Μήνυμαχαχαχαχαχαχ Οχι ρε αληθεια. Δεν με βολεψε προσωπικα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓκρινιαρες αντρες με τα μπερδεματα και τα κινητα... Τελικα θα ξανανταλλαξουμε με Σωκράτη μιας και δεν μας βολεψαν. Δεν αντεξα το λογισμικο της meizu.