Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 796.
-
εγω παρηγγειλα σημερα αυτοXiaomi Redmi Note 4X 4G Phablet INTERNATIONAL VERSION 3GB RAM 32GB ROM-$153.99 and Online Shopping | GearBest.com Mobile για το γιοκα μου. το international version τι σας λεει;
-
οχι, μονο modem φλασαρεις
-
Παράθεση από pechr: “@Antonios Gagas @Greektrooper Δεν ξέρω ρε παιδια αλλα αυτό το PU2 που τελειώνει ο σειριακός... δεν μου κάθεται καλα... Στην αρχή το 4559 φαίνται σωστό... στο τελείωμα προβληματίζομαι Υπάρχει κάποιος που να έχει την μαμίσια από 'οταν παρέλαβε το hermes ώστε να μας πει αν εχει σειριακό στην μπαταρία που να τελειώνει σε PU2 ;; ” Οριστε η δικη μου
-
Παράθεση από cacau: “Λογικά θα είναι κάποια υπορύθμιση στις ρυθμίσεις ήχου. Από μπαταρία τι λέει η 8.5 stable? ” Το βρηκα. Ειναι στην Εφαρμογη τηλεφωνου-3 παυλες κατω αριστερα για τις ρυθμισεις - Ρυθμισεις εισερχομενων κλησεων-Increace ringtone volume και το ξετικαρουμε. Ιδια με την προηγουμενη. Ισως λιγο καλυτερη διαχειριση μπαταριας. Θα δειξει τις επομενες μερες.
-
μονο κινεζικα και αγγλικα εχει
-
κανω αναζητηση για update με το mi pcsuite αλλα μου λεει οτιειναι αναβαθμισμενο στην τελευταια εκδοση
-
τελικα τα καταφερα. ηταν κλειστο το wifi. το εβαλα με data κι ολα καλα. αυτη τη ρομ φοραει. =============== Ιουν 12th 2017, 12:36am =============== τη ρομ πως τη βλεπετε; να παει για αλλαγη;
-
οχι κανει συνεχεια αναζητηση. αν του βαλω μια δικη μου σιμ για να συνδεθει με data μηπως μπλεξουμε τον δικο μου αριθμο με τον αριθμο που εχει το παιδι στο acount του; να δοκιμασω λες;
-
ααα!!!!!! ετσι εχει η δουλεια δηλαδη. ωραια φχαριστω. τωρα πειραματιζομουν με το δικο μου acount. το απογευμα που θα εχω το acount του παιδιου θα προχωρησω. ευχαριστω για ολα. ολους σας. _______τελικα ο πιτσιρικας δεν εχει mi acount. με google acount δεν γινεται, γιατι δεν βγαζει επιλογη για ερωτηση ασφαλειας. οποτε τι κανουμε;παμε για flash; με ποιον οδηγο; σε recovery δεν μπαινει. μονο fastboot. ______παιδια μπορει να βοηθησει καποιος; ακολουθω αυτον τον οδηγο [DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Red…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
gaiosgf - - Recoveries
Μήνυμαοκ ευχαριστω.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
gaiosgf - - Recoveries
Μήνυμανα ρωτησω κατι; μπορουμε να βαλουμε recovery σε redmi note 3 pro με κλειδωμενο bootloader;