Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 796.
-
Γεια σου συμπατριωτη. Καλως ηρθες στην παρεα μας Μ αρεσει που καλωσοριζω αλλους, αλλα εγω δεν εχω συστηθει εδω κι ενα περιπου χρονο που ειμαι μελος. Λοιπον, ειμαι ο Γιωργος απο Επταπυργιο Θεσ/νικης, αποθηκαριος σε αντ/πεια ρουλεμαν skf, δυστιχισ..... εεε παντρεμενος ηθελα να πω, με 2 παιδια, αγορι 14 ετων-κοριτσι 10 ετων, ειμαι 46 χρονων και γκατζετακιας. Αυτααα. καλως σας βρηκα κι αλλα τετοια που λεμε συνηθως. ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ.
-
για το πρωτο θα πας εφαρμογη Τηλεφωνο και θα πατησεις παρατεταμενα το πληκτρο με τις 3 παυλες να μπεις στις ρυθμισεις της εφαρμογης,εκει θα βρεις Ρυθμιση εισερχομενων κλησεων. για το δευτερο, στο ιδιο μενου ρυθμισεων, κατω κατω υπαρχει η αυτοματη απαντηση, αν σε βολευει edit Για το ξυπνητηρι δεν γνωριζω αν γινεται σιγαση.
-
Νεκρό xiaomi
Μήνυμακαπου εχω μπλεξει τα μπουτια μου. θα τα ξαναπουμε αυριο. edit γυρναω πριν λιγο απ τη δουλεια και τι να δω! ο γιος μου (14 χρονων) το εχει φλασαρει με miflash και δουλευει ρολοι. τι να πω!!! μου εβαλε τα γυαλια. εγω παιδευομουνα χθες μεχρι τις μιαμιση το βραδι κι αυτος το φτιαξε σε μια ωρα.απ οτι μου ειπε, η διαδικασια προχωρησε οταν απενεργοποιησε αυτη τη χαζομαρα απ το pc για τον ελεγχο της ψηφιακης υπογραφης.ολα καλα. σας ευχαριστω για το χρονο σας.
-
Νεκρό xiaomi
Μήνυμαοκ ειναι κλειδωμενος. false γραφει. και τωρα; λεω να προχωρησω μ αυτον τον οδηγοforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22843/Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) ποια fastboot ομως; hennessy η kenzo; εδω κολλαω.
-
Νεκρό xiaomi
Μήνυμαμπα τιποτα. το pc το βλεπει αλλα στο cmd δεν το εμφανιζει.
-
Νεκρό xiaomi
Μήνυμαπως γινεται αυτος ο ελεγχος;
-
Νεκρό xiaomi
Μήνυμαο γιος μου που το ειδε λιγο πριν κλεισει, στο about phone, προλαβε και ειδε να γραφει qualcomm. τιποτα αλλο. μετα εκλεισε και δεν ξανανοιξε. αυτο σημαινει οτι εχει snapdragon; @Thracia αν εννοεις το μηκος της συσκευης, ειναι περιπου 14,9 ποντους.το φορτιστη του δεν τον εχω για να σου πω.δεν ξερω ποια fastboot να κατεβασω, γι αυτο ρωταω. ξεκινησα να κατεβαζω τη αυτην για το henessy.
-
Νεκρό xiaomi
Μήνυμαγεια σας εχω ενα redmi note 3 ενος φιλου του γιου μου brickaρισμενο, αλλα δεν ξερω ποιο μοντελο ειναι για να το φλασαρω. αν βοηθαει, εχει 2gb ram 16 rom και ειναι qualcom επεξεργαστη. μονο fastboot μπαινει. καμμια ιδεα;