Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 653.
-
Κινητά και αξεσουάρ δωρεάν ή σε προσφορά μόνο για τα μέλη του φόρουμ!
pit13 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈχει και το everbyuing προσφορές, αλλά δεν ξέρω πως να βάλω τον σύνδεσμο everbuying. Πιστεύω να είναι σωστό το λινκ
-
ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟ
Μήνυμαθα σου πρότεινα xiaomi Mi4c αν δεν θέλεις να δώσεις πολλά λεφτά.
-
Κινητά και αξεσουάρ δωρεάν ή σε προσφορά μόνο για τα μέλη του φόρουμ!
pit13 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαπροσφορές για το σαββατοκύριακο απο coolicool
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από GR_Macedon: “Άρα από τουδε και στο εξης θα πρέπει να προσέχουμε πως τζιφραρουμε, τουτέστιν, να τα γραφουμε έτσι ωστε να ρολαρουν ως γαργαρο νεράκι.... ” Ορθά τα έγραψες μωρέ σύντεκνε, γιατί διάλε τσι απολυμάρας μας εάν δεν κατέουν ίντα γράφουμε ετά χάμω. ” Κοπέλια, και ότι είπαμε, νερό κι αλάτσι...
-
συγχαρητήρια παιδιά!!!!!
-
Έχουμε κανένα νεότερο;
-
Power Bank Xiaomi
ΜήνυμαΜέσω paypal balance; Υπάρχουν οδηγοί στο φόρουμ, για να κάνεις αγορά μέσω paypal.
-
να σας ρωτήσω, στο messenger γιατί δεν μένει το αναδυόμενο παράθυρο της επαφής, μόλις πατήσω να μην φαίνεται η συνομιλία; Το έχω ρυθμίσει και απο τα δικαιώματα και απο την εφαρμογή να φαίνεται. Στην προηγούμενη ρομ ήταν οκ
-
xiaomi MiTV 3
pit13 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΩραία. Πιστεύω να έχει και σάιτ και να μπορούμε να παραγγέλνουμε τα xiaomi μας.
-
xiaomi MiTV 3
pit13 - - Mi-TV & TV Box
Μήνυμακι εγώ θέλω, ας είναι και η mitv
-
παρατήρησα στις ρυθμίσεις ότι έχει "λειτουργία παδιού". Δεν θυμάμαι να είχε η προηγούμενη rom.
-
Καλησπέρα. Τελικά ήταν θέμα φορτιστή, και όχι της rom. Οπότε όλα καλά με την 7.5.2
-
SMS mod 160
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντηση, καλύτερα να μην κάνω πειράματα