Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 796.
-
Αυτο θα ηταν χρησιμο Original Xiaomi Bluetooth Headset Earphone Handsfree Headset LYEJ01LM Black Color
-
Συνδεση με tv,mhl.
Μήνυμαάστο καλυτερα.με βλεπω να πηγαινω κατευθείαν για smart tv απ το να μπλέξω με πατεντες που δεν ξερω αν δουλεψουν.
-
Συνδεση με tv,mhl.
Μήνυμαεγω εχω τηλεοραση παλιου τυπου,με scart.ξέρει κανείς αν μπορώ να βαλω αυτό το easy cast χρησιμοποιώντας καποιον αντάπτορα hdmi σε scart;
-
Παράθεση από mixaliscy: “@kosmasdel Καλού κακού πάρε ένα backup να έχεις αλλά νομίζω θα είσαι οκ @gaiosgf για αυτήν εδώ λες? ” οχι,το λινκ που δινεις ειναι η 7.2.3 stable την οποια και φοραω.Εγω λεω αυτην[Ενημέρωση 15-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.3 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! Αλλα μαλλον δεν ειναι ακομα διαθεσιμη για το δικο μας απ οτι βλεπω.
-
Παράθεση από pechr: “Θα δημιουργησεις λογαριασμο revolut. Θα στελνεις απο τον λογαριασμο σου στον λογαριασμο revolut και θα αγοραζεις με την revolut. Εχει οδηγο στο φορουμ.. Γραψε στην αναζητηση revolut και θα στο βγαλει. Ειναι του GR_Macedon ” Αυτο το ξερω.Εχω ηδη και την καρτα.Νομιζα εννοουσες αλλον τροπο.Σ ευχαριστω.
-
Παράθεση από pechr: “Αν και είναι καλύτερα να κάνεις τις αγορές σου με paypal δεν είναι απαραίτητο και αδιέξοδο αν δεν έχεις paypal. Μπορείς να αγοράσεις και απευθείας με την χρεωστική/πιστωτική σου. Για παράδειγμα θα σου πω ότι τα εξαρτήματα για ηλεκτρονικά τσιγάρα τα αγοράζω απο fasttech.com απευθείας με χρεωστική (mastercard ή visa) ” Πως το καταφερνεις;Εγω με χρεωστικη της πειραιως (visa) δεν μπορω να παραγγειλω, λογω capital control.Υπαρχει καποιος τροπος και δεν το ξερω;
-
Καλησπερα κι απο μενα.Αγορασα αυτο το ρολοι -κρυφη καμερα2016 New Mini Hidden Wrist Watch 8GB Video 1280*960 Spy Watch Camera DVR DV Waterproof Camcorder Free Shipping, $14.2 from egomall on m.dhgate.com | DHgate Mobile και στις οδηγιες λεει οτι ο η/υ το αναγνωριζει σαν εξωτ. μνημη.Το συνδεω στο redmi note 2 prime μου,(τελευταια ελληνικη stable ,με καθαρη εγκατασταση)με ενα ανταπτορακι otg,αλλα δεν το βλεπει καθολου.Υπολογιστη δεν εχω (για λιγες μερες) για να το δοκιμασω,αλλα το κινητο δεν θα πρ…
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Antonios Gagas: “έκανα τα βήματα με την σειρά τζίφος,δεν θέλει να ξεκινήσει,μόλις κάνω επανεγκατάσταση ξεκινάει,στην επανεκκίνηση ξανά πάλι τα ίδια ” Διάβασε στα σχόλια της εφαρμογής στο playstore αν έχουν και άλλοι πρόβλημα με την εκκίνηση της εφαρμογής ” απο τι διαβασα δεν ειδα κατι σχετικο με μενα ” Σ εμενα δουλευει κανονικα με ελληνικη stable (τελευταια +προηγουμενη) με οποιο ειδος χαρτη κι αν επιλεξω.το τσεκαρα μολις τωρα.