Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48540/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48541/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48542/
-
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφτιλιστούμε. Εμείς είμαστε ένα ολόκληρο Forum που θα φιλτράρουμε επιστημονικά και γλωσσικά τα όποια άρθρα και αυτοί θα είναι μεμονωμένα μέλη. Άσε που έχω την εντύπωση ότι οι μισοί από αυτούς έχουν mido ή nikel. Αν μαζεύουμε τις ερωτήσεις και απαντάμε συλλογικά (εσείς δηλαδή), θα υπάρχει μια διαρκής κίνηση στο νήμα με τις ερωτοαπαντήσεις που θα οδηγεί το νήμα και θα δίνει ευκαιρίες για καινούργια πράγματα. Αν πάλι δεν τραβάει αποσυρόμαστε - ή διακριτικά με μείωση της συ…
-
Παράθεση από pavlidisc: “@ANDREAS54 Το 54 τί είναι; Ηλικία ή χρονολογία γέννησης;;; ” Ίσως να είμαι ο μεγαλύτερος ή έστω από τούς πιο μεγάλους στο Forum. Ημερομηνία γέννησης το 1954 και σπουδές Φυσικής. Παρατηρούσα και έγραφα στο Forum με τον ανενεργό λογαριασμό φίλου @george.nathas έφτιαξα μάλιστα το νήμα ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ, FACEBOOKIKA & OXI MONO... για περισσότερη εκτόνωση. Εδώ και 5-6 μήνες απέκτησα κινητό Xiaomi και πρόσφατα ο γιος μου. Τέλος για το κλείδωμα του νήματος. Το νήμα έχει 1500 post σ…
-
Παράθεση από Antretng: “@ANDREAS54 μια μικρη διόρθωση στη τελευταία σειρά της πραγράφου μου Σκίζει τα ρούχα του απαντώντας για 100στη φορά στον @tsine "στις ημερήσιες όλοι μα όλοι βάζουμε stock" παρά το καλύτερο dynamic range του hdr+, έχει ένα αφύσικο contrast και μια κρεμ ας το πούμε υφή στα χρώματα που δεν ” tenor.gif
-
Προτείνω να μεταφερθεί το post εν μέρει στο κινέζικο Forum, μια και ψάχνουν για εθελοντές (MIUI) Θα μπορούσαμε να βγάλουμε, εκτός από cameroτηλεφωνικά συμπεράσματα και ανθρωπολογικής φύσεως βλέποντας τις αντιδράσεις των συμμετεχόντων. Θέλω να δούμε global αντιδράσεις, μετά από πολυήμερες αναλύσεις, τεράστιες παραθέσεις (διαμαρτύρεται η @fog) δεκάδες φωτό από όλους (με τελευταίο τον @Thracia να παιδεύτηκε να κάνει τις φωτό από private σε public για να του πει ο @demakhs ότι πιο ωραία δείχνουν σε …
-
Σε δυο τράπεζες τουλάχιστον (Εθνική, Alphabank) που έχω τις εφαρμογές τους κανένα πρόβλημα (SuperSU).