Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 653.
-
Παρουσίαση του Mi Band 2
ΜήνυμαΜόλις το παράγγειλα απο vickmall
-
Παράθεση από maddoctor: “Λοιπόν παράγγειλα 3 (είμαι large τύπος....) και μου κόστισε μόλις 6$ (μειώθηκε με κάτι πόντους επειδή τώρα γράφτηκα), άρα στην φοβερή τιμή των 5€ περίπου! Και να σκεφτείς ότι θα ήθελα 36€ κανονικά. Ακόμα και κατά το ήμισυ να είναι καλά, το κέρδος των 31€ νομίζω το υπερκαλύπτει! ” Λοιπόν, δοκίμασα προχθές τα ξυραφάκια. Δεν παρατήρησα καμία διαφορά στο ξύρισμα, απο αυτά που αγοράζουμε απο Ελλάδα. Το μόνο που λείπει, είναι η πίσω λεπίδα, που είναι και καλά για την φαβορίτα.
-
Παρουσίαση του Mi Band 2
Μήνυμαμάλλον πως θα το αγοράσω κι εγώ. Με κουπόνι απο τον yeso, θα το παρω στα 30€
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: uksolarseller Την Διεύθυνσή της (URL): ebay uksolarseller Tι ακριβώς αγοράσατε: New Creative Dinosaurus 3D Stereo Ceiling Living Room Bedroom Wall Sticker UR USB 2.0 2.5 Inch SATA Enclosure External Case Την ημερομηνία αγοράς: 19/7/16 και 23/6/16 ανίστοιχα Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 10 και 11 ημέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή …
-
Κόλλησε στο FastBoot !
pit13 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμακι εγώ έψαχνα αλλά δεν έβρισκα απο Ελλάδα, και τελικά βρήκα χθες με 21 ευρώ + 6 μεταφορικά. Τώρα όμως θα περιμένω αυτή απο ebay.
-
Κόλλησε στο FastBoot !
pit13 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμα@nivaz ψάξου για μπαταρία. Αν δεν θέλεις να περιμένεις 15 με 20 μέρες απο εξωτερικό, δες αν βρεις απο κανένα κατάστημα στην Ελλάδα.
-
Xiaomi Redmi Pro: Επίσημα με οθόνη 5.5″ AMOLED, δεκαπύρηνο Helio X25
pit13 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαιδιά στις οθονες 2,5D δεν κανουν τα τζαμακια πανω, ολοι εχουν αυτο το προβλημα. Δεν κάθεται με τίποτα πάνω.
-
Κόλλησε στο FastBoot !
pit13 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαθέλω να πιστεύω μέχρι 10 Αυγούστου να την έχω. Είναι παραγγελία απο ebay, και δεν έχω tracking number. Άσε που άργησε 2 μέρες να την στείλει, απο την ημέρα που πλήρωσα
-
Κόλλησε στο FastBoot !
pit13 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από nivaz: “ ” Ότι και να έκανα, δεν άνοιγε το κινητό, μόνο να αναβοσβήνει το logo mi. Και παράγγειλα κι εγώ μπαταρία, μιας και είδα στα προηγούμενα μηνύματα πως λύθηκε το θέμα.
-
Κόλλησε στο FastBoot !
pit13 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαπεριμένω να έρθει η μπαταρία και μετά θα σας πω. Πάντως o @billias που είχε το ίδιο πρόβλημα, έφτιαξε το κινητό με καινούργια μπαταρία.