Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 796.
-
καλως σας (ξανα) βρηκα.
-
Παράθεση από dmsili: “έχω το εξής πρόβλημα ,όταν βαζω ακουστικά και μετά τα αφαιρώ το τηλέφωνο διατηρεί την επιλογή των ακουστικών.μένει το σήμα πάνω δεξιά και αν παρω τηλέφωνο δεν λειτουργεί τπτ,μόνο με ακουστικά.είχα stable 7.5.3 και κατέβηκα σε 7.5.1 αλλά το πρόβλημα παραμένει. ” κι εμενα μου το κανε σ αυτες τις ρομ, αλλα οταν τα ξαναεβαζα και τα ξαναβγαζα κανα δυο φορες μετα εστρωνε. το δοκιμασες;
-
ναμαι κι εγω. αργησα λιγο (δυκολοι καιροι, πολλες υποχρεωσεις), αλλα τα καταφερα κι εγινα 12μηνος κι εγω. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ.
-
αν δεν διεγραψες τη ρομ, καντην ενα unzip και θα το βρεις
-
bluetooth Headphones
Μήνυμαγια να γινει αυτο, πρεπει και οι δυο συσκευες να υποστηριζουν καποιο πρωτοκολλο. αν θυμαμαι καλα λεγεται ADPA, ADPS καπως ετσι, δεν θυμαμαι.Το ειχα ψαξει πριν 5-6 χρονια και επειδη δεν εβρισκα τιποτα, αγορασα εναbluetooth με ενσωματομενο ραδιοφωνο.
-
Παράθεση από mpidis1974: “Οταν το κινητό δέχεται κλήση ενώ η ένδειξη της μπαταρίας είναι στο 15% ή στο 11% ή στο 7%(γενικά από 15% και κάτω) το τηλέφωνο.....σβήνει.Με το που γίνεται η εισερχόμενη κλήση και χτυπάει το τηλέφωνο μία φορά-αμέσως σβήνει. Και μάλιστα όταν το ανοίγω ξανά , δεν μπορώ να δω ούτε καν ποιος με κάλεσε.Δεν το κρατάει στην μνήμη σαν εισερχόμενη ή σαν αναπάντητη κλήση , ενώ λογικά θα έπρεπε , εφόσον χτυπάει το τηλέφωνο έστω και μία φορά. Υπάρχει κάποιος που συνάντησε αντίστοιχ…
-
Παράθεση από Agent_92: “υπάρχει κάπου το md5 για την 8.0.2 για redmi note 2? ” οριστε το md5 63b90baa67aa75ef7b28d8e31ae00608
-
ειναι πανευκολος οδηγος. εγω που ειμαι ασχετος με pc τα καταφερα με την πρωτη. αφου να φανταστεις εβαλα τον γιοκα μου (14 χρονων) να μου ξεζιπαρει και εγκαταστησει τα αρχεια. και εφτιαξα και το κινητο ενος αλλου, αφου ειχα ετοιμα πλεον ολα τα απαραιτητα αρχεια .
-
ακολουθησε αυτον τον οδηγοUnbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool δεν χρειαζεται να μπεις σε fastboot mode και η ολη διαδικασια γινεται χωρις μπαταρια.
-
πατησε πρωτα το volume down και μετα το power.