Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δεν μου απάντησες όμως το λογο που απο τη στιγμή που λες οτι εχεις βιντεο γιατί δεν το ανεβάζεις. Κάτσε ρε συ, ξέρεις πολύ καλά ότι το μέσο σπίτι δεν έχει μετρητή. Άρα δεν παει έτσι. Θες να ενημερώσεις/βοηθήσεις πραγματικά; Κάντο σωστά. Αφού λες οτι εχεις βίντεο ανέβασε το και πες μας σε ποιο φορέα πήγες. Δεν νομίζω οτι ζητάμε κάτι παράλογο.
-
Παράθεση από HumanLove: “1. Υποχρεωμενος να ανεβασω βιντεο δεν ειμαι απο κανεναν... 2. Αν δεν εχει παρει μετρηση και ισχυριζεται δημοσια οτι λεω ψεμματα, ειναι υπολογος απεναντι σε αλλους που θελουν να προστατευτουν... 3. Σε μια εφημεριδα ζητας παντα να εχει φωτο απο όσα λεει;; Ειναι υποχρεωμενη;; ” 1. Συγνώμη αλλά είχες πει οτι έχεις βίντεο και ντοκουμέντα και ότι άλλο θέλουμε. Δεν καταλαβαίνω γιατι δεν τα ανεβάζεις. 2. Για να καταλαβώ... λες οτι για να χει δικαίωμα κάποιος να σε διαψεύσει θελε…
-
Δεν ξερω για ποιο link μιλάτε, μιας και δεν πρόσεξα κάτι (ίσως μου διέφυγε) όμως προσωπικά θα ήθελα να δω τόσο το βιντεο όσο και σε ποιες αρχές απευθύνθηκες. Όπως καταλαβαίνεις δεν ειναι θέμα επίθεσης αλλά θέμα βεβαίωσης. Όχι επειδή έχουμε κάτι εναντίον σου αλλά επειδή όπως γνωρίζεις την κατάσταση στα forums δεν ειναι η πρώτη φορά που τυχον παλαιότερα μπαναρισμένα μέλη φτιάχνουν κλώνους προκειμένου να φέρουν αναστάτωση. Οπότε αν έχεις την καλοσύνη ανέβασε το βιντέακι όπως και το που απευθύνθηκες…
-
Παράθεση από lorenzo81: “@Antretng Ανδρέα μπαίνω πάντα από το κινητό και δεν φαίνονται οι υπογραφές! Σ'ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια, κάτι τέτοιο εννοούσα! Καλό βράδυ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να σαι καλά. Καλό διάβασμα Ίσως θα βόλευε να μπει στο πρώτο μήνυμα. Οι υπογραφές όντως δεν φαίνονται από mobile view.
-
Παράθεση από lorenzo81: “Καλές οι προτεινόμενες ρυθμίσεις, αλλά θα ήταν πολύ καλύτερο εάν μπορούσε κάποιος να κάνει μια μικρή μετάφραση (επεξήγηση με λίγα λόγια). Να δουν όσα παιδιά δεν καταλαβαίνουν, τι είναι το (G exposure *4) και πότε πρέπει να βάλει (min iso) ή (max iso), ένα παράδειγμα! Τα megapixel θολώνουν περισσότερο στο 10 ή στο 5mp στα Πορτρέτα(2η εικόνα); Εάν ήξερα τα 10 από τα 15 θα το έκανα μόνος μου τον οδηγό, δεν θα το πρότεινα! Αλλά ξέρω τα 5 και πιστεύω ότι έχουμε πολλά παιδιά μ…
-
Παράθεση από spideman3: “Ίσως ήρθε η ώρα σε συνεργασία με τον νονό του νήματος στο πρώτο post να προσθέσετε τις προτεινόμενες ρυθμίσεις @Antretng που να τρέχουμε σε άλλο φόρουμ. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το link του οδηγού να μπει και αρκεί. Να μην γράφουμε ξανά και ξανά κοίτα υπογραφή Ανδρέα :p Προτεινόμενες ρυθμίσεις τα χουμε πει. Όσο υπάρχουν updates και διαφορετικές συσκευές δεν θα υπάρξουν ποτέ προτεινόμενες ρυθμίσεις.
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51946/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρονια πολλά παιδιά. Demakhs φήμες λένε ότι έγινες αντιπρόσωπος της meizu. Αληθεύει;
-
Παράθεση από pavlidisc: “10 έτη φωτός μπροστά η stock του Mi Note 3 από όλα τα υπόλοιπα Xiaomi. Νομίζω ότι είναι η πρώτη συσκευή που το HHT ΔΕΝ σκατώνει το σύμπαν. Το HHT "ευθύνεται" για τα χαμηλά ISO; ” Όχι. Ιδιο iso θα βάλει και χωρις HHT. Απλά το βοηθάει το χαμηλότερο shutter speed (λογω ois) και φωτεινότερος φακός Όντως στη dev συνεχώς βελτιώνεται η κάμερα (έχω βαρεθεί να το γράφω ). Κάποια στιγμή θα βγάλουν το update και για την stable.
-
Mi Note 3 auto (HHT) από την χθεσινη βραδυνή βόλτα. 40961217952_d22b875163_z.jpgIMG_20180325_000427_HHT by Andreas L., on Flickr 40294012254_3ec16e3c74_z.jpgIMG_20180324_235414_HHT by Andreas L., on Flickr 40294013574_552d284dee_z.jpgIMG_20180325_000111_HHT by Andreas L., on Flickr 40294017194_52d0e2f380_z.jpgIMG_20180324_234231_HHT by Andreas L., on Flickr
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑπό τον mr ραδιενεργεια έχουμε κανένα νέο;
-
Magic WormHole
Μήνυμα12074710_1692675077642197_3324622490106093048_n.jpg?_nc_cat=0&efg=eyJpIjoidCJ9&oh=268da1103124e837f5ddb336dec0f0f2&oe=5B714542
-
Αν κατάλαβα καλά το άνοιξε εφόσον είδε ότι το καθάρισμα απο έξω δεν έκανε διάφορα και σύγκρινε και ίδια λήψη με φίλο. Αν ισχύουν και τα 2 τι άλλη εξήγηση μένει; Να πήρε υγρασία ο ίδιος ο φακός σε κλεισμένο κινητό; Και αν πήρε δεν θα πρεπε κάποια στιγμή να διορθωθεί (πχ σε πιο ζεστό χώρο) ; Τώρα αν ήταν άλλη ώρα η λήψη ή αν αποφασισε να το ανοίξει πριν δοκιμάσει να το καθαρίσει από έξω τότε ναι κακός το άνοιξε. Αλλά φαντάζομαι δεν το αποφάσισε λόγω μιας και μόνο φωτογραφίας ή να μην δοκίμασε να τ…