Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 796.
-
αργησα να δω το μυνημα με το λινκ, αλλα το εβαλα κι ολα καλα. σας ευχαριστω. καθε φορα ομως που ανοιγω την εφαρμογη, μου πεταει ενα μυνημα για κατεβασω καποιους ηχους. παταω ληψη αλλα δεν κανει τιποτα. απλα φευγει το μυνημα απ την οθονη.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58570/
-
παντως στο mido μου η νεα ρομ εχει πολλα κολληματα, καθυστερηση στο ανοιγμα εφαρμογων, μεχρι και reboot μου κανε για πρωτη φορα εδω κι ενα χρονο που το εχω. ας ελπισουμε με cn source να σωθει η κατασταση.
-
οχι, δε βασιζομαι. ηδη εβαλα αλλη εφαρμογη προσωρινα. απλα απορησα.
-
παιδια μια απορια σχετικα με την εφαρμογη του ρολογιου, που δεν δουλευει σε μερικους με την νεα ρομ:παρολο που δεν ανοιγει η εφαρμογη, μου δειχνει στη μπαρα ειδοποιησεων την ενδειξη για τα ξυπνητηρια που εχω ρυθμισμενα,αυτο τι σημαινει; θα χτυπησει το πρωι το ξυπνητηρι ή οχι;
-
Παράθεση από marabu: “Περασμένη arwma σε mido με την προηγούμενη dev , στην προσπάθεια να μπω στο ξυπνητήρι από την αρχική οθόνη δεν μπαίνει και βγαίνει το εξής σφάλμα με σύνοψη ” το χω κι εγω αυτο το προβλημα. εχει αναφερθει και στο en. miui. com οτι οσοι ειχαν πανω απο 2 ξυπνητηρια εχουν αυτο το θεμα τωρα. ας ελπισουμε να διορθωθει συντομα. εγω εβαλα ενα ρολοι απο play store να κανω τη δουλεια μου προς το παρων.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από gaiosgf: “στο mido το ρολοι δεν ανοιγει μετα το update. μου βγαζει αναφορα... κτλ. εκανα εκκαθαριση δεδομενων αλλα δεν εγινε τιποτα. θα βρουμε λυση μεχρι αυριο ή να γυρισω πισω; ” Έχει αναφερθεί το ίδιο πρόβλημα και στο en.miui.com και είναι Bug του Source αλλά παραδόξως δεν συμβαίνει σε όλους.Μάλλον εμφανίζεται το πρόβλημα σε αυτούς που έχουν ορίσει παραπάνω από 2 ξυπνητήρια.. Περίμενε μέχρι αύριο μήπως βγάλουν Fix.... (Αν δεν βιάζεσαι) ” μεχρι αυριο βραδυ μ…
-
στο mido το ρολοι δεν ανοιγει μετα το update. μου βγαζει αναφορα... κτλ. εκανα εκκαθαριση δεδομενων αλλα δεν εγινε τιποτα. θα βρουμε λυση μεχρι αυριο ή να γυρισω πισω;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
η αναβαθμιση που μου ηρθε για το mido τι ειναι; cn source ή global;την κανω κανονικα;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
το ιδιο και στο mido
-
σε mido ολα καλα ευχαριστουμε
-
-
Παράθεση από aboulafia: “Παράθεση από gaiosgf: “δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερη. πρεπει ναναι στανταρ αυτες οι ασφαλειες. ” Μια και μου αρέσει λίγο να σκαλίζω τα πράγματα, είπα να δω κανα βιντεάκι στο γιουτιουμπ με κάποιον που θα άλλαζε αυτή την ασφάλεια (σίγουρα κάτι θα υπάρχει λέω). Και με μια αναζήτηση βρήκα αυτό εδώ το βιντεάκι με τον τύπο που άνοιγε έναν φορτιστή αυτοκινήτου ίδιο με τον δικό μου (αν ήταν μαύρος δηλαδή θα ήταν ακριβώς ίδιος). Δεν είμαι σίγουρος βέβαια ότι είναι και το ίδιο …
-
-
-