Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Το θέμα ειναι οτι αν ισχυει το βιντεο δεν ειναι απλά καλη η λεπτομέρια του σε σχεση με mi9.... είναι καλυτερο σε λεπτομέρια!!! Αν και συνολικά οι φωτογραφίες ηταν ανωτερες απο mi9 (πχ χρωματα, dynamic range, θορυβος) αλλα ε οχι ρε φιλε να χει και χαμηλοτερη λεπτομέρια απο το redmi. Κάτι ψιλιαστικαμε απο κάποια δείγματα που χουμε δει, αλλα αν φτανει να μην μπορει να ξεπερασει redmi σε λεπτομέρια την κατσαμε την βαρκα. Αλλα ας δουμε και το redmi τι ψαρια πιανει μηπως δεν ηταν και τοσο σωστό το συγ…

• Παράθεση από pavlidisc: “Ιδέα σου είναι. Και εμένα ιδέα μου ήταν ότι το RN5 τραβούσε καλύτερα σε εσωτερικούς χώρους και σε νυχτερινά από το mi8. ” Το είδες το βιντεο; Δεν μιλαω για χρωματα, σκιασεις κλπ. Μιλαω για λεπτομέρια. Δυο νυχτερινες εχει... και στις δυο περισσοτερη λεπτομέρια είχε το redmi. Τουλάχιστον ετσι φαινεται στο βιντεο. Edit: τώρα σε πιασα

• Για δειτε εδω ενα συγκριτικό mi 9 με redmi note 7 σε κάμερα. Δείτε νυχτερινες στο 15:34. Είναι η ιδέα μου ή εχει περισσότερη λεπτομέρια το redmi? youtube.com/watch?v=e66WzM4OHiA

• Καλημερα. Διαφέρουν τόσο σε χρόνο κλείστρου όσο και σε επεξεργασία. Οπότε για αυτό η τόση μεγάλη διαφορά.

• Παράθεση από charlie_GR: “του san1ty για Poco F1 δεν ειναι? ” Ναι με αυτό ασχολείται ο dev.

• Παράθεση από charlie_GR: “@Antretng σε op6 ποιο port? ” 6t βασικά έχω. Του san1ty δουλεύω

• Oneplus 6t gcam "απλό" hdr+ 32481153457_648e038076_z.jpgIMG_20190319_004949 by Andreas L., on Flickr

• Oneplus 6t με gcam (απλό hdr+) 40424512833_4e58bf119c_z.jpgIMG_20190315_230234 by Andreas L., on Flickr

• Παράθεση από pavlidisc: “ΚΑΛΗΜΕΡΑ! @sifario Η πρώτη πραγματικά πολύ καλή. Αλλά τα 16sec έκθεση είναι μή ρεαλιστικά στην καθημερινότητα. Η 3η (που είναι και η πραγματικότητα) δεν θα μπορούσε να βγεί καλή. Όταν τα 16sec δίνουν καλό αποτέλεσμα (σε ποσότητα φωτός) τα 1/14 δεν μπορούν να βγάλουν τίποτα. Και πάλι καλή είναι η φωτό που έβγαλε δηλαδή. Γενικά συμφωνώ με τον @johnnyman. Δώστε καμία ρεαλιστική φωτό. Στα σταθερά θέματα, οκ....μπορείς να κατεβάσεις χρόνο αλλά τουλάχιστον να μπορεί να κρατηθε…

• Έτσι για το καλό, 2 πρώτες φωτογραφίες απο Oneplus 6t. Stock vs Gcam. Πρώτα stock. Στη gcam έχω μειώσει αρκετά το noise reduction. Δεν ξέρω αν το παράκανα. 46570382814_bd1c6c3ca0_z.jpgIMG_20190305_201600 by Andreas L., on Flickr 46378846685_c19d7558a5_z.jpgIMG_20190305_201609 by Andreas L., on Flickr

• Παράθεση από pavlidisc: “U12 Plus. HTC stock all auto config. 32340276957_d70e5b6089_c.jpgIMAG0115 Υ.Γ Θα έβαζα manual...αλλά φοβάμαι ότι μερικοί θα χάσουν τον ύπνο τους. ” Ατιμε!!! Ζηλευωωωω!!!

• Παράθεση από ANDREAS54: “Σε κανονικό φωτισμό βοηθάει να έχεις υψηλή ανάλυση (4 μικρά pixel με πλευρά 0.8 μm) ώστε να διαχειριστείς των μεγάλο αριθμό φωτονίων με περισσότερη λεπτομέρεια στα χρώματα αλλά σε χαμηλό φωτισμό η πρώτη προτεραιότητα είναι ο μικρός αριθμός των φωτονίων που ανεβάζει τον θόρυβο. Αυτό το πρόβλημα προσπαθεί να λύσει το Pixel Binning με το να ενώσει τα 4 μικρά pixel με πλευρά 0.8 μm σε ένα τετραπλάσιο (σε εμβαδόν) με πλευρά 1.6 μm με φυσικό επακόλουθο τον υποτετραπλασιασμό τη…

• Παράθεση από lorenzo81: “Πολύ ωραία η ανάλυση! Ευχαριστώ πολύ. Δλδ στη πράξη το μέγεθος του αισθητήρα εάν κάνει pixel binning θα ήταν 3.2 στα 12mpixel; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Νομίζω 1.6 microns βγαίνει.

• Αν δεν είχε τόσο sharpening θα προτιμούσα την stock night. Τώρα όπως τις βλέπω προτιμώ το κλασσικό hdr+ της gcam. Η gcam night ειναι κουνημμένη και η stock auto παστελιασμένη οσο δεν πάει (εξαφάνισε το πλακόστρωτο) Πάλι καλά που δουλεύει η gcam . Έχω την αίσθηση οτι το mix 2s ή ακόμα και το mi note 3 τα πήγαινε καλύτερα.

• Παράθεση από lorenzo81: “Ανδρέα σταμάτα να μιλάς κινέζικα χιχι. Εξήγησε στον λαό τι είναι το pixel bining Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” χεχεχεχεχεχεχε Παλιά οι κατασκευαστές αισθητήρων είχαν να πάρουν μια σοβαρή απόφαση. Να επιλέξουν μεταξύ μεγέθους pixel και αριθμού Mpixels. Όσα περισσοτερα mpixels είναι ένας αισθητήρας τόσο μικρότερο θα είναι το μέγεθος αυτών των pixels (σκέψου εμβαδό που το χωρίζεις σε ακόμα μικρότερα κουτακια... όσο μεγαλύτερος ο αριθμός αυτών τόσο αναγ…

• Παράθεση από pavlidisc: “Οι βράδυνες του Mi9 μου άρεσαν. Μια χαρά είναι. Παστέλ παίζει αλλά ΟΚ...λίγες είναι οι εταιρίες που κρατάνε καθαρή την φωτογραφία χωρίς να ζωγραφίζουν. Στα μισά δάχτυλα του ενός χεριού μετριούνται. Νομίζω ότι από βραδινές (σε λογικές συνθήκες) η συσκευή θα είναι μιά χαρά. Οι ημερήσιες που είδα όμως είναι κάτω του μέτριου για μένα. Απαράδεκτες για αισθητήρα 1/2". Ίσως κάτι να μην πήγε καλά στις συγκεκριμένες. Δεν ξέρω. Και δεν μιλάω για χρώματα κλπ. Μιλάω για λεπτομέρεια …

• Παράθεση από sifario: “Θα βάλω βραδυνές και με 48 και με 12 να δούμε τις διαφορες ” Αν η xiaomi μπλοκάρει το pixel binning όταν βάζεις 48 mpixels θα είναι απλά τραγική για μένα.

• Παράθεση από mixaliscy: “Αντρέα δεν έχει επιλογή δηλαδή εκ των προτέρων αν προτιμάς την 48 ή την 12? Νομίζω ο @papaflessas αυτό λέει, πως έχει, ή τουλάχιστο αυτό νομίζει (ούτε εγώ ξέρω) ” Η ίδια η xiaomi λεει οτι το κάνει αυτόματα σε χαμηλό φωτισμό. Το ίδιο έκανε και το Mi a2 που γύρναγε στο δεύτερο αισθητήρα και έκανε pixel binning. Το ίδιο και σε 1+5t, p20 pro, mate 20 pro, lg v30, g7 κλπ. Δεν είχαν καμια σχέση με τα pixels που επιλεγει ο χρηστης. Άλλωστε ο @papaflessas δεν μιλα για pixel binn…

• Παράθεση από papaflessas: “καλα μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα του είπα ότι σε χαμηλό φωτισμό με τα 12mpixel θα τραβαει με λιγοτερο θορυβο απο οτι με τα 48 mpixel γιατί αυτο οφείλετε ας το πουμε οτι τα γειτονικά Pixel συγχωνεύονται κατά κάποιο τρόπο μεσώ του λογισμικου της καμερας και απο εκει που ο αισθητήρας τραβαει μεγιστη ανάλυση 48mp φτιάχνει μια φωτογραφία 12mpixel αλλα ετσι εχει σαν αποτελεσμα η καμερα να παίρνει ποιο πολύ φως ας το πούμε έτσι και να βγάζει καλύτερα το βραδύ αυτο κανει και …

• Παράθεση από papaflessas: “Καλορίζικο το εργαλειo που πείρες συμβουλή εαν θέλεις για νυχτερινή λήψη συμφωνά με οσα εχω διαβάσει απο παντού για το mi9 μην χρησιμοποιείς τα 48mpixel αλλα τα 12mpixel το εχουν κανει επίτηδες η Κινέζοι ωστε σε χαμηλό φωτισμό να το πω μπακαλίστικα να μεγαλώνουν το μεγεθος των pixel ωστε να μπαίνει περισσότερο φως και να βγαίνουν ποιο ωραιες νυχτερινές λήψεις επίσης ένας άλλος λόγο ειναι το μέγεθος την φωτογραφίας οποου θα καταλαμβάνει περισσότερο χώρο στην μνήμηνα ρωτ…