Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από mallias: “Γιώργο επειδή ενδιαφέρομαι κ εγώ για αυτό το κιν redminote 4(snapdragon) global ed αλλά δεν βρίσκω άκρη με τα ελληνικά μαγαζιά (ποιος τελικά έχει αυτό με την 800αρα)μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις σε πμ αν γνωρίζεις κάποιο ελληνικό κατάστημα για να το παραγγείλω.? ” Παράθεση από rawfi: “επειδή και γω δεν θελω να μου ερθει με καμια κινεζια και μουφα ρομ αν σου είναι ευκολο ρε φιλε να μου προτεινεις καποιο σκρουτζομαγαζο που σταντε τα στελνει με οφισιαλ γκλομπαλ ” Αξιολό…
-
wBc9RQz1TtycosBJigtCQw.pngOK_Think_Stock_360.jpg
-
Και πάλι το Pc δεν βλέπει το κινητό μέσω USB. Δεν έχω αλλάξει rom πέρασα μόνο supersu.
-
Υποθέτω δεν χρειάζεται κάθε φορά να το τρέχω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40724/ Με το rootαρισμα δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα. Έχασα την επιλογή όταν συνδέω USB το κινητό να μπορώ να διαλέξω να το βλέπει το PC.
-
Μια και το rootαραμε το κινητό ξέρουμε κανένα τρόπο να κόψουμε από παντού τις διαφημίσεις;
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40722/i-leksi-ok-kleinei-ta-175-tis-xronia.jpg
-
Nαι μόλις τώρα με την δεύτερη προσπάθεια. Τι κάνω τώρα για να φλασάρω supersu? Μου δείχνει μια κλειδαριά και μετά έσβησε.
-
nsSBYgOORzeeePt9LFDfIA.png
-
Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
-
Αυτό δεν σημαίνει ότι πέρασε το twrp? oxlqBa-ZSSir-66zrF47aQ.png
-
Το πέρασα στο root του κινητού. Είδα και κάτι ινδοπακιστανοκινεζικα youtube ας το προσπαθήσω. Όταν πατάω volume+ και power μου βγάζει να συνδεθώ με pcsuite το οποίο δεν δουλεύει. Πως να φλασάρω το supersu;
-
Κάποια πρόταση από που να κατεβάσω supersu;
-
Προσπάθησα αρκετά αλλά δεν μπορώ να περάσω twrp. Καμιά ιδέα; 9YTPykqFQHOWe1i715RxPA.png Ο.Κ. δεν έγραψα σωστά την version του recovery oxlqBa-ZSSir-66zrF47aQ.png
-
Ποια ή διαδικασία για να "φλασάρω" το supersu?
-
Αυτό που ρώτησα είναι πως θα βρω την μπάντα 4G που δουλεύει το τηλέφωνό μου στην περιοχή μου και τι χρειάζεται για αυτό.
-
Τον έχω ξεκλειδώσει
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40652/
-
Και πως γίνομαι root;
-
Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορεί να βρει κανείς στο κινητό του σε ποια μπάντα 4G λειτουργεί π.χ. στο σπίτι ή στη δουλειά;