Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παντως δεν ειναι τοσο ακυρο αυτο που έγραψε ο Μπάμπης. Σε αρκετα κινητα έχουν χρησιμοποιηθει διαλύτες για την αφαιρεθεί τυχόν φθαρμένες επιστρώσεις/φίλτρα (πχ lg g2). Το θέμα όμως είναι αν έχει όντως τέτοιο φίλτρο το rn3pro (που δεν νομίζω).

• Παράθεση από alvin1983: “@Antretng Καλημέρα Ανδρέα Το γράφω πάνω ότι η έκδοση αυτή δουλεύει ρολόι σε μένα ότι ρυθμίσεις και αν βάλω. Η 3.4 final kenzo που έβαλα το link είναι αυτή που είχες βάλει και εσύ. ” Α καλα... στραβομάρα. Για λίγο νόμζα οτι έλεγες για την final_3.4 (σκέτο) και οχι του kenzo. Παράθεση από manousakas: “Παράθεση από Antretng: “Για δειτε αυτή την έκδοση gcam GC_3.2.045_final_3.4_kenzo.apk Θεωρητικά έχει προσαρμοστεί για την συσκευή σας απο το ρωσικο team. ” Αυτην έβαλα ...Μου…

• Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από geoanto555: “Ναι οκ αλλά είπα μην παίζει ρόλο στο να ανοιγει σωστά η εφαρμογή. Ίσως η έκδοση miui παίζει, σε μένα κάνει κόλπα συνεχώς στο kate. ” αυτή η έκδοση για kenzo που βγήκε αυτές τις μέρες δουλεύει ρολόι και δε κρασάρει με τίποταGC_3.2.045_final_3.4_kenzo.apk ενώ η mgc MGC_3.2.045_FINAL_3.0.apk μού κάνει κόλπα από τότε που το Kenzo πήρε Global source rom δική μας (χρονικά βέβαια έπεσε με τη νέα αλλαγή των sources οπίτε μπορεί να μην είναι αυτό) εμένα …

• Magic WormHole

Antretng - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

demakhs μολογα. Πήρες και πουλησες κανένα redmi 5a?

• Παράθεση από HumanLove: “Πηγα σε μερικα καταστηματα και μετρησα τις συσκευες που εχουν εξω για επιδειξη και εχουν όλες το ίδιο προβλημα. Πηγα σε Mediamarkt και Κωτσοβολο.Η συσκευασια τους δεν εχει προβλημα.Το προβλημα δυστυχως το εχει η συσκευη. Ολες οι αλλες συσκευες που μετρησα στο ραφι εδειχναν την συνηθη ραδιενεργια περιβαλλοντος.Στο Redmi 5A η μετρηση εδειξε 4 φορες του φυσιολογικου επιπεδου ! Εχει κατι τζαμπερακια η συσκευη ραδιενεργειας λιγο πολυπλοκο καθε φορα για να αλλαζεις mode σε Γ ή…

• Νομιζω πως χρειάζεται. Εγώ παντα του βάζω τικ. Οπότε για αυτό και το χω βαλει στον οδηγο. Κάνε ενα restart και εισαι ετοιμοπολεμος

• Προσοχη ομως να χει καλη ποιότητα. Αλλιώς τσαμπα η αλλαγή.

• Ανδρέα αν δεν εχει api2 τοτε δεν θα δουλεύει το hdr+. Εκδόσεις υπάρχουν αλλά χωρίς hdr+. Ποιος ο λογος να αλλάξεις κάμερα τότε;

• Αν εχει φιλτρο UV και η γρατζουνια ειναι στο φιλτρο, τοτε μπορεις να το διώξεις τελείως με διαλυτικά. Αλλά δεν νομίζω να ειχε φίλτρο το rn3pro. Πόσο κάνει να παραγγείλεις ενα τζαμακι;

• Υπάρχουν αλλα χωρις hdr+. Χωρις αυτό δεν νομιζω να χει νοημα να φυγεις απο την στοκ καμερα.

• Χωρίς root δύσκολα. Αυτές θέλουν ενεργό api2. Κατα τα άλλα μπορεις να ρουτάρεις και την stable. Μετά ακολουθείς τον οδηγό στην υπογραφή μου για hdr+ για το πως θα ενεργοποιήσεις api2.

• Εγώ και ο Yoda ένα πράγμα... (οι ντομάτες μετά...)

• Παράθεση από sprkrt: “καλημερα σε ολους. ενα αλλο περιεργο προβλημα που εχω ειναι πως δεν λειτουργει το DND. ενω εμφανιζεται το συμβολο κανονικα, εχω ρυθμισει να μην ακουγονται τα notifications, αυτα ακουγονται κανονικα. Το εχει αλλος αυτο? ” Ποια rom? Στις ρυθμισεις του DND μηπως έχεις αφησεις κάποιες ειδοποιησεις ενεργές (πατα παρατεταμένα στο εικονίδιο για να σε βάλει στις ρυθμίσεις)

• Κοιτα, μην περιμένεις τέραστιες διαφορές στις άλλες εκδόσεις. Θα είχε μεν λιγοτερο θόρυβο αλλά θα είχες και λιγοτερη λεπτομέρια . Στις ημερήσιες θα εχουν διαφορά και στο contrast. Αλλά ως εκεί... Οπότε δείτε απλά τώρα αυτή την έκδοση που λογικά θα χετε καλύτερη εστίαση και λιγότερ κρασαρίσματα και είστε οκ.

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από das_krimi: “Μετα από αναβάθμιση στην 9.5 με εξαφανίστηκε το theme app... Μπήκα ρυθμίσεις εφαρμογές συστήματος και υπάρχει, αλλά δε μπορώ να το ανοίξω από κάπου.... ” Για να συμμορφωθεί η Xiaomi με κάποιους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας (δεν ξέρω τι πώς πότε γιατί...) είπε ότι θα κόψει τα theme και το Mi message. Ίσως αυτό να φταίει... from my Mi5s ” Κάποια θέματα παραβίαζαν πνευματικά δικαιώματα. Μέχρι να αφαιρεθούν αυτά τα θέματα, προσωρινά απέσυραν το …

• Ελπίζω να φαίνονται τα νούμερα γιατί μου βγήκε λιγο μικροσκοπικό το screenshot (sorry για το ξέχειλο post)

• Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από kyian: “@alvin1983 ναι το ειδα μετα την εγκατασταση,σε ευχαριστω πολυ ” Απλά βάλε αυτό που σου είπα και φυσικά μου το έχει πει ο δάσκαλος @Antretng HDR+ Parameters: Super High ” Φίλε αν δεν είχες όρεξη να γινεις πειραματόζωο και να φας ώρες να τραβάς φωτογραφίες-συγκριτικά δεν θα χαμε βρει τίποτα. Την δουλειά/κόπο εσύ την έκανες

• Παράθεση από kyian: “@alvin1983 ναι το ειδα μετα την εγκατασταση,σε ευχαριστω πολυ ” Εμας τίποτα; (kidding) Δοκιμάστε την και πείτε αν βλέπετε διαφορές σε σχέση με την final_3.0 που ειχε προταθεί παλαιότερα. Λογικά θα έχει σωστότερη εστίαση και λιγότερα κρασαρίσματα.

• Παράθεση από sso: “Παράθεση από Antretng: “Για όσους έχουν kate/kenzo ας τσεκαρουν αυτή την έκδοση GC_3.2.045_final_3.4_kenzo.apk ” Ανδρέα προφανώς μιλάμε για miui android 6? ” Σωστά Σωκράτη. Παράθεση από Babis19944: “Παράθεση από demakhs: “εμένα για τρέμουλο μου κάνει...το χες το κινητό ακουμπισμένο κάπου ή όχι? το HDR ενεργό ή όχι? με κάποια έκδοση GCAM δοκίμασες? ” Το είχα ακουμπήσει σε τοιχάκι, δεν είχε κουνήσει καθόλου, έβγαλα τρεις φωτο, η μία με HDR και βγήκαν το ίδιο. Σε αυτήν το HDR δεν…

• Για δειτε αυτή την έκδοση gcam GC_3.2.045_final_3.4_kenzo.apk Θεωρητικά έχει προσαρμοστεί για την συσκευή σας απο το ρωσικο team.