Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 653.
-
Παράθεση από NasDriver: “Σίγουρα θέλει factory reset για την μετάβαση από MIUI 7 σε MIUI 8 ” Μήπως δεν χρειάζεται; εκτός και αν αναβαθμίζετε και η έκδοση android.
-
την πέρασα κατευθείαν απο πάνω απο την 8.1.3.0 και μετά wipe cache & dalvik
-
Όλα καλά με την 8.1.8.0, και η μπαταρία σούπερ τώρα, 2,5 με 3 μέρες συνήθως μου κρατάει, που συνήθως το φόρτιζα κάθε μέρα με την προηγούμενη ρομ
-
όντως πάει πολύ καλά απο μπαταρία σήμερα. Αντε να δω και με πλήρης φόρτιση πόσο θα μου κρατήσει.
-
όλα καλά κι απο μένα, δουλεύει μια χαρά. Και πιστεύω και απο θέμα μπαταρίας θα είναι οκ. Απο το βράδυ μέχρι το πρωί κατέβηκε μόνο 3%, που με την 8.1.3 συνήθως μου έτρωγε πάνω απο 10%.
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
Μήνυμαμακάρι να μπορούσα να γράφω όλη μέρα στο φόρουμ...
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
Μήνυμαέχω βρει κάμποσους εγώ, αλλά πριν 2 βδομάδες έκανα πάλι vip συνδρομή, αλλά τίποτα ακόμα...
-
Μήνυμαεγώ πότε θα ξαναβρώ φιγούρες;
-
Xiaomi Redmi Note 4. Κυκλοφορεί και σε νέα έκδοση με Snapdragon 625
pit13 - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμαμπορούμε να αγοράσουμε απο mi.com; Μου βγάζει επιλογή buy now, ενώ πιο παλιά δεν υπήρχε αυτή η επιλογή...
-
Xiaomi Redmi Note 4. Κυκλοφορεί και σε νέα έκδοση με Snapdragon 625
pit13 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΣούπερ το μαύρο, αλλά αν κυκλοφορήσει και σε κπλέ, το προτιμάω...
-
2 μέρες τώρα, δεν μπορώ να συνδεθώ. θα κάνω και μια επαννε κίνηση του κινητού, μπας και...
-
Καλημέρα. Μόλις έκανα την αναβάθμιση και μου έβγαλε κανονικά το τηλέφωνο στην συσκευή. Στην προηγούμενη έκδοση, δεν μου αποθήκευε την επιλογή να μπορώ να βλέπω ποιος με καλεί.
-
. Συγχαρητήρια, η ΚΑΛΥΤΕΡΗ κοινότητα!!!
-
pit13. Μπαίνω για άλλους 2, με account φίλων μου, και ίσως καταφέρω για άλλους 2, αν θυμηθώ τους κωδικούς
-
@thanos8 τελικά ήθελε την ενημέρωση του firmware. Είχα να το δουλέψω και κάμποσες μέρες, λόγω του ότι περίμενα να λουράκια. Το άλλο θέμα που έχω, είναι πως δεν κρατάει την επιλογή να φαίνονται οι πληροφορίες των επαφών. Πρέπει να το γυρίσω σε κινέζικα; και μετά να ξανα αλλάξω γλώσσα;