Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παράθεση από sifario: “Θα βάλω και νυχτερινες με την πρώτη ευκαιρία.Με το που το άνοιξα πήρε update για την κάμερα.Γενικα σαν συσκευη με έχει ενθουσιάσει είναι οι πρώτες εντυπώσεις.Απλως θα το έχω στο σπίτι μέχρι να έρθει μια θήκη και tempered glass που περιμένω γιατί η θήκη που έχει η συσκευασία δεν προστατεύει την καμερα προεξέχει ” Καλορίζικο! Κοιταω λιγο τις φωτογραφιες και βλέπω ότι ειναι 12 mpixel (τουλαχιστον στο flickr). Έχει επιλογή η κάμερα για 48;

• Asus Zenfone 3 zoom με την stock camera. 46397892144_008d749e6e_z.jpgP_20190217_000614_vHDR_Auto by Andreas L., on Flickr

• Παράθεση από pavlidisc: “Δεν βλέπω να έχει ρύθμιση για ev στο αυτόματο. Βασικά...δεν έχει καμία ρύθμιση. Έχει τα κλασικά : HDR 0n-of-auto, φλάς on-off-auto, 4:3 - 16:9 - 18:9 - 1:1, ανίχνευση προσώπου, χρονοδιακόπτη. Και μια ρύθμιση για bokeh την οποία ακόμα δεν σκάλισα. Το HDR το έχω στο auto γιατί διάβασα ότι στο ON ή OFF δεν δίνει τόσο καλά αποτελέσματα. Μάλλον το HDR Boost 2 δουλεύει μόνο στο auto (;;;;;). ” Στο u11 έκανες ταπ και μετα έσερνες προς τα κατω ή πάνω. Λογικά και στο u12+ έτσι θα…

• Παράθεση από foxy4270: “το ois ειναι Hardware και δουλευει παντα. ” Γενικα συμφωνω. Με μονη εξαίρεση αν υπάρχει bug που δεν το εκκινει σωστά. Είχε παρατηρηθει παλαιότερα στο Mi6 και τώρα το διαπιστώνω και γω στο zenfone 3 zoom. Βεβαια αν πας βιντεο και γυρισεις μετα πισω στη φωτογραφια, το ois δουλευει κανονικα. Δυστυχως δεν ασχολειται καποιος dev με τη συσκευη οπότε δεν το βλεπω να διορθωνεται. Από την αλλη, το απλό hdr+ την παλεύει άνετα χωρις ois. Στη τελικη αν βαλω αργο χρονο κάνω μια περατζ…

• Είσαι σίγουρος ότι το χάνεται; Για δοκίμασε να γυρισες σε βιντεο και μετα πισω σε φωτογραφία μήπως σας το επαναφέρει. Πάντως στο mix 2s από οτι θυμάμαι το ois δούλευε κανονικα. Εγω δεν βάζω αργούς χρονους. Καλα για τα μπαλκονια και τα τεσταρισματα οι αργοι χρονοι, αλλα στις φωτογραφίες μου θέλω ευκολία. Default έχω συνηθως... μην σου πω οτι στο poco δουλευα την 5.2 που έχει γρηγοροτερο κλειστρο ενώ στις 6.1 κουμπωνα 1/20.

• Το ois δεν επηρεάζει την ταχύτητα της gcam. Πάντως με san1ty στο pocophone έχανα σε οξύτητα. Η καλύτερη για μένα ηταν η xcam με xlibs και Model pixel xl.

• Πάντως να πω ότι δεν πρέπει να κυνηγάτε την μέγιστη ποιότητα χωρίς να λαμβάνετε υπόψιν τυχον πραγματικές συνθήκες. Τα παραπάνω καρέ ή ο πιο άργος χρόνος ληψης μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε χειρότερο αποτέλεσμα. Εγω αυτή τη στιγμή στο pocophone έβαλα shutter 1/20 (ναι καλά διαβάσατε) και ανέβασα τα καρε στα 20 από 15 (καταλήγουν να χουν παρόμοια ταχύτητα). Σας πληροφορώ ότι λόγω λιγότερων frames drops από camera shake έχω ανώτερο αποτέλεσμα από ότι όταν άφηνα το πιο αργό default shutter. Επιπλέον…

• Βασικα στο stacking τα παραπάνω frames δεν μειώνουν τη λεπτομέρια. Ίσα ίσα που αφαιρεί πιο αποτελεσματικά το θορυβο και αποφεύγεις τις απώλειες από το τελικό και πιο βάρβαρο nr που κάνει μετά. Απλα ίσως επειδή δεν έχεις ois με τα παραπάνω frames τελικά να μην κερδίζεις (ενδεχομένως και να χάνεις από τυχόν κουνήματα) ενώ συχνά ο θόρυβος δίνει και μια ψευδαίσθηση λεπτομέριας (έχει τύχει πολλές φορές σε raw που επεξεργάζομαι να αφαιρώ φουλ θορυβο και μετά να προσθέτω λίγο κοκο συμμετρικά στη φωτογρ…

• @papaflessas αν δεις την υπογραφή μου υπάρχει οδηγός . Σίγουρα έχουν εξελιχθεί οι gcam από τότε αλλά τη βασική ιδέα μπορείς να την πάρεις εστω και έτσι.

• Ναι με το poco με τις ρυθμίσεις που βλέπεις. Τράβηξε αστραπιαία γιατί το είχες σε zsl με την μεσαία επιλογή. Κερδίζει σε ταχύτητα χανει σε ποιότητα. Βάλε την δεξιοτερη επιλογή (hdr+ enhanced) και θα δεις βελτίωση. Υπόψιν μόνο για χαμηλό φωτισμό αξίζει. Μέρα, στο mix τουλάχιστον, ήταν καλύτερη η στοκ.

• Παράθεση από dimtz: “Ευχαριστώ φίλε, κάνει και για stable rom; Edit τις ρυθμίσεις δεν μπορώ να τις δω, δεν έχω λογαριασμό ” Στο poco η stable είχε θέμα ότι ανα 2 φωτογραφίες που τραβαγες σερνόταν και επρεπε να βγεις και να ξαναμπεις για να ειναι γρήγορο. Με dev διορθωνότανε. Στο mix 2s δεν είχα τέτοιο θέμα με τη stable. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το mi8 Το διόρθωσα το link και τώρα πρεπει να φαίνεται.

• Παράθεση από dimtz: “Φίλε στο νήμα του mi 8 έχω δύο, τρείς απορίες, μπορείς να μου απαντήσεις εκεί το τι πρέπει να κάνω; Μιας και είσαι γνώστης να μην πεδευομαι τσάμπα , σίγουρες δουλειές, ευχαριστώ ” Δεν υπάρχει εύκολη οδός. Είτε θα βάλεις καποιο set up που θα σου προτείνουν άλλοι και δεν ξανασχολείσαι είτε θα πρέπει να κάτσεις να κάνεις τη μελέτη σου (βλέπε την υπογραφή μου τον οδηγό για google camera) Προσωπικά στο pocophone είχα αυτήν εδώ MGC_6.1.021_MI8_V2b_plus3.apk με αυτές τις ρυθμίσεις …

• Παράθεση από dimtz: “Εσύ φίλε @Alvin ποια ρομ φοράς; ” Αν έχει ίδια camera libraries (που το πιθανοτερο ειναι να μην διαφέρουν) δεν έχει σημασία η rom. Αντε να χει σημασια σε θέματα συμβατότητας (πχ αν κρασάρει, ποιες δουλεύουν κλπ).

• Zenfone 3 Zoom stock wide vs gcam wide vs stock tele. Στο τέλος και μια ακόμα από gcam 46013563885_d96bdb4129_z.jpgP_20190130_122651_vHDR_Auto by Andreas L., on Flickr 33052409668_917f4ddf13_z.jpggcam by Andreas L., on Flickr 46927858181_73d402f7be_z.jpgtele 2.3x by Andreas L., on Flickr 46203031814_cc57b6c286_z.jpggcam by Andreas L., on Flickr

• Magic WormHole

Antretng - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Συνεννοημενοι ήσασταν ρε;

• Magic WormHole

Antretng - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Τι σκουληκιαρικη επίθεση ήταν αυτή; forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…ef5a93e42f16bc4a0fd62ce42forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…ef5a93e42f16bc4a0fd62ce42

• Παράθεση από demakhs: “Αυτα, τα χει κ αυτό Αντρέα, ειδικά στο θέμα "αυτονομία" είναι κορυφαίο!!! Στο 1/3 της τιμής του zoom κ είναι κ ειδικά για ηλικιωμένους γράφει, γάντι σου ταιριάζει... ” Έχουν amoled οθόνη, γεμάτο ήχο και καλό βιντεο; Όσον αφορα την αυτονομία βγάζει κοντα 11 ωρες sot σε 2 μέρες χρήση. Τέσπα, σορρυ για το σκουλικο-offtopic

• Παράθεση από xostel77: “Τι έγινε με το mix Ανδρέα;; ” Αγγελια Νίκο. Με 150 ευρώ εκανε την έκπληξη το asus (εννοώ σε οθόνη, ήχο, βιντεο και προφανώς αυτονομία).

• Zenfone 3 Zoom. Πρωτα stock (έχω ορίσει να με βάζει απευθείας σε manual mode αλλα με όλα στο αυτόματο) και μετα gcam. 32949915368_5c94b698e5_z.jpgP_20190120_221141_vHDR_Auto by Andreas L., on Flickr 31884242607_019ac5ac28_z.jpggcam hdr+ by Andreas L., on Flickr 45910695435_8d93628def_z.jpgP_20190121_002043_vHDR_Auto by Andreas L., on Flickr 46100508004_95911d7f81_z.jpggcam hdr+ by Andreas L., on Flickr

• Προσωπικά στη στοκ θεωρώ καλύτερα το αυτοματο από το night