Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 796.
-
σε mido ολα καλα. ευχαριστουμε.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@djfloor μηπως εχεις magisk για ροοτ; εγω απο χθες το βραδυ που το εβαλα στο mido μου, 3 φορες το βρηκα κλειστο. και το bluetooth εκλεινε μονο του. ξηλωσα το magisk και ησυχασα. οσο για το γραναζακι των ρυθμισεων στην μπαρα ειδοποιησεων, σε μενα υπαρχει κανονικα.
-
στο δικο μου mido δουλευει το led κατα τη φορτιση, απλα προσεξα οτι δυο βραδυα (χθες και προχθες) με την 8.7.26, ενω το αφησα ολο το βραδυ να φορτισει με αναμμενο το led, το πρωι ηταν στο ιδιο ποσοστο που το ειχα βαλει το προηγουμενο βραδυ. δεν φορτιζε δηλαδη. θα το δω και σημερα το βραδυ και βλεπουμε.οταν ειναι ενεργοποιημενη η συσκευη, φορτιζει κανονικα.
-
@trata μονο στην οθονη κλειδωματος το δειχνει. ελπιζουμε να διορθωθει σε επομενο update. ειναι bug της xiaomi, οχι της ελληνικης κοινοτητας.
-
παιδια καλημερα. προσεξα οτι απο προχθες που εβαλα τη 8.7.26,οταν εχω κλειστο το mido δεν φορτιζει. αναβει το λαμπακι κανονικα, αλλα οταν ανοιγω τη συσκευη, ειναι στο ιδιο ποσοστο η μπαταρια που ηταν πριν απ την απενεργοποιηση της συσκευης. μολις την ενεργοποιησω φορτιζει κανονικα. υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα ρομ; φορτιστης μανισιος εννοειται.
-
σε mido ολα καλα. ευχαριστουμε παιδια.
-
- Καλημερα. Αγορασα μια καρτα σιμ απο την LTEL. Μου εδωσαν μια σιμ με αριθμο κροατιας, η οποια για να δουλεψει στην ελλαδα, πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια περιαγωγης. Ολα καλα μεχρι εδω. Δουλευει κανονικα στο δικτυο της cosmote, αλλα δεν συνδεεται σε 4g δικτυο. Μονο 3g. Μιλησα με την εταιρια, ελεγξαμε ρυθμισεις και φαινονται ολα σωστα. Μου ειπαν μηπως ειναι καποια αλλη ρυθμιση της συσκευηςπου μας διαφευγει. Θα το ψαξουν και θα με καλεσουν. Μηπως εχει κανεις αναλογη εμπειρια και ξερει …
-
κατάσταση 900Ε
Μήνυμααν χρειαστεις deep flash cable και εισαι θεσσαλονικη, εχω να σου δωσω.
-
@savchr Ρυθμισεις>Προσθετες ρυθμισεις>Ακουστικα & εφε ηχων>Απομακρυσμενα κουμπια ακουστικων. Μαλλον αυτο ψαχνεις.
-
Καλιμπράρισμα οθόνης
gaiosgf - - Ο καφενές μας
Μήνυμαδοκιμασες να την ξεκουμπωσεις και να την ξανακουμπωσεις;
-
-
-
-
-
Παράθεση από chief: “Σήμερα στο kenzo του αδερφού μου ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το κουμπί του wifi. Δε μπορώ να ανοίξω το wifi ούτε από το κουμπί συντόμευσης κατεβάζοντας την οθόνη, ούτε από τις ρυθμίσεις. Σα να μη λειτουργεί το touch, ωστόσο όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά. το κινητό έχει την xtrv 9.2.1.0. Δοκίμασα wipe dalvik/art cache, cache, και ξανα flash την ίδια rom από πάνω αλλά τίποτα. Καμιά άλλη ιδέα? ” μηπως βαλατε καμμια αλλη ρομ τελευταια; εγω ειχα το ιδιο προβλημα στο mi…
-
Παράθεση από afana: “Ευχαριστω για την απάντηση! δεν έχω ιδέα πως γίνεται αυτο που λες και δεν νομίζω ότι θέλω να μπω στη διαδικασία να "βάλω χέρι" τόσο βαθιά στο τηλέφωνο! βρήκα στο φόρουμ εδώ μια απάντηση που ίσως δουλέψει και θα τη δοκιμάσω σήμερα αύριο.... αν δουλέψει να δώσω φιντμπακ εδώ! ” δοκιμασες βαλε-βγαλε μερικες φορες; συνηθως στρωνει ετσι.