Παράθεση από gkalen: “@Petran3 Τα τσεκαρεις όλα ” Στο mido έκανα δοκιμές με restore μετά από backup και όταν είναι τσεκαρισμένο το Bootloader βγάζει μήνυμα λάθους το Restore και δεν ολοκληρώνεται.
Παράθεση από Thracia: “@demakhs Παραδείγματα είναι,μην τα βάλεις για avatar. ” Έχω τροποποιήσει το δικό μου Avatar για να βλέπω εδώ και δίπλα εδώ και δίπλα εδώ και δίπλα εδώ και δίπλα εδώ και δίπλα εδώ και δίπλα εδώ και δίπλα εδώ και δίπλα
Αυτό πάλι με τη Θεσσαλονίκη, ενώ κάνουν την μπουγάτσα από τοίχο σε τοίχο (σε σχέση με την κλασσική στην Αθήνα) αλλά για να την πάρεις στο χέρι στην κάνουν χαρτοπόλεμο.
Παράθεση από geotzia: “Πρέπει να μελετήσω και 20-30 σελίδες που έχετε γράψει ” Έχεις και καμιά δεκάρια σελίδες από το Global Troupa Forum. uH47DkeMStqQranoq0xz0w.png
Παράθεση από flytouch1111: “ακόμη ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΝΑΙ Μην μπερδεύεσαι έχεις ακόμα αέρα. Το μαρτύριο της προσμονης και της αναμονής. Και αν Εργαζεσαι δεν περνάει με τίποτα ο χρόνος και μόλις φτάσει Παρασκευή μεσημέρι ξημερώνει κατευθείαν ΔΕΥΤΕΡΑ... Ωρεεε ειλωτες, είμαι και εγώ ειλωτας αλλά εσείς με ξεπερνάτε  ” weekend-ferrari.jpg