Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Antretng - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από MarkosVL: “Απέτυχα σαν prixelophonias πριν καν ξεκινήσω. Θα μείνω για πάντα σουβλακοφονιάς. ” Ο Μάρκος στα χνάρια του επίτιμου. Έβαλε gcam και τράβηξε τα πρώτα prixel. Προσπάθησε να αλλάξει rom. Αναγκάστηκε να κάνει format. Δεν έβλεπε imei. Μπλέχτηκε με τις roms. Τα κάνε μαντάρα. Νομίζω είναι σε καλό δρόμο. Θα του την φάει την θέση στη τρύπα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εσυ πήρες σκούπα. Δεν χρειάζεσαι κινητο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ελα ρε που θα το μετανιώσεις με το prixel 2 Λογικά αύριο θα τα χουμε. Προς το παρόν θα την βγάλω με ένα lumia 730.... Ελπίζω να μην το σπασω πάνω στα νεύρα μου

• Ωραιος Μπάμπη. Πάλι καλά Όσον αφορά για αυτό που λέει ο Ανδρέας μέχρι και βαζελινη μπορεί να δεις σε φακό

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ειρηνη σε οποιαδηποτε απο τις 2 περιπτώσεις βλέπω ασυνέπεια. Δεν στέκει κανένα από τα 2 ενδεχόμενα. Αν εισαι "πυρηνικος φυσικός" στο Δημόκρητο, ξέρεις οτι πρέπει να κάνεις υπομονή και δεν δημοσιεύεις τίποτα μέχρι να χεις αποτελέσματα. (Άλλωστε από οτι κατάλαβα έκανε λαθος τις μετρήσεις) Αν είσαι ενθουσιώδης που δεν σκέφτεται και προτρέχεις, το πιθανότερο ήταν να χες ανεβάσει και το βίντεο καθώς και να χες αναφέρει σε ποιο φορέα το έστειλες. Θέλω να πω ότι κάτι δεν πάει καλά στη περίπτωση του. Το…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τωρα με τον ραδιενεργο ποιος είναι ο ανυπόμονος... Εμείς που ζηταγαμε κάποιο στοιχειώδες υποστηρικτικό υλικό (πχ βίντεο) ή αυτός που αναρτά κάτι πρωτού βγουν τα αποτελέσματα της υπηρεσίας; Με τρωγε το χέρι μου αλλά προτίμησα να μην απαντήσω εκεί γιατί θα τρωγομασταν πάλι.

• Όσον αφορά το p20, δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά δεν εχει OIS ο κύριος φακός. Οπότε στις νυχτερινές δεν νομίζω να δούμε κάτι ριζοσπαστικά ανώτερο (πέραν λιγότερου motion blur).

• Δεν δουλεύουν καθόλου. Δεν ειναι το τέλος του κόσμου βέβαια, βρισκεις τα αντίστοιχα αρχεία μέσω του file manager στο twrp και τα σβήνεις. Αν τυχόν έρθει η ώρα να επιστρέψεις το βλέπουμε.

• Το front fix το χεις patcharei? Θα σου δωσει περισσοτερες επιλογές χωρις κρασαρίσματα σε models, configs κλπ

• Πρωτου τραβήξεςι back up, αν τυχον εχεις face recognition και δακτυλικο, σβήστα απο τις ρυθμίσεις να μην μπλέκεις μετά να ψάχνεις στο twrp τα αρχεία για να τα σβησεις. (συνηθως δεν δουλεύουν)

• Βασιλη στο πρωτο σετ δεν εχεις γράψει ποια ειναι στοκ . Από οτι βλέπω η δεύτερη ειναι στοκ. Η κύρια διαφορά ειναι η έκθεση. Η gcam εχει εκθέσει χαμηλότερα με αποτέλεσμα να σώσει μεγαλύτερο μέρος των highlights στη πινακίδα και να κρύψει το θόρυβο στις σκιές. Δεν θα λεγα οτι άξιζε ο κόπος να γυρίσεις σε κάμερα. Στο δεύτερο σετ έχει λιγο καλύτερη λεπτομέρεια και χρώματα η gcam. Τις εκδόσεις βασιμένες στις 3.2 καλύτερα να τις ξεχάσεις. Μόνο σε λίγες συσκευές δουλεύουν σωστά. Παίξε με καμιά του arno…

• Στα προηγούμενα πάντως σίγουρα δεν είχε συμμετοχή στο φακό. Στο p20 δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Τους πιο εντυπωσιακους σε οξύτητα φακους που έχω δει σε κινητα είναι σε carl zeis που είχαν τα nokia.

• Στο p9 εδινε πιστοποίηση αλλά δεν συμμετείχε πουθενά στη παραγωγική διαδικασία. Μόνο στο sw ειχε μια εποπτεία. Σκέψου το honor 8 ειχε ισοδύναμη κάμερα (με μια έλλειψη σε κάποια φίλτρα/modes) και δεν έγραφε leica.

• Μα leica δεν νομίζω ότι συμβάλλει κάπου στο hw. Είναι καθαρά sw η συμμετοχή της.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Υποψιν, αν παρεις meizu με exynos λες αντίο στο format.

• Ειρηνη συνεχίζει να χει το διπλός σύστημα. Απλά ο primary είναι 1/1.78 Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι είναι το κατά πόσο θα μπορεί μέσω των άλλων καμερών να αντιμετωπίζει το μικρότερο dof σε τυχόν πιο κοντινές λήψεις.

• Ενα ανταπτορακι μαζι σας μονιμα στο τσαντάκι και ειστε καλυμμένοι. Πάντως τα περισσότερα φετινα κινητά έχουν type-c. Δηλαδή ειναι κάτι που αναποφευκτα δεν το γλυτώνουμε. Απλά Ελλάδα επειδή μάλλον αλλάζουμε κινητά λιγότερο συχνά είναι πρόβλημα για τους πρωτοπόρους. Αλλά μην ξεχνάμε τα οφέλη που έχεις απο ταχεία φόρτιση και ταχεία μεταφορά αρχείων καθώς και οτι δεν παιδεύεσαι να ψάχνεις ποιο ειναι το πάνω και ποιο το κατω

• Η 3.2 δυστυχώς εχει ασυμβατοτητες με αρκετά κινητά. Μην τυχόν έχεις ενεργοποιήσει καποιο fix της μπροστινης κάμερας; Γιατι οταν ειχα βάλει στο δικο μου (ώστε να εχω hdr+ και portrait στην μπροστινη) η 3.2 μετά δεν δούλευε. Φυσικά επειδή με νοιάζει περισσότερο η πίσω κάμερα, εφόσον προτιμώ το πιο ήπιο noise reduction και επεξεργασία της 3.2 απλά απενεργοποίησα το fix. Edit: Υποθέτω πως δοκίμαζες και τους υπόλοιπους συνδιασμούς config και model στις ρυθμίσεις.

• Πάντα σου εμφανίζει τι έχεις επιλέξει. Έτσι ειναι το app. Εφόσον δεν έχει επιλογή να απενεργοποιήσεις το μήνυμα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αλλά εντάξει, αυτό στο εμφανίζει τα πρώτα 2-3 δευτερόλεπτα. Μετά φεύγει. Δεν νομίζω να ενοχλεί τόσο.

• Παράθεση από alvin1983: “Ειρήνη @fog μας έχει χαντακώσει το κινητό αυτή η Xiaomi με μόνο ένα major update σε android!!! Αν είναι δυνατόν δλδ ενάμιση χρόνο κολλημένοι με το 6. Και παλεύουμε Τώρα να Ρυθμίζουμε μόνο 2 gcam που δουλεύουν ώστε να μη κρασαρουν και να έχουμε αξιοπρεπή φωτογραφίες με τη βοήθεια των Ρώσων που έχουν κάνει port τη gcam για το Kenzo. Αλλιώς πάμε σε lineage os , rr, nitrogen os που έχεις δείξει εσύ ότι είναι που καλή. ” Βασικά ειναι κινητό της σειράς redmi, δηλαδή οικονομική…