ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
Παράθεση από demakhs: “ο @vrs5 είναι 8ος! o @vrs5 δεν είναι πρώτος!! ο @vrs5 είναι 8ος! o @vrs5 δεν είναι πρώτος!! ο @vrs5 είναι 8ος! o @vrs5 δεν είναι πρώτος!! διαδώστε το στα πέρατα της οικουμένης! ” @vrs5 κάποιος σώπασε σήμερα... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
προχθές είχε κι εμένα την πρώτη πτώση, ευτυχώς όμως ήταν σε μαλακό δάπεδο γυμναστηρίου, γιατί δεν έχω ακόμα τζαμάκι στο κινητό. Αν ήταν σε σκληρό δάπεδο, σίγουρα θα είχε σπάσει κάτι.
Παράθεση από KStoubas Gaming: “Βρήκα όμως ότι υπήρχε και ένας νέος τρόπος προστασίας που λέγεται liquid-armor ,κάνει για όλες τις οθόνες των κινητών ή οποιαδήποτε επιφάνεια από γυαλί και δεν φαίνεται καθολου. ” Το έχεις χρησιμοποιήσει; Το θέμα είναι, αν πέσει το κινητό να μην σπάσει το τζάμι. Συνήθως τα temperetted glass το αποτρέπουν αυτό.
Κάτι που παρατήρησα σήμερα. Ξεκλειδώνω με το δαχτυλικό αποτύπωμα, και με το άλλο χέρι κρατάω το κινητό, με ένα δάχτυλο να καλύβει την υποδοχή του usb, και ένα άλλο να καλύβει την υπέρυθρη θύρα, το κινητό κλειδώνει. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο;
Παράθεση από stayrosbts: “Που θα βρούμε τα καρτούν; ” ψάξε-ψάξε δεν θα τα βρείς... πέρα απο την πλάκα, πρέπει να κάνεις συνδρομή vip για να μπορείς να πάρεις μέρος και να σου εμφανίζονται
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579