Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από makis1024: “Κάτσε να δει την ανάρτηση ο γιατρός @geoanto555 . ” Μη σου πω ότι θα χρειαστεί ιατρικό συμβούλιο @geoanto555 και @demakhs

• Ευτυχώς που δεν τράβηξες την μπριζόλα με την Samsung να την χαλάσεις.

• Magic WormHole

ANDREAS54 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Fuck it... Θα την βγάζω με πίτσα... ” Παράθεση από ANDREAS54: “Όταν στη Θεσσαλονίκη παρήγγειλα τηλεφωνικά πίτσα και με ρώτησαν με τι την θέλω και είπα τα κλασσικά τυρί, ζαμπόν, μανιτάρια ... μου την έφεραν με φέτα. Όταν του την πέταξα στα μούτρα μου είπε φεύγοντας ο ντελιβεράς ότι έπρεπε να πω κασέρι. ”

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αυτό με την αλοιφή τόχα πάντα απορία. Αν βάλεις νυκτός τη μέρα ή ημέρας τη νύχτα τι γίνεται γιά;

• Magic WormHole

Μήνυμα

335px-%2768_VW_1500.jpg Το λέμε αυτοκίνητο γιατί αυτό κινείται αλλά και παρκαρισμένο όταν είναι (και δεν κινείται) το λέμε αυτοκίνητο (ορολογία) μερικοί το λένε και αμάξι και ας μην είναι (ορολογία). resistor_14w_udwp-tx.jpg Το λέμε αντιστάτη ή αντίσταση γιατί "εμποδίζει" (αντιστέκεται) στο πέρασμα ηλεκτρικών φορτίων (ηλ. ρεύμα) αλλά και όταν δεν διαρρέεται από ρεύμα το λέμε αντίσταση (ορολογία). kionotos+kratiras3.jpg Το λέμε κρασί γιατί ανακατεύτηκε ο οίνος μέσα στον κρατήρα με νερό αλλά και ό…

• Από 90% ή 85% στο 65% ή 60% καθημερινά με root, δύο sim 4G και 3G, WiFi όλο το 24ωρο, τις απαραίτητες ειδοποιήσεις καθημερινό συγχρονισμό με Outlook, Mi και Gmail και κάμποσα Video και φωτογραφίες.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Τέλος και στην Ελλάδα τα πλαστικά καλαμάκια και οι αναδευτήρες ποτών | Κοινωνία | News 24/7 ” Άρα από δω και πέρα δεν θα μπερδεύονται οι Βορειοελλαδίτες όταν κάποιος λέει ένα σουβλάκι καλαμάκι. Καλαμάκι θα υπάρχει μόνο στο σουβλάκι από καλάμι και όχι στον φραπέ από πλαστικό.

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52936/

• Τελικά δεν κατάλαβα. Έγινε ή δεν έγινε άνθρωπος ο Ανδρέας;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Άντε και τυλιχτό με kebab από σκουλήκια τώρα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52931/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52932/

• Ρε μην εμπιστεύεστε ένα Κινέζο που τον λένε Γειά σου με αυτή τη φάτσα και αυτή τη γκόμενα επειδή έχει NOKIA 7.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το βλέπω δύσκολο χωρίς πόδι να ορθοποδήσει.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Ρε είπε αυτός καλημέρα; Ακούστηκε κανένας φούρνος να ανατινάχτηκε στα δωδεκάνησα; ” Στο Bodrum μετράει;

• Κάνε εναλλαγή των καρτών. Έχω την εντύπωση ότι στο δεύτερο slot δεν πιάνει 4G. Δεν το έχω δει ποτέ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Την έστειλες στα χωράφια και είπες ότι ήταν fair play;

• Magic WormHole

Μήνυμα

To fair play της χρονιάς από 13χρονο πιτσιρίκι - Αστόχησε επίτηδες σε πέναλτι 27cfbe367a1294dc60aef746fb69e797.jpg Μια κίνηση που θα πρέπει να παραδειγματίσει πολλούς έκανε ένας 13χρονος στην Ιταλία. Ο Νικόλο έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην αναμέτρησης της ASD La Pelota Aprilia και την Connevt Calcio a 5, αφού επέλεξε να αστοχήσει επίτησες σε πέναλτι, καθώς θεώρησε πως ο διαιτητής πήρε λανθασμένη απόφαση με το να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της ομάδας του. Η ανακοίνωση της ομάδας του «Καλημέρα …

• Κατά τη γνώμη μου το μόνο πρόβλημα που έχεις είναι που το φορτίζεις στο 100%. Όπως έχει αναφερθεί και αλλού απέφευγε το κάτω από 20% και πάνω από 85%. Το ιδανικό είναι (αν έχεις την πολυτέλεια) μεταξύ 60% και 85%.

• Και μετονόμασέ τον όπως θέλεις!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52794/

• Αν όλες οι λάμπες είναι νατρίου (2000Κ) τότε είναι ότι πρέπει το συγκριτικό για να δεις πως διαχειρίζεται το W/B η κάθε κάμερα. Παράθεση από pavlidisc: “Πάντως σε βραδινές, δύσκολα να δεις στην φωτογραφία τα χρώματα (θερμοκρασία) που βλέπεις live. Μια θα τα δείς ψυχρότερα...μία θερμότερα...δεν ξέρω τί φταίει. ” Αν υπάρχουν πηγές με διαφορετικές θερμοκρασίες (2.000Κ έως 6.000Κ) τότε είναι που τα παίζει μη έχοντας χρώμα αναφοράς για να γίνει διόρθωση. Μπορεί από άλλη γωνία στο ίδιο κάδρο να δεις ά…