Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 796.
-
Με σκετο power απλα ανοιγει και κλεινει. στο find device βρισκω την επιλογή για wipe αλλα με προβληματιζει αυτό And you will lose the ownership of this phone .τι ακριβως σημαινει αυτό;δεν πιστευω να κλειδωσει και μετα να είναι αχρηστο;οπως καταλάβατε δεν τα παω καλα με τ αγγλικα.
-
σορρυ για την καθυστερηση αλλα ειμαι στη δουλεια. ανεβασα την οθονη που μου δειχνει. το απογευμα θα προσπαθησω με το mi account για factory reset.
-
στην αρχη το εβλεπε σαν kedacom usb και μετα απο την εγκατασταση του οδηγου για αυτοματοποιημενη εγκατασταση driver νομιζω το εδειχνε ετσι. παντως δεν μπαινει σε recovery. μονο fastboot. οταν παταω power+vol up μου βγαζει αυτην την οθονη
-
μολις τωρα καταφερα να το αναγνωρισει το pc. στο device manager το βλεπει σαν Qualcomm HS-USB Android DIAG 901D (COM11). Ποιο μοντελο ειναι; ειναι λιγο αργα τωρα για να ζητησω το mi acount απο ενα 14χρονο.
-
πως γινεται αυτο; μπορεις να μου το εξηγησεις γιατι ειμαι και λιγο βραδυκαυστος;
-
καλησπερα παιδια εχω ενα rn3 ενος φιλου του γιου μου, ο οποιος ξεχασε το pattern lock και δεν μπορει να το ξεκλειδωσει. τι προτεινετε; το θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε ποιο rn3 ειναι, γιατι δεν εχουμε το κουτι του. μαλλον φοραει global stable (δεν ειμαι σιγουρος). bootloader μαλλον κλειδωμενος. καμμια ιδεα;
-
Εγκατάσταση MI HOME
Μήνυμαδοκιμασε να κανεις clear cache στο google play store, google services framework και download manager
-
η 7.4.27 ειναι dev, ενω η 8.2.1 ειναι stable. Οποτε απο dev σε stable απαιτειται factory reset. Αρα clean install για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Οοοοπ με προλαβε ο @geoanto555. Παω πασο.
-
Εμενα μου θυμιζει το Sailfish Os της Jolla, αν το εχετε ακουστα. Εκει δεν υπαρχουν κουμπια μπρος πισω αρχικη οθονη κτλ., ολα γινονται με swipe και κυλιομενες οθονες.
-
νομιζω αυτο θα σε βοηθησει ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Κατάργηση του Pre-Root της ROM Σε ότι αφορά το Magisk και το Super User. Επειδή ο καθένας γενικά έχει τις δικές του ανάγκες, και ανάλογα τις εφαρμογές που τρέχει στην συσκευή του, μπορεί να θέλει Root ή όχι, μπορεί να θέλει Super User ή Magisk κτλ κτλ., από αυτή την Version θα σας δίνουμε τις ROM χωρίς να είναι Pre-Rooted. Υπάρχουν τα Zip εγκατάστασης και του Super User και του Magisk μέσα στο Zip της ROM στους φακέλους supersu και magisk αντίστοιχα, και όπ…
-
Γενικός οδηγός μόνιμης επαναφοράς των χαμένων IMEI για όλα τα Mediatek κινητά [Δεν χρειάζεται ROOT]
Μήνυματελικα προχωρησα δοκιμαζοντας μερικα αρχεια απ το φακελλο της ρομ και μου εκατσε ενα που περιειχε την ονομασια του επεξεργαστη, οπως ειπε ο @geoanto555 (σ ευχαριστω) και τελειωσα επιτυχως. Ανοιγω το τηλεφωνο, παταω στον dialer, *#06# και μου βγαζει επιτελους τα πολυποθητα ιμει. Μονο που απ τη βιασυνη μου κι απ τη χαρα μου εβαλα το ιδιο ιμει και στις δυο θεσεις. Τωρα που πηρα τον αερα αυριο θα κατσω να το κανω σωστα. Σ ευχαριστω @geoanto555 _______να σημειωσω οτι το προβλημα ειχε να κανει με ενα …
-
Γενικός οδηγός μόνιμης επαναφοράς των χαμένων IMEI για όλα τα Mediatek κινητά [Δεν χρειάζεται ROOT]
Μήνυματο εβαλα μολις αλλα εχει διαφορετικες επιλογες και με μπερδευει.στην επιλογη options τι επιλεγω: λοιπον,ξανακολλησα στην επιλογη του αρχειου.ξερει κανεις τι σοι αρχειο ειναι αυτο:τι μορφη εχει,καταληξη κλπ.
-
Μήνυμαπαιδια μια βοηθεια. εχω κολλησει εκει που πρεπει να επιλεξω αρχειο απο το φακελλο της ρομ αλλα δεν ξερω ποιο αρχειο να επιλεξω. το κινητο ειναι cubot x9.
-
Προβλημα στα ξαφνικα
Μήνυματο πρωτο σεταρισμα πρεπει να γινει στ αγγλικα και μολις ανοιξει η συσκευη τοτε βαζεις τα ελληνικα