Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑπο Κινα στελνει;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Antretng: “flyme6 official νομιζω. Στην αρχή είδα και παθα να περάσω το store. Έχει λιγο μπελά. ” Λέει flyme 6.x.x και ένα γράμμα.Ποιο ειναι αυτο? ” 6.1.0.0G
-
Magic WormHole
Μήνυμαflyme6 official νομιζω. Στην αρχή είδα και παθα να περάσω το store. Έχει λιγο μπελά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Την λέξη μουλάρι θα την καταλάβεις πάρα πολύ καλά τώρα που πήγες σε MEIZU.Θα βλεπεισ στον ϋπνο σου I , A , G και πολλά άλλα γραμματάκια..χαχαχα ” Οχι ρε, πάει τραίνο. Λιγο το λογισμικο με χει μπερδέψει. Αλλα ρε παιδια τι ΚΙΝΗΤΑΡΑ ειναι αυτή. Απίστευτη οθόνη, λεπτό και πανεμορφο. Δεν μπορω να πιστέψω ποσο φτηνά πήρα τετοιο κινητό. Μαζι με το mi note 3 ειναι απο τα πιο vfm κινητά που υπάρχουν. Λιγο με το λογισμικο να προσαρμοστω και ειμαι jet.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Το γνωστο-καλο prixel... ” Μαλλον εννοεις με όλα του τα μουλάρια.
-
Παράθεση από linuxilakis: “Τι έχει γίνει εδώ? Ανδρέα το mix 2 μου που είναι ? Τι παίζει. Σωκράτη καλο το mi note 3? Βρήκες την υγεία σου? Τώρα να δω τον πριξελ που θα του ρίχνεις στα αυτιά..... Ανδρέα θέλω υλικό από το meizu ....... ” Βασίλη όπως σου ειπα τελικά καβάτζωσα τον αδερφό μου που ειχε ξεμείνει με το mi mix 2. Οπότε αντάλλαξα το mi note 3 με το meizu pro 6 plus που ειχε παραγγείλει ο Σωκράτης. Στις ημερήσιες παντως μου φαίνεται πολύ παρόμοιο. Λογικό βέβαια αν σκεφτείς ότι έχουν ίδιο αι…
-
Παράθεση από fog: “Βασικά έχει κάποιο νόημα, πέρα από το εκπαιδευτικό. Ναι, προφανώς δεν μπορεί να "αποκτήσει" το κινητό μεγαλύτερο εύρος χαρακτηριστικών, αλλά μπορεί κάποιος να "εκμεταλευτεί" αυτό το φαινόμενο και να μην του κουνηθεί η φωτογραφία. Αυξάνοντας τα iso, θα πάρει γρηγορότερο χρόνο έκθεσης (με κόστος τον κόκκο αν ανεβούν πολύ φυσικά). ” Σε τοσο μικρό αισθητήρα δεν θα τόλμαγα να ανεβάσω το shutter speed σε συνθήκες με υψηλότερο iso (σε base iso ουτως ή αλλος έχει γρήγορο κλείστρο). Άσ…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από fog: “Άλλαξε τα iso και δες τη συμπεριφορά της ταχύτητας στο exif. ” Κάτσε ρε φιλενάδα...Δηλαδή εάν τραβήξω μία φωτογραφία MANUAL με ISO1000 και κλείστρο 1/10 ... και αμέσως μετά στην ίδια σκηνή βάλω ISΟ500 (πάλι manual) χωρίς να αλλάξω κλείστρο, θα δω στα exif ταχύτητα 1/5;;;; Τυχαία νούμερα. Ωρε μπράβο εξέλιξη τα Redmi!!!! ” Θεωρητικά ετσι ειναι οπως τα λεει η Ειρηνη αλλά ξεχνάτε ότι μιλάμε για xiaomi. Κατω απο 1/7 ΚΑΝΕΝΑ xiaomi κινητο δεν βαζει με iso pri…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤον Ζήση γιατί τον λέτε γατουλι;