Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

ANDREAS54 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Υ.Γ Κρίμα γιατί iPhone-ίζει πολύ αυτή η λειτουργία και ξέρετε τι παθαίνω εγώ όταν βλέπω κάτι που θυμίζει μηλαράκι... ” Το δαγκώνεις και μετά καίγεται? 39310-9663c02e04e5f94a7df40d087aae8d1397ad0f65.jpg Αν έχεις ενεργοποιήσει τον συγχρονισμό στο Mi Cloud υπήρχε σε προηγούμενες dev ROM η επιλογή να σου επαναφέρει τις ρυθμίσεις των εικονιδίων. Λέω, χωρίς να είμαι σίγουρος, αν το έχεις ενεργοποιημένο μήπως επαναφέρει την αρχική διάταξη και γειώνει τον έξυπνο βοηθό.

• Σήμερα κατά την βόλτα μας στα καταστήματα από την Κίνα, πέσαμε πάνω στο Xiaomi Mi 7, που βρήκαμε στο Geekbuying. Η συσκευή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, οπότε θα πρέπει να είμαστε έξτρα επιφυλακτικοί με την ανάρτηση, αν και από ότι βλέπουμε στα χαρακτηριστικά θα λέγαμε πως ίσως κοιτάμε και το Xiaomi Mi Mix 3. Η συσκευή έρχεται με 6 ίντσες οθόνη, ανάλυσης 1080p και αναλογίας 18:9. Στο εσωτερικό της βλέπουμε τον Snapdragon 845, μαζί με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Ίσως δούμε και έκδοση με περ…

• 29313-FB-IMG-1486061469164-jpg

• Τελικα είχες δίκιο στο led test είχε 8 επιλογές η μια στα κινέζικα αυτη άναψε το φακό. 100.gif

• Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα είναι ο φακός που δεν συμπεριλαμβάνεται στα test.

• Το έχω στα χέρια μου. Ο φακός ανάβει στιγμιαία και μετά σβήνει για πάντα (και σαν φλας δεν δουλεύει). Ενώ αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα όταν το προγραμματίζεις μετά που θα πρέπει να ξεκλειδώσει δεν το βλέπει. Το messager από ότι μπορώ να δω δεν βγάζει την φούσκα πάνω δεξιά με το Avatar του αποστολέα. Οι δύο τελευταίες arΩma και η κινεζική dev τα ίδια προβλήματα. Η κινέζικη Stable διόρθωσε το δακτυλικό αποτύπωμα αλλά όχι τον φακό. Τώρα για να ξαναγυρίσει κανείς στην arΩma απλώς TWRP και FR;

• Παράθεση από NasDriver: “Καλοδούλευτο ” Τελικά η μαϊμού πρόλαβε και έκανε την ζημιά. Λέει το παιδί που του έδωσα, το πρωί, το RedMi Note 3 Hennessy, με την τελευταία arΩma, ότι δεν δουλεύει πάντα - το δακτυλικό αποτύπωμα - το φλάς - και κάτι με το messager Θα μου το ξαναφέρει το μεσημέρι αν μπορώ να κάνω κάτι. 1. Να του βάλω την προτελευταία arΩma; 2. Να του βάλω την τελευταία official Developer Full ROM pack; 3. Να του βάλω την τελευταία official Stable Full ROM pack; 4. Να το δώσω πίσω και να …

• Παράθεση από ANDREAS54: “τι μειονεκτήματα έχει το root (αν δεν σου κλέψουν το κινητό). ”

• Εκτός από τα γνωστά πλεονεκτήματα του root όπως επεμβάσεις (api2, BuildProp ...) και extra εφαρμογές (AdAway ...) τι μειονεκτήματα έχει το root (αν δεν σου κλέψουν το κινητό).

• Η συγκλονιστική διάλεξη του 37χρονου καθηγητή-ιδιοφυΐα Κωνσταντίνου Δασκαλάκη στο ΑΠΘ. Μια εκπληκτική διάλεξη για την εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης τα επόμενα «5 έως 50 χρόνια» έδωσε στη Θεσσαλονίκη ο γεννηθείς το 1981 Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, καθηγητής της Επιστήμης των Υπολογιστών στο περίφημο ΜΙΤ. Στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του ΑΠΘ μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους τις εκτιμήσεις του, παραδεχόμενος ότι η πραγματικότητα ενδέχεται τελικά να διαψεύσει κάθε πρόβλεψη. Μερικά από τα ερωτήμα…

• H μαϊμού νικήθηκε τελικά forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48637/ αλλά τσαντίστηκε anigif_enhanced-buzz-8260-1359655184-6.gif

• Είναι ξεκλείδωτος. Όπως έγραψα και πιο πάνω έκανα και μια δοκιμή ξεκλειδώματος με τους καινούργιους κωδικούς (για να το σιγουρέψω ότι δουλεύουν σε περίπτωση κλειδώματος) και επαλήθευσε το ξεκλείδωμα. Στο SP Flash βλέπω αυτό h8zFbXPpQVeKSn25OBf4eg.png που δεν είναι αυτό που έχει βάλει ο @lallasgr στον οδηγό αλλαγής ROM.

• Δεν ξέρω διαβάζοντας το Forum βρήκα ανάλογες περιπτώσεις που είχαν πολυήμερη επικοινωνία με Xiaomi για αλλαγή κωδικού ή σβήσιμο λογαριασμού. Στην περίπτωση μου αφού ζήτησα αλλαγή κωδικού όλα έγιναν γρήγορα.

• Εντάξει κατάφερα και πήρα με SMS και επαλήθευση σε Gmail και έβγαλα καινούργιους κωδικούς. Επαλήθευσα το ξεκλείδωμα με τους καινούργιους κωδικούς. Επειδή δεν έχω εμπειρία με ΜΤΚ διαβάζω τις πιο πάνω οδηγίες και μου φαίνονται πολύ μπαγιάτικες. SP Flash αντί MiFlash άλλοι drivers δεν βλέπω στο Mi Flash την εικόνα που λέει ο πιο πάνω οδηγός ότι πρέπει να δω. Θα τα ξαναδιαβάσω και θα πηγαίνω αργά.

• Του Κινέζου ????

• Δεν κάνω τίποτα χωρίς να φτιάξει το παιδί δικό του account γιατί μπορεί να του κλειδώσει. Αυτό που ρωτάω είναι πως μπορεί να γίνει αυτό. Είχα διαβάσει ένα παλιότερο post αλλά δεν θυμάμαι τι έλεγε γιατί τότε δεν με ενδιέφερε.

• Το παιδί μου το άφησε για τρεις μέρες μήπως μπορέσω να το βελτιώσω τουλάχιστον αλλάζοντας Rom.

• Το έσβησα το Νο λόγω προσωπικών δεδομένων. Άλλος συμμαθητής του γιου μου παράγγειλε το Redmi Note 4 και μοιάζει και αυτό να έρχεται ξεκλείδωτο AIWF4ZlLSFOzVRi9gKAdyg.png

• Το έχει δύο χρόνια και το πήρε από Κίνα. Έτσι του το έστειλαν. Τώρα μετά από τόσο καιρό με την αρχική (μαιμουδίσια) ROM άρχισε να ανοιγοκλείνει το τηλ. το φλας, το WiFi κ.α.