Παιδια εγώ έχω κάνει παραγγελία από ebay, και έχει σταλεί με dhl. Βάζω τον αριθμό στα ΕΛΤΑ courier, και μου βγάζει ότι ξεκινάει από Γερμανία και όχι από Κίνα... Για να δούμε αν το γλιτώσω και αυτή την φορά το 3ευρω
Το θέμα είναι πως την sim την καμιά 15αριά χρόνια, οπότε puk δύσκολο να βρω αυτή την στιγμή. Το pin το έβαλα πάνω απο 3 φορές και μου το έβγαζε λάθος, και δεν μου ζήτησε puk. Οπότε κάτι άλλο παίζει =============== Οκτ 12th 2017, 11:48pm =============== Μετά απο πολλές προσπάθειες το έφτιαξα. Πέρασα την global developer και αναγνώρισε την sim
@George Kaggelaris δικό μου λάθος, δεν παρατηρησα στο τέλος που εγραφες, με firmware upgrade. Όταν ξανακάνω την διαδικασία από την αρχή, πρέπει να τσεκαρω αν είναι ξεκλειδωτος ο bootloader, η να προχωρήσω κατευθείαν;
το κινητό ανοίγει κανονικά, πως γίνεται το nadroid backup? κοίτα μου έχει ξανασυμβεί και πιο παλιά, έβαλα την παλιά ρομ που φορούσα, και έφτιαξε, αλλά δεν θυμάμαι κι εγώ τον τρόπο
@Sam ψάξε για την Σου, την γνωστή κινέζα πωλήτρια... Φακουδάκι τλια(3) ευλω, ραδιάκι με usb λωλεκα (12) ευλω... χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα. Αποκλείεται να μην ξέρεις την Σου
Αγορα από lightinthebox, είχα πληρωσει ασφάλεια τελωνείου και φόρων. Τελικά πλήρωσα 24€ για τελωνείο. Τι πρέπει να κάνω τώρα, για να μου επιστρέψουν τα χρήματα;