Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 796.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• εμενα παλι μου εστειλαν αυτο το tracking number 04194638273 για μια θηκη που παρηγγειλα στις 18/11 απο aliexpress και το 17track εχει κολλησει στο Γραφειο ανταλλαγης στο Guangzhou. Ελπιζω να το παραλαβω καποτε. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25652/

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• εχεις ενεργοποιησει το usb debbuging;

• Παράθεση από strumf13: “παιδιά έχω μεγάλο θέμα με την nohon μέχρι τώρα δεν την πολυχριάστικα οπότε δεν την χρησιμοποιούσα σήμερα όμως που την δούλεψα κλείνει συνέχεια. Είχα κλήση έκλεισε μετά το άνοιξα πήρα εγώ τηλ και όταν μιλούσα έκλεισε , το άνοιξα πριν να βάλω το pin ξαναέκλεισε μετά έκλεισε και μια φορά όταν ήμουν fb ...πάλι σε ελαττωματική έπεσα ? ” σε καποιον αλλον εδω με το ιδιο προβλημα, εστρωσε οταν αλλαξε τη ρυθμιση στο μενου Διαχ. Χρησης μπατ. εφαρμογων και το εβαλε στο Ανενεργο.

• το gaios ηταν παρατσουκλι απ τα νιατα μου(14-15 χρονων), αλλα τωρα στα 46 μου συνειδητοποιησα οτι μεγαλωσα ξαφνικα (κριση ηλικιας νομιζω το λενε οι ψυχολογοι) κι ετσι ενιωσα την αναγκη να το αλλαξω.

• βρε παιδια, το μεσημερι καθομουνα και χαζευα τις ρυθμισεις του προφιλ μου και μου ρθε η φαεινη ιδεα ν αλλαξω ψευδωνυμο. Να ξανασυστηθω τωρα; πρωην <gaiosgf>, υπαλληλος αντ/πειας ρουλεμαν, Γιωργος απο Επταπυργιο Θεσ/νικης, κτλ, κτλ, καλως ηρθα κτλ, κτλ,καλως με βρηκατε, κι αλλα τετοια χαζα. Αυτα. Αντε, οπως τα ειπαμε, ετσι;

• Παράθεση από pechr: “Να Γιώργο.. Είχα πάρει αυτή την θήκη (που αν την δεις μοιάζει αρκετά με battery cover) και είχα χαμηλό σήμα σε wifi και GSM. Αλουμίνιο.. μακριά !! Αν και ομορφαίνει αρκετά το κινητό, δεν... δεν... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24422/ ” εχω το ιδιο αλλα back cover (καπακι, οχι θηκη) και οντως μειωνει το σημα. ισως λογω της γυαλιστερης επιφανειας να αντανακλα το σημα; δεν ξερω.

• καθομαι στον καναπε μου κι αναπολω το παρελθον:πριν μερικα χρονια, ημουν κατοχος ενος νοκια Ν900 (linux) και στο αντιστοιχο νημα του γειτονικου μας φορουμ οπου συμμετειχα, τα παιδια που το κατειχαν το αθλημα, ελεγαν πως δεν πρεπει να φλασαρουμε ασυστολα και χωρις σοβαρο λογο, γιατι ετσι φθειρεται ο επεξεργαστης και σταδιακα μειωνεται η επεξεργαστικη ισχυς του. Και αναρωτιεμαι:εμεις που φλασαρουμε αβερτα-κουβερτα τη μια ρομ πισω απ την αλλη, μηπως ετσι καταπονουμε τον επεξεργαστη; Ισχυει αυτη η θ…

• Προβλημα με το σήμα.

gaiosgf - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

εξαρταται ποια πλακετα ειναι. Το RN2 εχει τη μητρικη πλακετα που εχει επανω της επεξεργαστη, ραμ, καρτες σιμ, καμερες κτλ, και μια πιο μικρη πλακετα κατω χαμηλα, πισω απο τα τρια πληκτρα. Αν ειναι η μικρη πλακετα με το προβλημα, κοστιζει γυρω στα 3-4 ευρω και εχω μια. Αν φταιει αυτη, σου την στελνω οποτε θες και πληρωνεις μονο την κουριερ. Αν φταιει ομως η μεγαλη πλακετα(μητρικη) δεν μπορω να βοηθησω. Σου τα λεω αυτα γιατι εχω αλλαξει μονος το ηχειο μου κι απ οτι θυμαμαι, η κεραια συνδεεται και …

• Προβλημα με το σήμα.

gaiosgf - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

τι ανταλλακτικο σου ειπαν οτι χρειαζεται; μου φαινονται υπερβολικα τα λεφτα.

• Αυτο δεν ειναι οδηγος. Ο Δ Η Γ Α Ρ Α ΕΙΝΑΙ.

• εδω και κανα δυο εβδομαδες εμφανιζονται απο το πουθενα κατι τετοιες εικονες κατα την πλοηγηση μου στο φορουμ με το κινητο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23884/ ειναι απ το φορουμ καποιο τρικ; μπας και ειναι απ τον browser (dolphin) που χρησιμοποιω; εμφανιζονται και σε σας; συνηθως ειναι αστειες εικονες ζωων, οπου μολις πατησω επανω τους εξαφανιζονται.

• σε μενα με thunder 8.0.2 δεν δουλευει (σνιφ σνιφ). RN2.