Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Γιώργο αυτό στο εμφανίζει λόγω της επιλογής που έχεις κάνει στην back camera. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Αν όμως δεν έχει developer settings ώστε να ξετικάρεις την αντίστοιχη επιλογή περι πληροφορίας του mode τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

• Magic WormHole

Antretng - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Για μένα πάντως και αλήθεια να λέει κάνει μπαμ ότι δεν το κάνει και τόσο αλτρουιστικα. Έτσι δεν προστατεύεις κόσμο. Μόνο ντόρο κανεις. Και αν πραγματικά περιμένει αποτελέσματα ας έκανε το post μετά την ανακοίνωση τους μαζί με ολο το υποστηρικτικό υλικό.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αλλα όλο κωλοτουμπες. Στο thread μέσα δεν εγραψε ποτέ ότι του το είπε η αρχή να μην το ανεβάσει ακόμα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ποιος έστειλε πρώτος;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Βαλε λινκ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πρόσεξε όμως γιατί δεν μιλησα για το ποιον χτυπάει η καμπάνα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Οπως το πάρει κανεις...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μην γκρινιάζετε. Η εξάσκηση στη τρύπα κάνει καλό...

• Εγώ Ανδρέα δεν εχω δει καμια διαφορά. Αν τώρα έχεις καποιο συγκριτικό που να δειχνει το αντίθετο βάλτο να το συζητησουμε. Ίσως εννοει οτι το min iso ανεξαρτητως συνθηκων θα βαζει πάντα shutter καταλληλο για το χαμηλότερο δυνατό iso. Αντίθετα στο *2 *4.... κλπ θα βάλει απλά την διπλάσια εκθεση (ανεξάρτητα το πόσο μακρυά είμαστε απο το base iso).

• Ωραίος Ανδρέα. Min iso προκύπτει από το μέγιστο χρόνο έκθεσης που επιτρέπει το api2. Αν έχει ταβάνι το 1/2 που γράφεις στο mido, τότε από κάποιο σημείο και πέρα (πχ σκοτάδια) το *6 θα ταυτίζεται με το min iso αφου στο *6 θα βάλει 1/2 που ειναι ηδη το μέγιστο του κινητού σου. Γενικά σε κινητά χωρίς ois θα το άφηνα default. Ο λόγος που έβαλε την ρυθμιση ο bsg ήταν για να το εκμεταλλευτούν κινητά με ois. Εκτός και αν έχεις τριποδάκι ή σκοπεύεις να το στηρίξεις κάπου.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Format προσπαθει να σε κανει πολυς κόσμος αλλα που τετοια τυχη;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Σας ενεργοποίησα και τις υπογραφές σε mobile view. ” Σωραιος!!!

• Παράθεση από HumanLove: “Δεν ειναι θεμα εταιρειας αλλα μοντελου. Εχω ψαξει μερικα απο τα υπολοιπα μοντελα της εταιρειας και κανενα δεν εχει την παραμικρη ιονιζουσα ακτινοβολια. Προσωπικά εμπιστευομαι οτι μετραω.Και αφου ειδα αυτο, δεν μπορω να εμπιστευτω καμια εταιρεια γιατι κανεις δεν μπορει να διαβεβαιωαει (εκτος αν γινουν μετρησεις) οτι και οι αλλες εταιρειες αποκλειται να εχουν ενα (τουλαχιστον) μοντελο που να ακτινοβολει επισης (μεχρι στιγμης δεν βρηκα αλλα εχω ψαξει λιγα μονο μοντελα αλλων…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Μην ξεχαστείς μόνο και κάνεις εσύ το unboxing!!! ” Ο σκοπός είναι να το κάνει η πεθερά. Από την άλλη όμως δεν ξανατρωει φαγητό της. Άρα άμα δεν έχει σύντομα αποτελέσματα κακό στον εαυτό σου θα κάνεις.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγω νομίζω ότι ενδιαφέρει και το Πούτιν το θέμα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αμα το μαθουν οι Ρώσοι, θα αρχίζουν να μοιράζουν δωράκια xiaomi.

• @derveni ακριβώς επειδή μας ενδιαφέρει ρωτάμε. Και γω ψάχνομαι όχι μονο για το redmi 5a αλλά γενικότερα για τις jdi οθόνες. Η δειγματοληπτική μέτρηση 1 συσκευής ανα μοντέλο σε ενα κατάστημα προφανώς δεν ειναι αρκετο για να πεις οτι αν εχει θεμα το redmi 5a δεν υπάρχει κινδυνος να έχουν και άλλα. Για αυτό προσωπικά και μπαίνω στο κόπο να ρωτήσω. Καλό ειναι ότι υποστηρικτικό στοιχείο έχει να το ανεβάσει και από εκει και πέρα όντως ειναι θέμα του χρήστη να κρίνει το αν και κατα πόσο θα τα πιστέψει …

• Υπάρχει περίπτωση να χει βρωμιά ο φακός της κάμερα; Αυτό που καθαρίζει ειναι απλά τζαμάκι απο το καπάκι. Το χεις ξανανοιξει στο παρελθόν πριν ξεκινήσει το θέμα που έχεις στις φωτογραφίες (μην βιαστεις να καθαρίσεις το φακό της κάμερας... απάντησε πρώτα αυτό που σε ρωταω).

• Θέμα καλης θέλησης ειναι Σωκράτη. Προφανώς και το βιντεο δεν αποτελεί αυταπόδεικτο στοιχείο αλλά τουλάχιστον απο την μεριά του θα είχε κάνει οτι καλύτερο μπορούσε για να ενημερώσει ενώ θα δειχνε και καλή θέληση, Και δεν ξέρω τι θέλει μεγαλύτερο θάρρος. Το να δημοσιοποιήσεις τα ευρήματα ή το να αντιπροτείνεις την αγορά άλλου xiaomi... Προσωπικά αν έβρισκα ραδιενέργεια έστω σε ένα μοντέλο, δεν θα ξαναπρότεινα xiaomi για μεγάλο διάστημα. Τέσπα. Εν αναμομή των ευρημάτων (τα οποία όμως μπορεί να πάρο…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από ANDREAS54: “Εγώ το τωρινό Redmi 5 για πεθερά ” Redmi 5a. Μην ξοδευτεις τσάμπα.