Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από fog: “Με βάση το νόμο -πολύ γενικά, δεν είμαι δικηγόρος- όταν ένα πρόσωπο αποτελεί θέμα σε μια φωτογραφία και δεν είναι δημόσιο πρόσωπο σε δημόσια εμφάνιση, πρέπει να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για το τράβηγμα ή τη δημοσίευση της φωτογραφίας του. Ακόμη και αυτό όμως να συμβαίνει, αν σε ένα δικτυακό τόπο, παρουσιαστούν περιπτώσεις χρηστών που προσβάλουν την εικόνα του κλπ. είναι στη διακαιοδοσία των διαχειριστών να κρίνουν αν αποτελεί παράβαση των όρων προς το σεβασμό των άλλων. Κ…
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47541/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47542/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47544/
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47441/
-
358c4c7750d79fd100568536318758ed.jpg
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Από τα λίγα που ξέρω εγώ, μου φαίνεται ότι όταν τραβάς βίντεο και παίρνεις φωτό ταυτόχρονα, ουσιαστικά παίρνεις still image, με την ίδια ανάλυση που έχει το βίντεο. Δηλαδή, σαν κουραμπιεδάκια χωρίς άχνη...ή μελομακάρονα ασιρόπιαστα. (Για να το περιγράψω και σε όρους που καταλαβαίνεις.) ” Παράθεση από demakhs: “μάθαμε κάτι κ σήμερα...δυχτυχώς έπρεπε να το γνωρίζω νωρίτερα. τα 4Κ βίντεο όμως, για να τα συγχρονίζω κάθε φορά με 0.9 mbs ταχύτητα upload στο σπίτι, κομμάτι δύσκο…
-
Μετά από τόσους μήνες μελέτης στο Forum, είχα συνειδητοποιήσει ότι το Xiaomi θέλει χέρι (ξεκλείδωμα οθόνης, ξεκλείδωμα κινητού, πέρασμα TWRP, Rom, Root, Api2). Τώρα, παρά λίγο να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μου, όταν διαπίστωσα ότι εκτός από χέρι θέλει και δάκτυλο και δεν βρήκα τίποτα στο Forum (έκανα αναζήτηση) έστω για το ποιο δάκτυλο. Ευτυχώς όμως, ξένος δάκτυλος ενήργησε σαν από μηχανής Θεός και επέβαλε την τάξη στο Post, για να μη γίνουμε δακτυλοδεικτούμενοι.
-
Ballourdos_20171212.jpg
-
- Επειδή πρόσφατα χρειάστηκε να κάνω Restore από TWRP Backup διαπίστωνα ότι το Restore αποτύγχανε. - Προσπαθώντας να κάνω καινούργιο Backup πρόσεξα ότι στο τέλος γράφει Error operating: (No such file or directory). Backup Failed. Cleaning Backup Folder. - Μήπως κατά τη διάρκεια του Bacup δε έπρεπε να τσεκάρω κάποια από partitions System, Bata, Cache, Cust, Recovery, Boot, EFS, Firmware, Persist, Bootloader, EFS; - To nandroid Backup που διαβάζω ότι κάνουν πολλοί πως γίνεται;
-
el__el__ant_33.jpg
-
poly_lwla-1.jpg
-
Επειδή έκανα κατά λάθος Factory Reset ποια η σειρά για να επαναφέρω τα πάντα Rom και Restore από TWRP. Δηλαδή πρώτα περνάω ROM και πριν κάνω επανεκκίνηση Restore από TWRP ή πρώτα περνάω Rom κάνω επανεκκίνηση βάζω όσα μου ζητήσει (Sim, λογαριασμοί Google Mi password κ.λ) και μετά πάω TWRP και κάνω Restore?
-
Παράθεση από echaosad: “Παράθεση από gkalen: “Δεν έχει διαφημίσεις στη stable γιατι είναι πιο πίσω από την developer .. στα επόμενα updates της stable θα έχει .. δεν οφείλεται σε μας .. ” Οπότε από εδώ και πέρα θα βλέπουμε διαφημίσεις μέσα στις Rom? Είναι θλιβερό να έχει κάνει κάτι τέτοιο η Xiaomi. ” Οπότε εμείς, δηλαδή εσείς που είσαστε και οι καθ΄ύλην αρμόδιοι του μαγειρέματος αλλά και του σερβιρίσματος των ROM τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό.