Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 653.
-
Κόλλησε στο FastBoot !
pit13 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμα@slipknotas χαίρομαι που το έφτιαξες κι εσύ το κινητό.
-
Νεο μέλος (redmi note 4)
ΜήνυμαΗ μεγαλυτερη έκδοση για το RN4 είναι 3/64, και την έχω βρει απο Ελλάδα στα 230€. Στο εξωτερικό την βρίσκω στα 208€.
-
Νεο μέλος (redmi note 4)
Μήνυμαστο redmi note 4 3/64 θα πάω όχι mi4. Δικό μου λάθος που λέω 4άρι βέβαια.
-
Νεο μέλος (redmi note 4)
ΜήνυμαΑξίζει απο mi3 να πάω στο 4άρι; Το κινητό θα το πάρω απο Ελλάδα στα 230€ το 4αρι. Το redmi pro 3/32 πάει στα 270€. Αν το έπαιρνα απο εξωτερικό, σίγουρα θα διάλεγα το pro
-
Νεο μέλος (redmi note 4)
ΜήνυμαΤην άλλη εβδομάδα θα γίνει η αγορά μάλλον, οπότε θα το σκεφτώ. Αν και πλησιάζω προς το 4αρι
-
Νεο μέλος (redmi note 4)
ΜήνυμαΤο redmi pro θα το έπαιρνα μόνο και μόνο για εφέ, και καλά 2 κάμερες . Καταλήγω στο redmi note 4.
-
Νεο μέλος (redmi note 4)
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ορίζει πλέον μια νέα κατηγορία, μεταξύ της κυριλάτης mi και της¨"μετριαδούρας" Redmi, όπως "είπε" και ένας σοφός! ” Θα συμφωνήσω διαφωνόντας. Πρόσεξε, είναι redmi και το pro. Άρα είναι στην κατηγορία "μετριαδούρας"
-
Νεο μέλος (redmi note 4)
ΜήνυμαΜε τις δυο κάμερες λογικά θα έχει καλύτερη φωτογραφία, αλλά αυτό δεν με πολυνοιάζει. Απλά βλέπω πως τα υπόλοιπα είναι σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά, κι εκεί είναι που έχω κολλήσει. Να δώσω τα 30 με 40 ευρώ παραπάνω ή όχι.
-
Νεο μέλος (redmi note 4)
Μήνυμα@ste3001 γιατί μου το κάνεις αυτό; Είχα αποφασίσει να πάρω το redmi pro, και με τις φωτογραφίες που ανεβάζεις και τις καλές κριτικές, θα με κάνεις να το αγοράσω κι εγώ το 4αρι.
-
Vickmall έκπτωση
ΜήνυμαΚαλημέρα. Οι πόντοι στον vickmall είναι κάτι σαν έκπτωση;
-
Κινητό στην κατάψυξη
pit13 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜακάρι να ήταν θέμα ρομ, αλλά δύσκολο, λογικά θα πήρε υγρασία απο μέσα. Θα πω να μου το στείλει να κάνω μια προσπάθεια, και ότι γίνει...
-
Κινητό στην κατάψυξη
pit13 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣίγουρα χωρίς σακουλάκι θα ήταν. Οπότε να μην ασχοληθώ καθόλου σχετικά με ρομ;
-
Κινητό στην κατάψυξη
pit13 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαιδά κάτι που άκουσα σήμερα. Μια γνωστή μιας φίλης μου, είχε ζεσταθεί το κινητό, και το έβαλε στην κατάψυξη. Το κινητό δεν ξανάνοιξε. Αυτό έγινε την πρώτη ή δεύτερη μέρα του κινητού. Επίσης το φόρτιζε με άλλο φορτιστή και όχι της xiaomi. Λέτε το κινητό να χάλασε, ή να το πάρω να προσπαθήσω να αλλάω ρομ και να βάλω την Ελληνική;
-
Νεο μέλος (redmi note 4)
ΜήνυμαΜην ευχαριστείς εμένα. Τα παιδιά που έχουν φτιάξει την κοινότητα να ευχαριστείς, που έχουμε τις λύσεις σε όποια προβλήματα μας παρουσιάζονται