Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 796.
-
αυτος ο ελεγχος απο το CIT που λετε πως γινεται; εχω κι εγω προβλημα:το ηχειο παραμορφωνει και σε χαμηλη ενταση και σευψηλη, και δεν παιζει δυνατα, οπως το πρωτο redmi note 2 που εχω. αλλα και το ακουστικο δεν ακουγεται σχεδον καθολου. το κινητο το πηρα μετ/μενο, γνωριζοντας το προβλημα και πιστευα οτι θα στρωσει με καθαρη εγκατασταση, αλλα ατυχησα. δοκιμασα τελευταια dev, stable και τωρα ειμαι με miui 8 gkalen. ολες οι αλλαγες ρομ εγιναν με full wipes. τι λετε;
-
αν μου επιτρεπουν οι mods να δωσω ενα λινκ απο ενα γνωστο σαιτ αγγελιων, οπου καποιος πουλαει διαφορα αντ/κα για το redmi note 2/prime σε πολυ καλη τιμη. πχ δυο μπαταριες, οθονη, πλακετα κεραιας, κα. ειναι σταυρουπολη θεσ/νικης τωρα προσεξα οτι η αγγελια μπηκε πριν 22 μερες, οποτε δεν ξερω αν ισχυει ακομα. δεν χανετε τιποτα ομως να δοκιμασετε.
-
Redmi note 2
Μήνυμααυτο: Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) ή αυτο: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 2 (Για πρώτη φορά) ή απλα ενα wipe cache+dalvick cache+wipe data =factory reset απο το twrp.
-
Παράθεση από ktsiaras: “Παράθεση από gaiosgf: “Παράθεση από ktsiaras: “Καλημέρα θερμή παράκληση αν υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη να βοηθήσει κάποιον που δεν γνωρίζει το αντικείμενο( βρίσκεται εκει τώρα) και έχει μείνει χωρίς κινητό να το κάνει flash με μια fastboot και μετά να περάσει μια stable. ΡΝ2 ήρθε με μία rom (άγνωστο ποια) από το κινεζομάγαζο το οποίο το δούλευε έτσι για κάποιους μήνες και στην προσπάθεια να το γυρίσει σε lite mode μετά την επανεκκίνηση άνοιξε και έχει μείνει κολλημένο…
-
Παράθεση από ktsiaras: “Καλημέρα θερμή παράκληση αν υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη να βοηθήσει κάποιον που δεν γνωρίζει το αντικείμενο( βρίσκεται εκει τώρα) και έχει μείνει χωρίς κινητό να το κάνει flash με μια fastboot και μετά να περάσει μια stable. ΡΝ2 ήρθε με μία rom (άγνωστο ποια) από το κινεζομάγαζο το οποίο το δούλευε έτσι για κάποιους μήνες και στην προσπάθεια να το γυρίσει σε lite mode μετά την επανεκκίνηση άνοιξε και έχει μείνει κολλημένο στο mi Αν υπάρχει κάποιος που να διαθέτη τον χ…
-
κατσε λιγο γιατι και σε μενα δεν το κανει. πηγα να το παιξω εξυπνος και την πατησα. δοκιμασα κληση ενω ειχα ανοιχτο το here maps και μετα με τον dolphin browser. και στις 2 περιπτωσεις μου ανοιγε την εφαρμογη του τηλεφωνου, ειτε ειχα ανοιχτες τις προαναφερομενες ρυθμισεις ειτε κλειστες. χμμμ... με προβληματισες τωρα. την 7.5.3 την περασα το σαββατο. απ οτι θυμαμαι ομως, χθες ή προχθες με πηρε καποιος ενω ημουνα fb και μου εβγαλε ειδοποιηση στη μπαρα και απαντησα απο κει. θα το ψαξω λιγο και θα ε…
-
απο τις 3 τελειτσες θα μπεις στο recovery. πρωτα φροντισε να κρατησεις backup τα δεδομενα σου (φωτο, βιντεο, μουσικη, επαφες κτλ.), μετα φροντισε να εχεις τη ρομ σε μια καρτα μνημης, και αφου μπεις στο recovery, πας Wipe-Advansed-επιλεγεις ΜΟΝΟ τα 3 wipes (cache-dalvick cache-data), σερνεις το βελακι προς τα δεξια αργα-αργα και μολις τελειωσει πας πισω στο αρχικο μενου του recovery, (ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ REBOOT TO SYSTEM). Απο το αρχικο μενου επιλεγεις Install, βρισκεις το αρχειο της ρομ που φρ…
-
εγω σημερα χρησιμοποιησα το gps και δουλεψε κανονικα.οσο για το swiftkey, ενω δεν το χρησιμοποιουσα και το διεγραφα μετα απο αναβαθμισεις, σημερα αρχισα να το χρησιμοποιω και υπηρχε εγκατεστημενο ηδη. τι να πω! ξαναδοκιμασε να περασεις τη ρομ με wipe data μπας και το εμφανισει. εγω ετσι την περασα. ή αν θες ξεζιπαρε το ζιπ τιπ της ρομ και παρτο απο κει.
-
Κλείδωμα οθόνης
ΜήνυμαΡυθμισεις-κλειδωμα οθονης και βαζεις εναν κωδικο. Τωρα που το κοιταξα κι εγω, δεν βλεπω να εχει αλλες επιλογες. Πως κι ετσι!!!