Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Στο Mi Note 3/Mi Mix 2 η τελευταία έκδοση του bsg βασισμένη στην gcam3.2 φαίνεται πάλι να λειτουργει σωστά το touch to focus (ειχε σταματήσει να δουλεύει σε κανα 2 προηγούμενες). Επιπλέον εχει επιλογές όχι μονο για μείωση αλλά και για αύξηση του shutter speed (reduce exposure) που ειναι χρήσιμο για κινούμενα. Ορίστε η εκδοση MGC_3.2.045_FINAL_3.4.apk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤωρα τι βγάζει; Ή δεν του ανοίγει βγάζοντας μήνυμα "παρακαλώ κατεβάστε την έκδοση για kiddos smartphone" ?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚατι αντουτου που ανεβάζει στο fb ειναι από άλλα κινητά;
-
Magic WormHole
Μήνυμαdemakhs μήπως το τελευταίο μουλάρι σου χεσε τη κάμερα;
-
Περιμένουμε νεωτερα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51822/” Κακοήθειες... Μήτσο κεράσει γαιδαρ;
-
Magic WormHole
Μήνυμαmi mix έγραψα αλλά ο κορεκτορας με πούλησε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤοσα λεφτά έσκασα ρε συ στο mi max.. τι να κάνω. Όταν στείλω το mi note στο Σωκράτη τότε θα βάλω και vip.
-
Xiaomi Redmi Note 5: Η κινεζική έκδοση έρχεται με λειτουργία Smart Beauty τεχνητής νοημοσύνης
Μήνυμαbokeh ή θόλωμα background? :p
-
Προσωπικά μου αρέσει πολύ η κοινότητα, με εχουν βοηθήσει άμεσα σε αρκετές κουλαμαρες που έχω κάνει και από την πρωτη μέρα ασχολούνταν με προβλήματα μου λες και ήταν φίλοι ή είχαν κάποιο ίδιον όφελος. Αυτό με κάνε να κολλήσω εδώ μέσα και πλέον από το "σαν φίλοι" κάποιοι κατέληξαν να είναι όντως φίλοι. Προσωπικά δεν έχω γίνει vip αλλα προσπαθώ να βοηθήσω/συμβάλλω στην κοινότητα στο επίπεδο που μπορώ. Στη τελική και αν δεν το πάρεις ota και κάνεις ένα dirty flash τι έγινε; Συμβολικό το θεωρώ περισσ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “6-7 παραγγελίες τον τελευταίο μήνα (2 οθόνες, θήκες, ακουστικά κλπ) καταφτάνουν όλες με το πράσινο αυτοκολλητάκι, τυχαίο? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!! Πόσες μέρες εκανε λέμε η 3η οθονη? 8? 9? Μπερδεύτηκα... 12/3/18 payment successfully made 14/3/18 14:55 SHIPMENT ACCEPTED BY AIRLINE 17/3/18 20:28 - DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE, SINGAPORE 17/3/18 20:28 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 17/3/18 20:28 - SEND ITEM ABROAD, SINGAPORE 20/3/18 12:55 - ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ Π…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜπερμπάντη μου!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑραχνιά τι έκανες χθες βραδυ ξύπνιος τόσο αργά;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Ντροπή σου Ανδρέα τέτοια ώρα να γυρνάς σπίτι. @geotzia καλημέρα καλή δουλειά. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν φταίω Γιώργο. Το νυχτοκαματο....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕγω τώρα μπήκα σπίτι. Αλλά θα τη πέσω, είμαι πτώμα. Καλό βράδυ και καλημέρες στους πρωινους.