Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 653.
-
@MIUI_ART σ'ευχαριστώ. το κινητό μπήκε με την 6.10.20
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Βάλε την προηγούμενη Version που είχες. ” Πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό; format data;
-
δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα στο mi account. Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Invalid Device ID: Device ID must be a valid IMEI or Mac address. Without device ID, some Mi Account and Mi cloud features won't be available
-
Αναζήτηση android tv box
pit13 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαέστρωσε με απενεργοποίηση του hdmi cec. Ευχαριστώ @Thracia
-
Αναζήτηση android tv box
pit13 - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@giasoy την έχω κάνει την αναβάθμιση κι εγώ. Απλά θέλω να δοκιμάσω στην τηλεόραση μου, να το συνδέσω με το hdmi που είχε το κουτί. Γιατί το σύνδεσα σε μια άλλη με αυτό το καλώδιο, και μου έβγαλε κανονικά Ελληνικά. Θα δοκιμάσω και θα σας πω
-
Αναζήτηση android tv box
pit13 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαέχω 1 εβδομάδα το Mini M8S II. Μπορώ να πω πως είμαι πολύ ικανοποιημένος, μιας και το χρησιμοποιώ κυρίως για το kodi. Το μόνο θέμα που έχω, είναι πως όταν το κλείνω, και μετά το ανοίγω την άλλη μέρα, πρέπει να φτιάχνω συνέχεια την γλώσσα.
-
Τελικά το σύνδεσε με usb στον υπολογιστή, και χωρίς να κάνει κάτι, έφτιαξε απο μόνο του...
-
Δεν έχει τέλος το ελληνικό εμπορικό δαιμόνιο. Μετά την ψησταριά που γυρίζει με την κίνηση του δακτύλου και τον χαρταετό που πετά μόνος του. Ο λόγος για μια νέα ψησταριά που διατίθεται από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, έχει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi και 3G, ενώ με την κάμερα που διαθέτει μπορεί να στέλνει εικόνες σε κινητό και τάμπλετ ή να τις ανεβάζει αυτόματα στον λογαριασμό του χρήστη στο Instagram. Επίσης, μέσω ειδικής εφαρμογής, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί και να ρυθμίζε…