Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 796.
-
ωραιο δωρο. σας ευχαριστουμε.
-
αν θυμαμαι καλα, η διαδικασια ειναι η εξης:δουλευεις το κινητο μεχρι να αδειασει η μπαταρια και να κλεισει μονο του, το ξανανοιγεις και οτι ποσοστο και να σου δειξει, συνεχιζεις να το δουλευεις μεχρι να ξανακλεισει και να μην ανοιγει. μετα, βγαζεις την μπαταρια για κανα-δυο λεπτα, την ξαναβαζειςκαι το φορτιζεις εως 100%.μολις φτασει 100%,βγαζεις-βαζεις μπαταρια και με power+volume up μπαινεις twrp, πας advanced-file manager-/data-/system και βρισκεις ενα αρχειο με ονομασια batterystats. bin πατα…
-
ή βαζεις 2 δαχτυλα στην οθονη και τα κλεινεις σαν να τσιμπας κατι.
-
Εγω που απλα το εσυρα στον καδο και το απεγκατεστησα θα χω κανα θεμα; ουτε καν την ανοιξα την εφαρμογη. Με το που περασα την fixed στο RN2 και ανοιξε το κινητο αμεσως το απ/στησα.
-
Πηγαινε στις ρυθμισεις του Dolphin στο Advased και ξετικαρε το Εμφανιση ειδοπ. Ασφαλειας (ή καπως ετσι).
-
Στο δικο μου RN2 εβαλα χθες την 7.4.20 (πρωτη φορα εβαλα dev με φουλ wipes εκτος sd) και πραγματι ζοριζοταν αρκετα. Το μεσημερι εβαλα τη fixed απο πανω και μεχρι στιγμης παει πολυ καλυτερα. Απ την αλλη στου γιου μου το RN2 δουλευει μια χαρα απ την παρασκευη που την περασε. Τι να πω!!! Καθε RN2 και καημος, καθε καημος και δακρυ.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostas203: “Παιδια έχω βάλει XTRV 7.4.6.. Στο ραδιόφωνο δε βρίσκω την επιλογή για έξοδο σε ηχείο bluetooth...Τι παίζει? ” Να σου πω την αλήθεια δεν έχω προσέξει ποτέ αν υπάρχει τέτοια επιλογή στο Radio. Όταν κάνεις Pair κάποιο BT Ηχείο δεν σου μεταφέρει τον ήχο από το Radio στο ηχείο ? ” το ραδιοφωνο για να παιξει χρειαζεται να συνδεθει το καλωδιο των ακουστικων, επειδη λειτουργει ως κεραια. για να γινει αυτο που θελεις πρεπει και οι δυο συσκευες (κινητο-blue…
-
για το redmi note 2 εννοουσα. τωρα την κατεβαζω
-
πριν λιγο μου ρθε mail. την κατεβαζω.
-
καλησπερα στην παρεα. σημερα εβαλα μια καρτα wind στην δευτερη υποδοχη και σε καθε επανεκκινηση μου ζηταει κατι για ενεργοποιηση του mi account και να στειλω sms ενεργοποιησης. το εστειλα το sms αλλα μου βγαζει συνεχεια σφαλμα ενεργοποιησης. το mi account το εχω ενεργοποιημενο στην πρωτη καρτα (vodafone). πρεπει να το ενεργοποιησω και στη δευτερη καρτα; ειναι απαραιτητο; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33611/
-
@geoanto555 το twrp την διαβαζει @pechr η καρτα ειναι no name, απ τους κινεζους (βλ. Ορεστης Τσανγκ) στην γιαννιτσων την πηρα, κι αφου την εκανα ενα ξεγυρισμενο format στο pc, εδω κι ενα εξαμηνο δουλευε αψογα. πριν απο αυτην ειχα δοκιμασει 2 kingston παλι απ τους κινεζους και δεν τις εβλεπε το rn2. με την no name ολα μια χαρα!!!
-
παιδια μια βοηθεια. ο γιος μου προσπαθησε να δοκιμασει μια flyme ρομ χωρις επιτυχια. εκανε wipe τα παντα εκτος sd και πηγε να κανει restore το backup που ειχε φροντισει να κρατησει απο πριν με την προτελευταια xtrv dev που ειχε, αλλα του εβγαζε συνεχεια ενα error 255.τελικα καταφερε και το ανοιξε, αλλα δεν επανηλθαν ολα οπως τα ειχε,απ οτι μου ειπε. μισες εφαρμογες, τα δεδομενα απ τις εφαρμογες του δεν μπηκαν σωστα κ. α. μικροπροβληματα. καμμια ιδεα;