Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Έχω το Redmi Note 4 Global και μετά την αυτόματη αναβάθμιση από Android 6 σε 7 έβαλα πριν μερικές ώρες την xiaomi-miui-hellas-7.0_mido_V9_XTRV_arΩma_7.8.17. Δεν βρήκα δυσκολία στο πέρασμα αλλά μέχρι να αποκρυσταλλώσω άποψη για την Ελληνική Rom θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα αν μπορεί κάποιος πιο έμπειρος να μου απαντήσει. - Ενώ το μοντέλο είναι το Redmi Note 4 το βλέπει σαν Redmi Note 4Χ με αποτέλεσμα να έχω πρόβλημα σε προγράμματα συγχρονισμού κυρίως. Μήπως δεν έβαλα την κατάλληλη Rom; - Τα upd…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από varitimos84: “κανει κ για κλησεις ή μονο για να ακους μουσικη? ” Εγώ έτσι που τη βλέπω στη φωτό πρέπει να κάνει για πολλά πράγματα.
-
O @BanditGR έγραψε πιο πάνω το πολύ κατατοπιστικό Ναι μπορείς να περάσεις TWRP και να σου έρχονται ακόμα ειδοποιήσεις για OTA. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή αυτές οι αναβαθμίσεις γίνονται μέσω recovery και εσύ ΔΕΝ θα έχεις πλέον το stock recovery αλλά το TWRP, το πιθανότερο είναι, όταν το σύστημα κάνει reboot για να εγκαταστήσει την αναβάθμιση, απλά να σε πετάει σε περιβάλλον TWRP χωρίς να κάνει τίποτα. Ακόμα και να κάνει όμως, δεν είναι σίγουρο ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί όπως πρέπει, καθώς …
-
MIUI 9 - Αναβαθμιση η οχι?
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41706/
-
Τα πιο πολλά κρίνονται στο κατάλληλο συρματόπλεγμα.
-
Παράθεση από MarkosVL: “Παράθεση από Alex_MLT: “Άμα κατέβουν στον διαγωνισμό επαγγελματίες koilitsabuilders, δεν έχουμε εμείς ελπίδα αδερφέ.. ” Μπα, μη φοβάσαι, πολύ ''casual'' μου φαίνεται. Έχουμε ελπίδες. ” arkas.jpg Μr koilitsas και αναπληρωματικός 2016 36030-fetes-jpg
-
Παράθεση από VaggelisD66: “Βγάζει σφάλμα και κλείνει η κάμερα και με το HHT. Με το HDR λειτουργεί μόνο το live. Σε συνθήκες καλού φωτισμού μπορούμε να επιλέξουμε είτε χωρίς HDR είτε HDR live από την stock camera ” Με ΗDR και HHT forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41626/ Το live HDR και το api 2 που βρίσκονται;
-
update
ΜήνυμαΧάθηκε το root το twrp και SuperSu. Επίσης δεν δουλεύει να παίρνεις στιγμιότυπα οθόνης σέρνοντας τα 3 δάκτυλα. Έχει κανείς ιδέα για το split screen;
-
Μετά την τελευταία αναβάθμιση σε Android 7.0 τι αλλαγές πρέπει να γίνουν σε αυτόν τον πολύ εμπεριστατωμένο οδηγό εγκατάστασης Xposed Framework στο Xiaomi Redmi Note 4;