Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Antretng - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παιδια σήμερα είχα πολύ τρέξιμο. Δεν πρόλαβα ακόμα να το χαρώ. Το άφησα σπίτι στο κουτί του. Από αύριο όμως θα σας πριξελιασω κανονικοτατα.

• Σε ευχαριστώ Βασίλη. Αν και όπως σου ειπα και χθες μπορεί να το δώσω στον αδερφό μου αφου θα τσιμπήσω και το meizu του Σωκράτη. Σε πρώτη φάση βλέπω ότι έχει δυνατοτητες αλλα με πολύ χαμηλά το sharpening by default. Σιγουρα ειναι ενα κλικ πισω απο mi note 3 αλλά σε καμια περίπτωση δεν ειναι κακή κάμερα όπως όλοι γράφουν. Ειδικά τώρα που εχει πέσει και η τιμη του την βρίσκω σωστή την απόδοσή της. Επιπλέον μου φαίνεται ευκολοτερο το να ριξω το shutter. Ίσως το μέγεθος και η θεση του φακού να μειώνο…

• Mi Mix 2 auto 40873929312_692a9fc877_z.jpgIMG_20180319_190235_HHT by Andreas L., on Flickr

• Παράθεση από cacau: “Όταν λες τελευταία aroma τι ακριβώς εννοείς? Ποιά έκδοση? Εγώ είμαι στην 9.2.2 stable, έχω προσθέσει αυτήν celsoazevedo.com/files/android…MGC_3.2.045_FINAL_3.1.apk και βλέπω διαφορά σε χαμηλό φωτισμό. Οι ρυθμίσεις είναι αυτές (copy-paste από το σχετικό νήμα του Antretng στο myphone.gr): - Model: Nexus 6p - Config Back: AutoHdr+ (Simple) - Config Front: NoHdr+ - Parameters: Αν δεν σε πειράζει να ειναι αργό βάλε Super High ” Πραγματικά αυτή η έκδοση με αυτές τις ρυθμίσεις είνα…

• Επιλογή συσκευής

Antretng - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Βασιλη υπάρχουν εκδόσεις global εννοώντας τον φορτιστή. Στο mi max 2 για παράδειγμα είχα πάρει το global που προφανώς δεν έχει 800αρα

• Επιλογή συσκευής

Antretng - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ανωτερο σε επεξεργαστή είναι το mi6. Παρόλα αυτά αν έχει χαμηλές απαιτήσεις ας δει και το mi note 3 που λες. Είναι πολύ δυνατή συσκευή και με εντυπωσιακή αυτονομία. Το honor 9 επίσης είναι καλό κινητό (ίσως το πιο σβέλτο όλων σε εμπειρία χρήσης) αλλά να ξέρεις ότι υστερεί στην κάμερα. Όχι ότι είναι κακή αλλά επειδή δεν έχει ois το βράδυ χάνει.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Για οποιον ψαχνει prixel το χει σε προσφορα το eshop Κινητο Xiaomi MI 5S Dual LTE 32gb 4GB Silver - Κινητο τηλεφωνο (TEL.090657)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν με τη σειρα του εδινε το Mi5s στα 115 οπως ειπαμε στο Γιωργο θα χε τελειώσει εκει το θεμα με 2 χαρουμενους αγοραστές. Μην έχουμε όμως 2 μέτρα και 2 σταθμά... Δεν ηθελε οπότε προχώρησα στον επομενο αγοραστή σε μια πιο νορμαλ τιμή. Άλλωστε μην τρελαθούμε... 240 δεν βρισκεις mi note 3.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σωκρατη έχεις pm

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σωκρατη ξεκόλλα. Το mi note 3 ούτε από Κίνα δεν το βρίσκεις 240. Κάτσε να πάρω του Βασίλη και μιλαμε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε ξεκολλατε μια παρέα είμαστε. Απλά αν είναι να τρωγεστε για ένα κινητό, ας το πάρει ο Σωκράτης σε νορμάλ τιμή. Εγώ για καλό το δινα να βολευτουμε όλοι (γιωργος,Μήτσος κλπ) και όχι να τρωγομαστε. Βασίλη έχεις pm

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε Γιάννη ξεκόλλα εσύ θα παρεις το meizu. Στα παιδιά είπα μια ιδέα να βολευτουμε όλοι. Αλλά πέσατε όλοι και σφαχτηκατε για ένα ψωροκινητο. Έλεος. Θα πάρω τότε του Βασίλη και θα δώσω το δικό μου στο Σωκρατη να τελειώνει η υπόθεση. Βασίλη τα θες σήμερα; Πάμε επί της ευκαιρίας μια μπύρα να γίνει και η συναλλαγή. Έλα pm

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σωκρατη άστο. Θα πάρεις αν είναι το mi note 3 μου στα 240 που είπες και γω θα πάρω του Βασίλη. Βασιλη ο Μήτσος νομίζω ψάχνει για κάτω από 250 ευρώ οπότε δεν νομίζω να το θέλει. Πάρε τηλέφωνο αν είναι να τα βρούμε. Τον άλλο με op5 τον έχεις stand by?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το 128αρη έχεις Βασίλη; Με όλη την προίκα εννοείς;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παιδια εγώ το είπα για καλό και εσείς σφαζεστε. Δεν ήθελα να γίνει τέτοια κόντρα. Θα το κρατήσω μάλλον αφού όσο το σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου κλέβω.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γιατι να το βάλεις αγγελία; Πρόταση έχεις ήδη από άλλο συμφορουμιτη. Ο σκοπός είναι να βολευτουμε όλοι με ίσως μοναδικό ριγμένο εμένα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κοιτα αν δεν το πάρει ο demakhs βλεπουμε. Απλά επειδή μου το χε ξαναζητησει για αυτό το πρότεινα σε συνδιασμό με το Γιώργο που ψάχνει και αυτός κινητό.

• Διάβασε τον οδηγό μου στην υπογραφή μου (σε desktop view). Εννοείται πως χρειάζεται ενεργό api2. Δεν είπα ποτέ ότι διαφέρει σε αυτό

• Αυτό που έβαλες είναι 1.2 του amrova στην οποία δεν δουλεύει το touch to focus για τη συσκευή μας.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κοιτα μεταξύ φίλων κάτι καλύτερο γίνεται. Ίσως μπορώ να του το αφήσω 220 ευρώ (2 μηνων ολοκαινουργιο κινητο είναι) και να βολεψει και τον Γιώργο με 115 ευρώ.