Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 796.
-
INFO QUEST
ΜήνυμαΑυτο τι σας λεει; Xiaomi smartphones στην Ελλάδα. Τα μοναδικά με την επίσημη ελληνική ROM και δύο χρόνια εγγύηση Info Quest. Αποκτήστε τα στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Κωτσόβολος, Welcome Stores και μέσα από το you.gr. #XiaomiGreece #JustForFans xiaomi-greece.gr το εκανα copy απο τη σελιδα της Mi Greece στο facebook. Οταν λεει <επισημη ελληνικη ρομ> τι εννοει ο ποιητης; δεν πιστευω να <κλεβουν> τις δικες μας!
-
Παράθεση από Panos Batsoulis: “Παράθεση από greek_gene_70: “παιδια ξερει κανεις να μου πει πως να ψαξω να βρω το μαυρο εσωτερικο καπακι που καλυπτει το εσωτερικο του τηλεφωνου; αυτο με τις 11 βιδουλες; το εσπασα προσπαθωντας να το βγαλω να κουμπωσω την κεραια που ξεκουμπωθηκε (δεν ξερω πως). φυσικα το ξαναεβαλα και ειναι μια χαρα, αλλα μονο με την ιδεα οτι ειναι σπασμενο μ ενοχλει. το ψαχνω σαν back cover αλλα βρισκω μονο το εξωτερικο καπακι της συσκευης. πως αλλιως να το ψαξω; ” Middle housing …
-
οντως το Ν95 ηταν κορυφαιο. το ειχα κι εγω και το δουλευα με το MW 600της SONYERICSON. ημουν ολη μερα στο μηχανακι και σπανια εβγαζα το κινητο απ την τσεπη. Τωρα εχω redmi note 2 και οσον αφορα το car cit, οταν βαλω μπρος τ αμαξι συνδεεται αυτοματα εφοσον ειναι ανοικτο το bluetooth και στις δυο συσκευες. εχεις βαλει το bluetooth του κινητου να ειναι ορατο απο αλλες συσκευες;
-
παιδια ξερει κανεις να μου πει πως να ψαξω να βρω το μαυρο εσωτερικο καπακι που καλυπτει το εσωτερικο του τηλεφωνου; αυτο με τις 11 βιδουλες; το εσπασα προσπαθωντας να το βγαλω να κουμπωσω την κεραια που ξεκουμπωθηκε (δεν ξερω πως). φυσικα το ξαναεβαλα και ειναι μια χαρα, αλλα μονο με την ιδεα οτι ειναι σπασμενο μ ενοχλει. το ψαχνω σαν back cover αλλα βρισκω μονο το εξωτερικο καπακι της συσκευης. πως αλλιως να το ψαξω;
-
μηπως πρεπει να πατησεις το power για select;
-
κανε κανα δυο μερες ακομα υπομονη. το δικο μου μετα απο το τριημερο αρχισε να στρωνει
-
εως τις 18:00 ωρα ελλαδος νομιζω
-
Παράθεση από jobous: “Έχω βαρεθεί να ψηφιζω !!!! Καλά περίπατος !!!! Άμεσα αίτημα για ομαδικό ταξίδι των μελών του φόρουμ στην Κίνα για εκπαίδευση !!!! ” εχεις δικιο φιλε μου. πρεπει να παμε εκει να τους εκπαιδευσουμε. κι εγω μεσα καθε μερα +1
-
μια βδομαδα περιπου
-
Παράθεση από mike: “παιδια καλησπέρα καλή χρονιά.έχω πρόβλημα με το redmi note 2.φοραω την τελευταία stable xtrv.αλλά η μπαταρία καταναλώνεται υπερβολικά γρήγορα σε βαθμό που σκεφτομαι να γυρίσω σε miui 7.κάποια συμβουλη?η κάποιος με αντίστοιχο πρόβλημα? ” κι εγω επαθα το ιδιο. γυρισα σε 7.5.3 για λιγες μερες κι αφου το κινητο επανηλθε, ξαναπερασα την 8.1.3 και μεχρι στιγμης ολα καλα.