Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 796.
-
rom. Red mi note 2
Μήνυμααυτη ειναι η ελληνικη fastboot rom που θα εγκαταστησειςxiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-miui-hellas-tar-gz/ μολις τελειωσει η διαδικασια, θα κανεις τις αρχικες ρυθμισεις στ αγγλικα. μολις τελειωσεις και μπει το κινητο στη miui, κανεις factory reset ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και περνας αυτην xiaomi-miui.gr/community/wsif/…rmes-Stable-V8-0-1-0-zip/ με το twrp. αμεσως μετα και αφου ανοιξει το κινητο, εισαι ετοιμος να το απολαυσεις.
-
rom. Red mi note 2
Μήνυμααν δεν σου κανει κοπο διαβασε το πρωτο ποστ αυτου του νηματοςXIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone και θα τα καταλαβεις ολα.
-
παιδια θελω ν αλλαξω το πισω ηχειο (loudspeaker λεγεται;) στο redmi note 2.το παρηγγειλα απο aliexpress πρωτα και αφου μου εστειλαν λαθος ηχειο, μετα το πηρα απο vifokal. και οι δυο μου εστειλαν λαθος ηχειο, παρολο που ελεγε οτι ειναι γι αυτο το κινητο. ξερει κανεις να μου υποδειξει το σωστο για να το παραγγειλω; με λινκ αν σας ειναι ευκολο.
-
Παράθεση από morrison: “Τασος ή λουκας;;ποια είναι η διεύθυνσή του;;δεν τη βρίσκω στ σάιτ.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εχεις μηνυμα θα σου στελνα φωτο της καρτας του με τα πληρη στοιχεια του, αλλα δεν ξερω πως ν ανεβασω φωτο. δεν βρηκα επιλογη. σου εστειλα τα βασικα.
-
πολυ αργα. την περασα απο πανω απευθειας. μεχρι στιγμης ολα καλα. ενα reboot μονο μου κανε πριν λιγο ενω ημουν μεσα στην εφαρμογη του φορουμ, αλλα μπορει να φταιει κι ενα περιεργο θεμα που εβαλα. το πολυ-πολυ να επαναφερω το back up που φροντισα να κρατησω. ορεξη για παιχνιδια υπαρχει. ειδομεν. αμην.
-
καλησπερα κι απο μενα. μια απορια. εγω κι ο γιος μου εχουμε απο ενα redmi note 2/prime (ο γιος) και redmi note 2 εγω. με gkalen dev ογιος και 7.5.3. stable εγω. οταν συνδεω το prime στο pc με ενεργοποιημενη την επιλογη Usb debugging το pc το αναγνωριζει σαν δισκο :D/. μολις απενεργοποιω το usb debugging το εμφανιζει αμεσως σαν redmi note 2. ενω το απλο μοντελο που εχω εγω, με ενεργοποιημενο τον εντ. σφαλματων, μου το εμφανιζει αμεσως σαν redmi note 2.ειναι φυσιολογικο αυτο;
-
[label][/label] εχω φλασαρει ελληνικη fastboot μολις το πηρα και καπακι εβαλα stable 7.5.3(με factory reset εννοειται), miui 8 gkalen, και πριν λιγο εβαλα stable 7.3.2,ολες οι αλλαγες εγιναν με full wipes (και internal), αλλα σ ολες τις ρομ το ιδιο κανει. το ακουστικο δεν ακουγεται σχεδον καθολου και το ηχειο παραμορφωνει πολυ. μονο σε κατι ηχους σε στυλ beep beep ακουγεται καθαρα. στα mp3 mp4 χαλια
-
Παράθεση από nikostrex: “Το αν σου λέει ψέματα είναι ενας αλλος παραγοντας..ποτε δεν θα σου ελεγε οτι του επεσε κατι υγρο . Γνωμη μου είναι αφου έχεις και στο ακουστικό αλλά και στο ηχείο πρόβλημα και δεν σχετίζεται απο καποιο software, μάλλον δεν το γλυτώνεις το service. Ψαξε λιγο στο νετ για αγορά ηχειου/ακουστικού, φθηνά είναι έτσι και αλλιώς ” λες να δοκιμασω να το κανω μονος μου; απο αθηνα το αγορασε το δεκεμβριο και μου εδωσε και αποδειξη αγορας ο ανθρωπος. πιστευω το καλυπτει η εγγυηση ετ…